Къде в Пловдив??? - 107

• 27 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
В Лекси горе има еднократни най-различни.
Иначе такива малки купувах от Кауфланд - йенаглас и алпака, че ми трябваха за фрайер тип фурна .. но не знам дали и какво има постоянно. Там ходя два пъти годишно.
Най-различни тавички в Рим Молдавия в Кичука
Разгледай им на сайта
https://www.mira-n.net/Products.html

# 316
  • Пловдив
В Кичука в магазин Астарго на Скопие има еднократни тавички всякакви размери.

# 317
Момичета, можете ли да ми препоръчате някоя медицинска сестра за поставяне на мускулна инжекция, по възможност в Каменица? Също да питам как върви цената на тази услуга.

# 318
В ДКЦ 1 има манипулационна. Не върши ли работа?

# 319
Проблемът е, че част от периода са празнични и почивни дни. Предполагам, че няма да работят.

# 320
  • Пловдив
Ние си ползваме услугите на сестрата, която работи при личния лекар на майка ми. Лекарката си я праща преди или след работа. Би трябвало да е безплатно, но ние винаги й даваме някаква сума. За почивните дни знам, че частната спешна помощ предлага тази услуга, но не съм я ползвала. Има и разни обяви на сестри във ФБ и не само там.

# 321
  • Пловдив
В някои аптеки също поставят инжекции.

# 322
В ДКЦ 1 нали има дежурен лекарски кабинет събота и неделя. Би трябвало и по празниците да има. (Отстрани на главния вход е, като се влезе в карето към него.
Друг вариант за мен специално е 6-150, на ресторант Стадиона, във жилищния вход от към кръстовището. Нашия ЛЛ има договор с тях, когато няма никой в политиката ни, ходим там. 5 лв. или нещо от сорта се плаща, ако освен ампулите за поставяне си носиш и еднократните спринцовка, с подходяща игла.

# 323
И нашия ЛЛ има договор с тях. Вчера се наложи на татко спешно да отиде и нямало никой.

В ДКЦ 1 нали има дежурен лекарски кабинет събота и неделя. Би трябвало и по празниците да има. (Отстрани на главния вход е, като се влезе в карето към него.
Друг вариант за мен специално е 6-150, на ресторант Стадиона, във жилищния вход от към кръстовището. Нашия ЛЛ има договор с тях, когато няма никой в политиката ни, ходим там. 5 лв. или нещо от сорта се плаща, ако освен ампулите за поставяне си носиш и еднократните спринцовка, с подходяща игла.

# 324
Винаги първо се обаждам. Понякога са на адрес.

# 325
Благодаря на всички за предложенията!

# 326
Момичета, откъде да си купя хубаво кисело зеле. Цяла зелка ще е супер.

# 327
  • Пловдив
В кой квартал? На кръстовището на Ал. Стамболийски с Талев в Южен има зеленчуков магазин. Имат зеле, краставички, туршия. Те си ги правят тези неща и винаги са били хубави. Та питай в някой зеленчуков магазин.

# 328
В кой квартал? На кръстовището на Ал. Стамболийски с Талев в Южен има зеленчуков магазин. Имат зеле, краставички, туршия. Те си ги правят тези неща и винаги са били хубави. Та питай в някой зеленчуков магазин.

Този срещу бензиностанция Еко ли?

# 329
  • Пловдив
Лаватера, да, точно там. Много харесвам краставичките.

Общи условия

Активация на акаунт