Къде в София - тема 6

• 25 278
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Търси в кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Лозен.
Колко ще е чисто - чети отзиви в Гугъл.

# 136
  • София
https://pinusvillas.com/
Тези вили гледах, но е само за възрастни и отпадна  като вариант.

# 137
Здравейте! Интересува ме къде в София има магазини на Сефора?

# 138
В Мол Парадайс.

# 139
  • Melmak
И в Сердика Център, също и в Дъ Мол.

# 140
Много благодаря, момичета!

# 141
  • София
Имате ли опит с магазин за техника, който предлага монтаж и демонтаж на ел. уреди, става въпрос за готварска печка? Чудя ке има ли такъм магазин, който може да вземе старата?

# 142
Големите магазини отнасят стария уред. Това го знам от опит. Май за някои неща и монтаж предлагат, но не съм сигурна - това не съм ползвала.

# 143
  • София
Да, правят прИмоции с отнасяне на стария уред. Точно готварска печка беше, свободно стояща. То и какво да и се монтира - изнесоха старата, разопаковаха и сложиха новата на мястото и.
Бойлер са ми монтирали с екип от магазина и така гаранцията се удължи с години.
Но трябва да се следи по сайтовете на магазините кога го предлагат, не е постоянно.

# 144
  • Melmak
Кампанийно е, наскоро Бош имаха такава кампания за хладилници.

Скоро, преди няколко месеца взимахме печка, но не отнасят старата, нито монтират новата.

# 145
На майка ми скоро купувахме печка от Технополис - докараха новата, взеха си старата и толкоз. Никаква промоция не е било, само го заявихме при покупката.

# 146
Здравейте, бихте ли ми препоръчали златарски магазин (за предпочитане в центъра)? И горе долу колко лева струва грам бяло злато в момента? Благодаря!

# 147
Здравейте, детето ми се запали по билярд и търсим къде може да играе (Красно село, Борово, център). Проблемът е, че не трябва да е пъб, бар и да не се пуши. Нещо като боулинг зала, но за билярд. Не знам дали има такова място.

# 148
  • пустинята Гоби
Има в Мега екстрийм боулинг в Люлин, не ви е съвсем близо, но за това се сетих. Близо е до метрото.

# 149
  • софия
Здравейте, бихте ли ми препоръчали златарски магазин (за предпочитане в центъра)? И горе долу колко лева струва грам бяло злато в момента? Благодаря!
Nora Gold
Собственикът е наследствен златар-бижутер.
 Мисля, че няма значение цветът на златото. В момента е около 200 лв./г.

Общи условия

Активация на акаунт