Къде в Пловдив??? - 107

• 27 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Споделете къде в Пловдив има просторни зали и готни групови тренировки, като пилатес, йога или танци?
Ако са близо до Кършияка, ще съм супер доволна? Simple Smile
Случайно попаднах на via_dance.plovdiv и ми изглежда точно такава, каквато си я предствям, но за мен е много далеч като дестинация, не шофирам.
Групови занимания съм виждала в залата от южната страна на Пешеходния мост.
Попадала съм и на информация за такива в зала в близост до Викиват, но ми изкочи точно къде.

# 46
Момичета, препоръчайте ми такси, фирма, шофьор за трансфер до София. До адрес, не до летището. Благодаря предварително.
Във фейсбук има група за споделено пътуване "Пътуващи между Пловдив и София":
https://www.facebook.com/groups/347973931909973/
Не съм използвала такава услуга, но виждам, че много хора пътуват по този начин.

# 47
Пътувала съм споделено от и към Пловдив. Удобно и бързо е.

# 48
Моля,ако някой има сигурна информация за автобуси за Розовец , сутрин,да сподели.
Онлайн информацията е стара,от автогара Север само предположиха,че е в 9,30 ,но автобуса не е техен и не е сигурно.
Пловдив,столицата на културата,21 век. Хората ще заживеят на Марс,ние на 50 км.не може да идем с транспорта.
Безумие.
П.С. аз всяка тема с това питане минавам и сега пак намерих решение и няма да опра до междуградския транспорт,но наистина е пълен хаос тоя сектор.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:21 от Трапезица

# 49
Момичета, помагайте.
Някъде бяхте писали, но не запомних. Къде продават килими в Столипиново? Трябва ми голям килим 240/320, поръчах онлайн от Дария, но го върнах, защото цветовете нямаха нищо общо със снимките. Та искам да отида на живо да видя.

# 50
Не е в Столипиново,но може да погледнете и в Айко ( онлайн първо ,за ориентация и наличност ) . Ние до Стара Загора ходихме за нашите,ама като се влюби човек( в килим ),какво ли не прави

# 51
  • Пловдив
sharpy, един търговски център има до районното.На него му казват циганския мол (май).И ние ще вземем от там, щом цените са такива, то направо грехота от другаде да се вземе. 🤭

# 52
Моля,ако някой има сигурна информация за автобуси за Розовец , сутрин,да сподели.
Онлайн информацията е стара,от автогара Север само предположиха,че е в 9,30 ,но автобуса не е техен и не е сигурно.
Пловдив,столицата на културата,21 век. Хората ще заживеят на Марс,ние на 50 км.не може да идем с транспорта.
Безумие.
П.С. аз всяка тема с това питане минавам и сега пак намерих решение и няма да опра до междуградския транспорт,но наистина е пълен хаос тоя сектор.
За съжаление градския е не по-малко зле... За човек преместил се да живее в този град е пълно разочарование. 45 минути чаках от спирка пощата 3 различни опции автобуси преди няколко дни...И това в 17.30 следобед.. Никъде няма работещи табла, които показват вярно.

# 53
  • Пловдив
Безумие.

Провери дали на сектора, от който тръгва автобуса не е залепена информация.
Като стигнеш до селото /сега/ попитай в магазина дали имат информация за автобусите.

Помня ,че ти дадох инфо коя е новата фирма.  Не успя ли да се свържеш с тях ?

# 54
sharpy, един търговски център има до районното.На него му казват циганския мол (май).И ние ще вземем от там, щом цените са такива, то направо грехота от другаде да се вземе. 🤭
Сърдечно ти благодаря, душицо! Blue Heart

# 55
Джоана, от къде се премести?
Аз пък миналата седмица бях много приятно изненадана от градския, но не го ползвам редовно, за да имам постоянно наблюдение. Наложи ми се от Тракия да хвана 4ка за Кършияка (почти от първа, до почти последна спирка). Около 17:00 се качих, до 17:25 се бях прибрала. Имаше си топ задръстване по пътя, но шофьорът се промушваше не знам и аз как.. В автобуса беше топло, даже прекалено.
Наистина отдавна не бях се возила, освен спорадично за спирка-две, обикновено ходя пеш.

# 56
До сега всеки път,в който питах тук  ми отпада пътуването с рейса,но като имам път до автогарата ще видя на сектора.
В магазините информацията е приблизителна,също както и графика.
На мой близък лятото му се случи да чака повече от час и нещо ,и в двете посоки.
Иначе ,ако някой се интересува от прохода Брезово - Павел баня,в момента е в ремонт отсечката от отбивката за Братя Даскалови към Павел баня.Пътят не е затворен ,но не е препоръчително да се минава. За това нещо също никъде нямаше информация,вкл .и в населените места.

Безумие.

Провери дали на сектора, от който тръгва автобуса не е залепена информация.
Като стигнеш до селото /сега/ попитай в магазина дали имат информация за автобусите.

Помня ,че ти дадох инфо коя е новата фирма.  Не успя ли да се свържеш с тях ?

# 57
Това пътят през х. Каваклийка ли е?

# 58
Къде продават сгъваеми ножчета Викторинокс? Да имат избор, за да разгледам и купя направо.

# 59
в големите вериги  книжарници по моловете съм виждала,но проверете първо онлайн дали има налични,да не се разкарвате,че с тези черни петъци си е приключение трафика

Общи условия

Активация на акаунт