Къде в София - тема 6

• 25 216
  • 432
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Препоръчайте ми шивач/ка на трико за художествена гимнастика.

# 91
  • Melmak
Здравейте! Къде в София подвързват книги? Имам една стара книга, която е много ценна за мен! За съжаление корицата е в лошо състояние. Искам да я подвържа. Книгата вътре си е здрава.

# 92
Здравейте Simple Smile Къде в София има магазин за прежда, от която да се плете на една кука. Баба ми иска, но не знам каква точно трябва да е преждата и от къде мога да се сдобия с нея

# 93
Попитай бабата какво точно иска да плете- терлици, покривки, шапки.
Така ще знаеш каква прежда да ѝ купиш.
Магазин
https://www.emart.bg/search-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0?f=tip:prezhda
Магазин
https://alexanderyarn.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Сигурно има и други, но се разберете двете.

# 94
Да, благодаря за уточнението. Забравих да напиша, иска да плете покривки, каза че преждата трябва да е тънка. Благодаря за линковете  Simple Smile Хубав ден!

# 95
Има ли физически магазин, от който мога да купя кошнички/чашки за домашни бонбони?

# 96
В Пепко имаше подобни за мъфини, може би има и по-малки. Почти съм сигурна, че в Джъмбо и Кик също може да намериш.

# 97
Аз съм взимала от Джъмбо.

# 98
  • София
Не знам дали е правилното място да пиша, но вчера забелязах, че до Младежкия театър на Дондуков ще откриват куклен театър. Помещението  още се ремонтира, но вече има надпис. Реших, че може да е полезно за майките на малки дечица.

# 99
  • София
happy cucumber, купувала съм за коледните базари в училище от магазин на Ботев и Пиротска (ул. Христо Ботев 74) , ако ти е удобно като локация. Много добре бяха заредени с различна големина и цвят, жената там е много отзивчива.

# 100
  • Melmak
В големите вериги пускат ли агнешки комплект около Великден?

Доста ми се яде, знам, че навсякъде има агнешко. Обаче за комплект ме интересува. По месарниците виждам, че и лъжат, продават друго уж е агнешки комплект. Не знам и аз… не ми се обикаля от месарница на месарница.

# 101
  • над кукувичето гнездо
В лидл пускат обичайно

# 102
Да, в Лидл пускат, и в Билла, но свършва бързо. Аз съм купувала от месарниците на Женския пазар. При това мога да си го сглобя и без някои неща, които не харесвам.

# 103
  • София
В големите вериги пускат ли агнешки комплект около Великден?

И в момента продават в Кауфланд.

# 104
Магазин в София за чанти, непретенциозни, ежедневни , леки и удобни чанти. Целта е на една възрастна дама да заместим тежката сама по себе си чанта с подобна , но лека, здрава, функционална и удобна . Че нали ги знаете старците колко са упорити за своите си неща, но когато самата ултра стара любима чанта тежи доста ... ще се наложим с подмяната. Не може иначе.

Общи условия

Активация на акаунт