Какво ви говори за липса на вкус и възпитание

• 9 890
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Швейцария
Голдигърките да ги водят в Хермес, а не в Гучи, че една Хермес Бъркин върви от 10 бона (евро) нагоре.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 06:34 от JennyBG

# 76
  • По света и у нас
Е, средно статистическите голддигърки не се радват на бъркини, по-скоро на ЛВ и ИСЛ. Все пак и спонсорите са разглезени, има много предлагане, май повече от търсенето...

Духи- там при вас ми е "вилата", интересува ме и вие да сте добре за да съм добре и аз като дойда на почивка.

# 77
Ей пък, щом е за вилата, едва ли някой ще ти гледа ЛВто и едва ли има метро 😉.

Аз ходя по анцуг и без дамски чанти на вилата. По-скоро с градински ръкавици и кроксове.
Ако трябва да се строявам толкова на мястото за разпускане, егати почивката ..

# 78
  • По света и у нас
"Вилата" ми има тролейна спирка отпред, има метро и трамвай на 50 метра, има и много други магазини отдолу. Зиме, есен и пролет е  гъчкано като Манхатън.

Като ходя на вилата определено се обличам по-прилично, защото на запад модата и красотата не са особено на почит, но на вилата са - и това ми харесва.

# 79
Оу. Тази тема за мен изби в последните 2 страници на липса на вкус и възпитание . Съвсем "парвенюшки".

# 80
Въпрос-тема(тук или в дриг форум), с естетическа насоченост, да кажем, мода или обзавеждане. Виждате нещо, което не само не ви харесва, а го намирате буквално грозно. Но другите сипят възхищение. И тук идва ред на възпитанието-ще си кажете ли мнението, разбира се по приемлив начин или ще си замълчите. Аз веднага казвам, че си мълча, но понякога ми е съвестно. Една от най - добрите ми приятелки е безкомпромисна в реала и винаги си казва мнението, помага ми с друго око да видя нещата, които избирам. И съм много доволна. Но във форум е друго.

# 81
Светкавица ами ако не ти харесва и го намираш за буквално грозно за какъв избор говориш? Ами ти си си избрала вече. Радваш се на каквото си си избрала и не се занимаваш мислене за другите и какво да им кажеш и как , ако питаш мен.

# 82
  • София
Въпрос-тема(тук или в дриг форум), с естетическа насоченост, да кажем, мода или обзавеждане. Виждате нещо, което не само не ви харесва, а го намирате буквално грозно. Но другите сипят възхищение. И тук идва ред на възпитанието-ще си кажете ли мнението, разбира се по приемлив начин или ще си замълчите. Аз веднага казвам, че си мълча, но понякога ми е съвестно. Една от най - добрите ми приятелки е безкомпромисна в реала и винаги си казва мнението, помага ми с друго око да видя нещата, които избирам. И съм много доволна. Но във форум е друго.
Ако някой близък ме пита за нещо, което смята да купи ще кажа какво мисля, ако вече го е купил абсурд. На хора, които не са ми близки с нова покупка – дреха, обзавеждане и прочее, изобщо не би ми хрумнало до коментирам, това е върла простотия, но и злоба. Дори не мисля дали ми харесват чуждите вещи, а ако някой се хвали с нещо ще му го честитя и толкова.
В общи обсъждания на вещи на теория не съм участвала, имам други интереси.

# 83
Светкавица ами ако не ти харесва и го намираш за буквално грозно за какъв избор говориш? Ами ти си си избрала вече. Радваш се на каквото си си избрала и не се занимаваш мислене за другите и какво да им кажеш и как , ако питаш мен.
Става въпрос за това, че някой се колебае, поства нещо в темата и всички или повечето пишат, ауу, много добре ти стои. А ти го намираш неподходящо, да кажем. Ще реагираш ли или ще си за мълчиш от възпитание.

# 84
  • Швейцария
Казвам нещо, само ако изрично ме попитат и ако още не е купено. Ако не ми харесва, казвам "не е точно по моя вкус".

# 85
  • София

Става въпрос за това, че някой се колебае, поства нещо в темата и всички или повечето пишат, ауу, много добре ти стои. А ти го намираш неподходящо, да кажем. Ще реагираш ли или ще си за мълчиш от възпитание.
То зависи какъв е вкусът на този някой. Не се считам за еталон. Виж ако пълна жена налита да купи рокля на гюлове или нещо, което очеизбодно ще и стои зле, ще кажа, че еди какво си ще и отива повече. Това е друго. Иначе много хора харесват неща, които не бих доближила, но на тях си им стоят и ги кефят.

# 86
Почти всички циганки тук са с ментета на ЛВ, и то вероятно не защото много искат да са маркови, а защото това се предлага по пазарите. Ако искаш да си купиш евтина чанта или анцуг, трябва да избираш между ментета със съответните десени и емблеми. Няма изчистени и без марка.

# 87
  • По света и у нас
Ако ме питат за мнението ще си го кажа открито. Примерно 5 човека сме коментатори, 6-тия иска да купува някаква грозна дреха - ща си кажа, че не ми харесва достатъчно, не мисля, че те отваря защото цвета те застрелва (примерно), не е подходящо за случая защото: . Ако те си клонят към покупка, оставяш ги да си купят каквото искат.

Ако вече е купено - само хвалиш и това е.

# 88
За липса на вкус добавям:
- мигли тип четка за зъби;
-импланти/гръдни като бомбички;

За липса на възпитание:
-хвърлянето на дъвки, обелки и фасове от прозореца на колата.
-бутането на опашка в магазина / преди дни на пазар във Фантастико бързам, че закъснявам за час. Нареждам се на опашката и чувам женски глас: Ейе , госпожо щйахте да мие бутниете.
Поглеждам жената държи пликче с насипни бонбони. Явно е искала да мине преди мен, но аз с количката съм била набрала скорост;) Като първи простак и отговорих : Ейе госпожо, опитах сие но ние успях./
Ако беше просто попитала дали може да мине с бонбоните преди мен, щях да я пусна.

# 89
  • Пловдив
Аз също не бих се обадила вероятно за хвалената дреха, особено ако не я намирам за ама наистина крещящо неподходяща, а аз от мода не разбирам така или иначе, така че ще става дума за лично моето харесване.
Сред тези 15 одобрили, да се надяваме, една част все ще са искрени, така че и на мястото, където ще се носи дрехата, също да се намерят одобряващи.

Общи условия

Активация на акаунт