Къде в Пловдив??? - 107

• 28 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
На арт правят магазин и малко по-надолу в посока пешеходния мост, от дясно. Не знам дали вече е отворен.

# 16
На арт правят магазин и малко по-надолу в посока пешеходния мост, от дясно. Не знам дали вече е отворен.
Много са им качествени нещата, ползвам ги с години.

# 17
Здравейте, търся качествени бодита – за ежедневието, да топлят, по възможност български. Кажете магазин или ако не - сайт, откъдето може да се поръча.

# 18
Купувала съм си вълнени бодита (фина вълна, не си представяйте нещо дебело и боцкащо) от avangardshop.bg - доволна съм и като качество, и като топлина.

# 19
Някой може ли да препоръча автошкола, от която е доволен?

# 20
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча автошкола, от която е доволен?
мога да препоръчам Атанас Биковски...спокоен, уравновесен.
0897837017
Препоръката му за него е пак от тук преди години Simple Smile
Ако решиш да звъннеш, ще ти пиша на ЛС името си, ако пита от къде му имаш номера Simple Smile

# 21
Здравейте, момичета, може ли някой да ме насочи към жена, която лее куршум, адрес, телефон? Не мога да се успокоя, след една трагична случка, но не познавам такива хора в околността.

# 22
Здравейте, момичета, може ли някой да ме насочи към жена, която лее куршум, адрес, телефон? Не мога да се успокоя, след една трагична случка, но не познавам такива хора в околността.
Споменаваше се преди време в темата, може да потърсите назад.
Чувала съм за Цвета в с.Катуница, но беше преди доста време. Отидете до селото и попитайте, ако не намерите по-точна информация.

# 23
  • Пловдив
Има и една баба Себахат в Кючука, на ул.Павел Калпакчиев мисля беше.Вижте инфо и за нея.Имах й уж телефона, но не го намирам сега. 🤦‍♀️

# 24
  • Пловдив
Споменаваше се преди време в темата, може да потърсите назад.
Чувала съм за Цвета в с.Катуница, но беше преди доста време. Отидете до селото и попитайте, ако не намерите по-точна информация.

+359 895479706

# 25
  • София
Моля за предложения за настаняване в града за една нощувка на 23 ноември.

Искаме да посетим фестивала на младото вино.

Хем да е близо до събитието, както и да не е далече от гарата.

Не търсим лукс, но да е прилично като хигиена и обзавеждане, на приемлива цена.

# 26
Момичета, много благодаря за информацията за автобусите за София,която споделихте в миналата тема!
Вероятно би било полезно да се добави в първия пост.

Възползвах се от онлайн закупуването на билет от сайта на  Карат С, много удобно. Дамата в офиса ми съдейства,понеже направих неволна грешка,тя я отстрани само по телефона и на място после ми го принтира.
Доволна съм и благодаря!

# 27
  • Пловдив
Buty, ако имаш фейсбук, влез в профила на дефилето. Преди малко видях пост с места за нощувка. Но между стария град и гарата поне аз не се сещам за приличен хотел. За този на самата гара не знам нищо.

# 28
  • Пловдив
Вижте хотел Его на бул. Руски. Не е в непосредствена близост до гарата и Стария град, но не е и далеч-15-20мин пеша.

# 29
В квартал Кючук Париж - баба Себахат - тел. 0884 315133

Общи условия

Активация на акаунт