Какво ви говори за липса на вкус и възпитание

• 10 047
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Philomena
Благодаря , че даде примери, че на мен не ми се занимава особено . Вярно е, че един модел може да се продаде за по-голяма сума от началната пазарна стойност ,дори да е носен и позахабен.
Нека да различаваме модните тенденции от класическите висококласни артикули . Вторите са идеални за инвестиции, първите не струват и пазарната си цена откъм качество и издържливост във времето.

# 166
Това, че някой се припознава в коментарите си е лично негово прочитане. Никой не е обидил никого, но, да, хората купувайки чанти за хиляди левове, просто, за да се покажат пред дружките, че имат такова чанте, са си сноби. Ако им харесва и искат да я имат тази чанта, не са и нямам нищо против. Всъщност аз и против първите нямам нищо против, всеки си живее в неговия си свят.

# 167
Обиден е тона , който се използва от потребителките . Една даже писа, че едва ли не жена не може да си купи еди каква си чанта или палто ако не “маяучи” на мъж. За  мен е невъзпитано да се изказваш по такъв начин за нещо, което не познаваш. Не съм се обидила, аз в ежедневието си не нося такива чанти. По вашата логика ,обаче, Иванчо да не си кара Ферарито, да го държи в гаража, нали, да не го помисли Пенчо за сноб.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 13:21 от •MERA•

# 168
Аз поне за мъже и мяучене нищо не съм писала. Нито за това дали сама жена може да си купи каквото и да е.  Писала съм само за смисъла и мотивацията да го купи.

# 169
  • France
Дай Боже всекиму възможност да бъде сноб Hands Pray

# 170
Дай Боже всекиму възможност да бъде сноб Hands Pray

Амин Simple Smile

Хубаво е да има възможности, а по-нататък всеки решава от кои да се възползва.

# 171
МЕра, обидно е, за който се припознава и обижда. Всяка жена може да си купи всичко, стига да е образована и с добри доходи. Тези жени обикновено ценят парите си и не си купуват чанти от по 3 бона. И, да, мяукащите с джуки и цици, обикновено им купуват такива неща (не знам коя потребителка го е писала, ама ме кефи!)
Не коментираме някой конкретно, пишем си по темата.

# 172
  • София
Повечето успели жени, които познавам, никак не се скъпят за дрехи и аксесоари...

# 173
Повечето успели жени, които познавам, никак не се скъпят за дрехи и аксесоари...

Какво значи да се скъпят? Да си купиш парфюм за 200 - 300 лева или обувки за толкова, чанта за 600 е нормално харчене. Но да даваш хиляди за обувки и чанти за мен е непонятно. Може би защото съм от старото поколение, расла съм относително бедно и в недоимък, и съм научена да преценявам за кое си струва да бъдат похарчени пари и за кое не.

# 174
  • София
Означава, че познавам жени, които спокойно и без да им мигне окото си купуват чанти за 2-3 бона или палта за 6-7 бона. Не се замислят, не се колебаят, отиват и си купуват.

# 175
Означава, че познавам жени, които спокойно и без да им мигне окото си купуват чанти за 2-3 бона или палта за 6-7 бона. Не се замислят, не се колебаят, отиват и си купуват.

Аз не познавам, явно различни среди. За мен да можеш да си купиш нещо не е основание да го направиш. Трябва и да има смисъл от покупката или (от време на време) просто много да го искаш. Впрочем доста по-лесно ще дам 6-7 бона за палто, отколкото 2-3 бона за чанта. Пак въпрос на виждане.

# 176
  • София
Така си е. Просто констатирам.

# 177
МЕра, обидно е, за който се припознава и обижда. Всяка жена може да си купи всичко, стига да е образована и с добри доходи. Тези жени обикновено ценят парите си и не си купуват чанти от по 3 бона. И, да, мяукащите с джуки и цици, обикновено им купуват такива неща (не знам коя потребителка го е писала, ама ме кефи!)
Не коментираме някой конкретно, пишем си по темата.

Не е вярно това. Вие не обиждате мен. Обидно е към всички жени, които имат възможност и купуват по причини, които вие не разбирате и намирате за ненужни. Грозно е и да говорите по такъв начин и за жените със силикон или направени устни. Това, че вие нямате или не знаете, не значи, че тези които имат и могат, го правят за да снобеят или да хвърлят пари на вятъра. Отказвам се, говорете си.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 15:52 от •MERA•

# 178
О, и до джуките стигнахме значи. За покупките пак мога да намеря някакво обяснение, ама за джуките нямам такова. Съжалявам.

# 179
Те тези жени са обидили сами себе си като са се изтипосали с цици и джуки. Сори! Истината боли.....

Да не слагам снимки, че всичките са гротескни.

Общи условия

Активация на акаунт