Къде в София - тема 6

• 19 625
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
Виждали ли сте някъде в София тези бисквитки?

# 316
  • София
Откъде мога да купя извита къса обувалка (до 20см)? Последно от ИКЕА съм взимал метална, но ги спряха мисля.

# 317
Търся спално бельо на TAC.

# 318
Преди имаше в магазини Дом Хармония, скоро не съм гледала.

# 319
ТАС има в мебелни магазини Ралица. Те са им вносител. Има в Д мол, на Симеоновско шосе и още някъде май.

# 320
Във вторник сутринта трябва да летя с дъщеря си, която е под 18 год. и не мога да открия оригинала на декларацията от баща й. Дали знаете някой нотариус в София, който да работи в неделя или в понеделник 22.09?

# 321
Носи си копието, достатъчно е. Не е нужно да те проверят изобщо, ако ще летиш в ЕС (обикновено доста малки деца спират само).
Моите излизаха в Турция само с копията преди месец, бях изобщо забравила, че трябват и оригинали.
За прехвърляне на кола може и да намериш някой да се съгласи, ама за 6лв подпис за пълномощно бих казала, че няма да ти се навият...

# 322
Има дежурен нотариус за София, в Гугъл трябва да има информация кой е. Ако кантората работи няма да и откажат заверка, все пак това им е работата, в почивни дни не се правят имотни сделки.

# 323
  • София
Нотариусът на кръговото на Руски паметник работи в събота, неделя с предварителна уговорка. Не пречи да звъннете и да попитате дали ще работи утре.

# 324
Имотни сделки не съм казала. Прехвърлят се коли доста.
И ние сме прехвърляли в събота, и приятели...
Нека да пита, ама ако няма друга уговорка, специално само за това, по-скоро няма да се разхождат ..

# 325
Има дежурни кантори, никой не се разхожда по поръчка на клиента, това не е бакалия. За това казах да се потърси кой е дежурен в тези почивни дни.

# 326
Точно защото не е бакалия, хоратя работят по предварителна уговорка. На всички дежурни това излиза (в Гугъл).
+Коментари отдолу, че не винаги се отзовават...

# 327
Нотариусът на кръговото на Руски паметник работи в събота, неделя с предварителна уговорка. Не пречи да звъннете и да попитате дали ще работи утре.

Много благодаря! Успях да го намеря в Google и се свързах. На 22-ри ще работи.
Иначе в Google откривах коментари, че много трудно се намира нотариус в извънработно време, особено в неделя.

# 328
  • There I was on a July morning
Къде мога да си купя плувна шапка за дълга коса? Нещо такова:
Скрит текст:

Намирам в сайтове, но искам още утре да си взема от физически магазин.

# 329
В Декатлон има. На сайта може да проверите в кой от магазините им в София има наличност и Ви е удобен.
https://www.decathlon.bg/p/338786-275370-silikonova-pluvna-shapk … azmer-rozova.html

Общи условия

Активация на акаунт