Къде в Пловдив??? - 107

• 27 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, наближава рожденият ден на детето ни, което ще стане на две годинки и искаме евентуално да го отпразнуваме с няколко приятелчета и родителите в заведение с детски кът или детски център тип Тон Бонбон, например.
Досега не сме били на такъв детски рожден ден и нямам впечатления и затова питам, ако някоя от вас може са даде препоръка.
Благодаря предварително.

# 76
Тон Бонбон не ви ли допада?

# 77
На 2г е малко за детски център. До 4 г. Рожден ден в детските центрове - ако имате пари за харчене...
Ако сте ходили с детето по такива места, трябва да имате изградено мнение къде ви харесва. Иначе само за идеята да са в детски център на тая възраст ...

# 78
Не бих казала, че отговарят на условията за "просторни зали".
За сега намерих Юмейхо студио Релакс, което е в квартала  и мисля, че  ми отговарят на идеята за простор, така че ще започна с тях, имат хубави часове. Но по-горе имаше и други хубави предложения, които си заслужават.

# 79
Да, това е точно където е Писанец на ул. Победа. Намира се в апартамент, не знам колко е просторно

# 80
  • Пловдив
Здравейте, наближава рожденият ден на детето ни, което ще стане на две годинки и искаме евентуално да го отпразнуваме с няколко приятелчета и родителите в заведение с детски кът или детски център тип Тон Бонбон, например.
Досега не сме били на такъв детски рожден ден и нямам впечатления и затова питам, ако някоя от вас може са даде препоръка.
Благодаря предварително.
Може да проверите в Джъмболино, към тях е ресторант Авокадо. Чувала съм доста добри отзиви, а са сравнително отскоро.

# 81
Да, това е точно където е Писанец на ул. Победа. Намира се в апартамент, не знам колко е просторно
Да, предстои да разбера Simple Smile

# 82
Ще чакам да споделиш мнение. На мен ми е на две крачки, но не ми вдъхва много доверие, та си ходя където съм си свикнала от години.
Тъкмо ще кажеш бива ли обстановка и преподаватели

# 83
Ще чакам да споделиш мнение. На мен ми е на две крачки, но не ми вдъхва много доверие, та си ходя където съм си свикнала от години.
Тъкмо ще кажеш бива ли обстановка и преподаватели
Аз ги следя отдавна, те имат голяма група в Фб и редовно си организират и тематични пътувания. Изглеждат ми хубави практиките, ще видим. Тези дни планирам да се включа в някоя. Иначе аз искам и нещо по-активно, като пилатес, така че ще продължа да се оглеждам за готина зала.

# 84
Залата, която е на пешеходния мост е просторна , високи тавани (Perfect fitness). Е като се съберат 40 човека на тренировка става тесничко.
Но ти повече гледай да ти допадне треньора, а не залата. Защото има разни пишман треньори, които може да ти докарат травма от неправилно представени упражнения.

# 85
Къде в Пловдив да намеря бархетени  спални комплекти задължително едноцветни, защото  шарените са много грозни.

# 86
Здравейте! От скоро съм в Пловдив и разучавам града. Може ли да ми кажете има ли голяма дрогерия, тип Елитис (като във Варна), изключвам Дм и Лили. Може и да е магазин за паралелен внос, няма значение, но да е от този тип. Благодаря!

# 87
Къде в Пловдив да намеря бархетени  спални комплекти задължително едноцветни, защото  шарените са много грозни.
Бархетени чаршафи със сигурност има в магазина на бул. Мария Луиза. Дали са комплекти и едноцветни трябва да се провери на място, защото асортимента им е променлив.

# 88
Елитис се изнесе от Пловдив, за съжаление. За паралелен внос има разни малки магазинчета, не съм купувала и нямам мнение за тях.

# 89
Има два магазина на Ивис за козметика.

Общи условия

Активация на акаунт