Къде в София - тема 6

• 25 174
  • 432
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Последен въпрос и няма повече да ви досаждам: ако се наложи да викам такси, на кои номера препоръчвате да звъня?

Свалете си Yellow или TaxiMe

# 406
Последен въпрос и няма повече да ви досаждам: ако се наложи да викам такси, на кои номера препоръчвате да звъня?

А вариант ли е да дойдете предишната вечер на хотел и на следващия спокойно да се придвижите с транспорт?

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 21:15 от Nedinka

# 407

ОК Супертранс +35929732121

Yellow +359 2 9 11 19

# 408
  • Melmak
Yellow, taxi me (приложение за телефон).

# 409
Изключително благодаря на всички ви!
Хубава вечер!💐💐💐

# 410
Хубава вечер!💐💐💐

На Вас всичко добро и да е наред здравословно!

# 411
Здравейте! Аз съм от Пловдив и утре сутринта трябва са заведа детето си ба преглед в Пирогов- детската клиника по урология. Въпросът ми е: къде може да се паркира около Пирогов? Има ли паркинг? Синя, зелена зона? Това с паркирането на непознато място направо ми в кошмар:(

Аз бих спряла в Зона Б 5 - някъде около Метални конструкции и оттам нагоре и си право до хотел Шипка, т.е. срещу Пирогов. Там не е зона с смс и може да паркирате цял ден.

# 412
Хубава вечер!💐💐💐

На Вас всичко добро и да е наред здравословно!

Дано! 🫶
Благодаря !

# 413
  • София
За такси ММ /бивш такс.  шофьор/ винаги държи да се обадим на 02/9 12 63 Радио СВ такси.

# 414
  • София
За такси ММ /бивш такс.  шофьор/ винаги държи да се обадим на 02/9 12 63 Радио СВ такси.

Питала ли си го защо? Нито ползвам, нито следя пазара, но тях ги помня със стари коли. В грешка ли съм? Цената ли е по-ниска?

# 415
  • пустинята Гоби
Аз живея в карето на Пирогов, свободни места се намират, не е такава лудница. Отсреща, където е Хепи е много по-зле, така че ако ще спирате на зона - зад Пирогов е добър вариант. За мен съвета за паркинга на Кауфланд е най-адекватен. Точно пред Пирогов има малък платен паркинг, но за съжаление нямам идея за цена и колко е пълен денем. Лудницата е пред болницата, отзад вече няма толкова много хора и коли.

Преди месец водих детето в друго отделение на Пирогов за преглед, нямаше хора и всичко се случи много бързо, така че пожелавам късмет и успех.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:11 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 416
Има ли някъде магазин за скъпи шоколадови бонбони, различни марки на едно място?

# 417
Къде в София мога да купя такива крокодилчета

# 418
Във всеки магазин за електроника, зависи от квартала и удобството.
Примерно
https://steinberger.bg/category/347/shtipki-i-aligatori.html

# 419
  • София
Здравейте, къде в София може физически да се види и тества такъв фотьойл с релакс механизъм? Искам да сменя моя, но е задължително да го пробвам!

https://aiko-bg.com/product-90553010015?gad_source=5&gad_campaig … EYASABEgIZNvD_BwE

Моят е cheers, но не ги намирам физически ( само в един магазин в Пловдив)
https://novdomsimeonov.com/produkt/%d1%84%d0%be%d1%82%d1%8c%d0%b … %8f%d0%b2-cheers/

Общи условия

Активация на акаунт