Какво ви говори за липса на вкус и възпитание

• 9 765
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Тотална липса на усет и възпитание е, да си говориш по телефона на високоговорител на обществено място, или да си гледаш клипчета с пуснат звук.
Това редовно го виждам. Не знам не се ли усещат тези хора. Последно го видях в болницата на опашката. Не им пука изобщо.

в градския транспорт много често има такива

# 61
  • Най-красивата страна
Признак на лош вкус и според мен са фалшивите дрехи и аксесоари,както и чалга визията.
Признак на лошо възпитание е да обсъждаш външния вид на хората.
Да не знаеш как да се държиш на обществено място-да не умееш да си служиш с приборите на масата,да говориш на висок тон,
Да задаваш нетактични въпроси,като например-,,Защо нямате деца,,
,,Няма ли да се жениш вече,, ,,Колко ти е заплатата,,
Да говориш или да чатиш по телефона на масата.
Да отидеш на гости без покана или без да се обадиш предварително
Да не изслушваш и да прекъсваш събеседника си.
Да започнеш спор с вулгарни думи и обиди.
Да дъвчеш дъвка и да мляскаш,докато говориш с някого.
Да не се съобразяваш със съседите и да не спазваш часовете за почивка.
Да си изхвърлиш отпадъците на улицата.
Да плюеш семки на обществено място.
Да си изхвърлиш фасовете през балкона или през прозореца на колата.
Да оставиш мръсния памперс на детето си на пейката в парка.
Да оставиш детето си да бяга и да крещи в заведение.
Да не почистиш след домашния си любимец,когато го разхождаш.

# 62
  • София
Това е повече за мъжете в градския - седене с широко разтворени е коленете крака, заемайки почти две седалки.

# 63
Много бързо си събират краката като се наместя мило и категорично като кажа – може ли?
Както и с тези с багажи/покупки/куфари.

# 64
  • По света и у нас
Най-ми се съчетава - Луи Вютонче в метрото , или силиконка с дебела джука продаваща сладолед на Свети Влас и пак возеща се на метро. 😂😂
Или ще се правиш на луксозна до край и ще се стараеш да се возиш в минимум лична кола, или не се прави на луксозна и не си слагай чалгаджийската физиономия ако ще се возиш в метрото, защото изглежда жалко.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 00:14 от PriMadonna

# 65
  • Пловдив
Ако се возя в метрото, това значи, че не мога да да си позволя кола и съм делила от залъка си за вютончето ли?
А ако си направя лифтинг на лицето, върви ли после метро? Той все струва колкото едни цици и със сигурност повече от филър на устата.
Чанта нямам, ама не виждам кое пречи да нося в метрото бижута на стойност колкото едно по-евтино вютонче. Само прости златни обици с камък има по хилядарка, не маркови. Синджир, гривна и то се трупа.

# 66
И в Лондон и в Ню Йорк може да видиш в метрото хора с истински маркови дрехи и аксесоари.

# 67
  • Down south
Мисля, че возенето в метрото не е добър аргумент, още повече, че това това в София е много удобен начин за придвижване.

Забелязах, че в София почти всяка втора жена нос и дизайнерска чанта ( LV,  Chanel, Gucci etc) почти сигурна съм, че част  тях нямат представа за реалната цена на такава чанта.
Такива аксесосри би трябвало да вървят и със съответния стандарт.
MK, Coach и т.н. са по-масови.
От друга страна и по темата, имам колежка, чийто съпруг и купува LV,  на първата фирмена вечеря седях близо до нея и виждайки как държи нож и вилица, бях буквално изумена.
Впоследствие разбрах, че и двамата са фермерски деца.

# 68
  • Пловдив
Как ги държи, че ми стана най-клюкарски и безвкусно любопитно?
Всяка втора е явно преувеличение, като всяка трета с джуки в другата тема. Но тези чанти ги правят, за да се купуват, в края на краищата - някой трябва и да ги носи.
За да нямат представа, трябва да им ги е подарил богат любовник. Такива жени наистина няма да са много в метрото. Wink

# 69
  • По света и у нас
Е да обаче ЛВ-то и другите подобни чанти с буквички са за демонстриране на статус и сега някак си не върви статуса ти са е за лев и 40 ст (или там колкото струваше билетчето в метрото), и дамата да диша въздуха на народа дето се бута с метрото. Най- малкото се очаква да си изнежена от комфорт, а не да се гърбиш и да чакаш по спирките.

Дейлили - ако си в САЩ, не се учудвам, че е имало задължително чанта подарък ( най-лелеяния израз на любовта от страна на мъжа към всяка американка. Не златни бижута, не автомобил, не ваканция, не айфон, не да и плати наема  - ами чанта след чанта x 10).
То от ядене на хамбургери, рядкост е да видиш някой да държи ножа правилно.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 01:43 от PriMadonna

# 70
  • София /Абсурдистан
Билетчето е 1.60. В София няма никакви места за паркиране, така че в центъра да отидат с метрото много хора го правят. В час пик и в метрото е ужас. Такива дами няма да си го причинят.

# 71
  • Швейцария
Ами Примадона, аз имам такава чанта (не че я нося), която съм намерила на много добра цена и ми е харесала като модел. Но се возя с автобуса, защото не шофирам. Една чанта ЛВ или Гучи може да се намери много изгодно в аутлети. Имам и скъп часовник, който ми е подарък от любим човек. Е какво, и него ли да не го нося в градския транспорт? Трябва ли някой да ме съди по това какво нося? И като имам и дрехи от Тему, какво ще си помислиш? Тая пък е бедна и носи дънки за 20 лева? Ми харесват ми, удобни са ми, нося си ги. Аз лично единствено бих се посмяла, ако някой е окичен от горе до долу с ментета.

# 72
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И в Лондон и в Ню Йорк може да видиш в метрото хора с истински маркови дрехи и аксесоари.
Е че в Ню Йорк, в метрото и Холивудски звезди се возят, и милионери, даже май един от кметовете на града бяха снимали ...
Алек Болдуин се беше сбил за паркомясто в Манхатън, и беше осъден набързо.

# 73
  • По света и у нас
Носи си я бе, лошо няма.

(към Дейлили) Тук при нас, голд дигърките очакват да им се подаряват чанти задължително, в израз на любов. Даже мъжете с готовност водят в магазина за чанти още на първа втора среща ако много харесват мацката.

# 74
Девойката иска някой да й подари ЛВ и да я мятка из метрото назидателно 😁
Там при вас какво те бърка тук при нас 🙄

Общи условия

Активация на акаунт