Къде в Пловдив??? - 107

• 27 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за месал за погачата. Снахата много хареса белите с дантела от сайта и поръча. Не ми даде да поръчам аз, а аз не посмях без да попитам дали ги харесва Grinning

Още едно въпросче имам. Дали някъде сте виждали в магазин музикална кутия във формата на музикален инструмент, преди имаше като пиано, но сега само онлайн виждам. Ето от този род.

# 61
Джоана, от къде се премести?
Аз пък миналата седмица бях много приятно изненадана от градския, но не го ползвам редовно, за да имам постоянно наблюдение. Наложи ми се от Тракия да хвана 4ка за Кършияка (почти от първа, до почти последна спирка). Около 17:00 се качих, до 17:25 се бях прибрала. Имаше си топ задръстване по пътя, но шофьорът се промушваше не знам и аз как.. В автобуса беше топло, даже прекалено.
Наистина отдавна не бях се возила, освен спорадично за спирка-две, обикновено ходя пеш.
Ние да не се окажем комшийки с теб Simple Smile  И аз го ползвам до крайна спирка Laughing
А се преместих от София. Приятно ти се сторило, някой 4-ки са по-уютни така да се каже. Иначе ме възмущава най-много това, че след 20:00 часа зима, лято трудно ще хване човек автобус да се прибере. Лятото в 21:00 е още светло..
Не отдавна една дама от един форум, която мислеше да се премества в Пловдив ме пита как е метрото тук Laughing Заболя ме корема да се смея сама:laughing:

# 62
Пловдив и сега е разкопан, представяте ли си за метро каква би била ситуацията?🤣😅😂

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:40 от dolce miele

# 63
Може ли да ми кажете този Sameday point 4131 къде се намира? Че сега идвам от там и не можах да го намеря? Номерът е четен, а по картата е на нечетната страна на булеварда?

# 64
Може ли да ми кажете коя фирма СОТ е най-читава?

# 65
Може ли да ми кажете този Sameday point 4131 къде се намира? Че сега идвам от там и не можах да го намеря? Номерът е четен, а по картата е на нечетната страна на булеварда?

Като цъкна в приложението ми показа
сградата на пощата в Тракия

# 66
Благодаря ти, Кло! И аз за пощата помислих, но очаквах кутии да са, външни.

# 67
Най-вероятно са залепени за сградата. Но от страната на булеварда. И на нашия блок инсталираха кутии, но не знам още дали работят. От десетина дни някъде.

# 68
Ще огледам от всички страни.
Благодаря ти пак! Flowers Hibiscus

# 69
  • Пловдив
Благодаря ти, Кло! И аз за пощата помислих, но очаквах кутии да са, външни.
вътре в пощата на гише отиваш и там получаваш Simple Smile Сканират, плащаш, дават и т.н.
Ново 20.

# 70
Ужас! Това през ум нямаше да ми мине. Нали са кутии тези Сеймдей? Thinking
Благодаря, Мистик! Hug

# 71
  • Пловдив
Ужас! Това през ум нямаше да ми мине. Нали са кутии тези Сеймдей? Thinking
Благодаря, Мистик! Hug
някъде са кутии, ама в пощата е на гише...като колетна пратка. От скоро имали договор.

# 72
  • Пловдив
Щом е point сиреч точка, тук трябва емитикон с почесване по главата

За СОТ, ние на работата сме на ДАИКС, една приятелка също тях ползва за апартамента си. Обаче какво значи читава, не знам. Реално не се е налагало да се намесват.

# 73
Погледни Аеробик студио М. Намира се срещу Нико на бул '6ти Септември'. В сградата на киното, входа е отстрани откъм градинката

Здравейте момичета Simple Smile
Споделете къде в Пловдив има просторни зали и готни групови тренировки, като пилатес, йога или танци?
Ако са близо до Кършияка, ще съм супер доволна? Simple Smile
Случайно попаднах на via_dance.plovdiv и ми изглежда точно такава, каквато си я предствям, но за мен е много далеч като дестинация, не шофирам.

# 74
Не бих казала, че отговарят на условията за "просторни зали".

Общи условия

Активация на акаунт