Къде в Пловдив??? - 107

• 27 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Има два магазина на Ивис за козметика.
Къде са магазините, в сайта няма магазини в Пловдив...

# 91
# 92
Този на Иван Вазов още Април го търсих-затворен е.

# 93
Някой да ми препоръча ателие, където правят рамки за гоблени

# 94
  • Пловдив
Рамки поръчвам в ателието до Чифте баня. На ъгъла на ул."Четвърти януари".

# 95
Намерих го
Благодаря
Рамки поръчвам в ателието до Чифте баня. На ъгъла на ул."Четвърти януари".

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:41 от Marmoleta

# 96
Къде в Пловдив да намеря бархетени  спални комплекти задължително едноцветни, защото  шарените са много грозни.
Бархетени чаршафи със сигурност има в магазина на бул. Мария Луиза. Дали са комплекти и едноцветни трябва да се провери на място, защото асортимента им е променлив.

Къде точно на Мария Луиза?
Какво е името на магазина? Нещо наблизо?

# 97
Скрит текст:
Къде в Пловдив да намеря бархетени  спални комплекти задължително едноцветни, защото  шарените са много грозни.
Бархетени чаршафи със сигурност има в магазина на бул. Мария Луиза. Дали са комплекти и едноцветни трябва да се провери на място, защото асортимента им е променлив.
До клона на ОББ, който е бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 26 А, 4000 Пловдив

# 98
Скрит текст:
До клона на ОББ, който е бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 26 А, 4000 Пловдив
Разбрах.
Благодаря!

# 99
Имаше едно ателие в улицата след кино Фламинго, преди училището Петър Берон, не затворената, а тази, която излиза на булеварда 6-ти септември. Там съм рамкирала доста гоблени и винаги са били много хубаво изпънати и направени.

Друго добро място за гоблени е ателието до магазина за пердета на кръстовището на църквата Св.Петка.

Но и на двете места не съм ходила повече от две години.

# 100
Благодаря за информацията. Ще отскоча да проверя до Петър Берон, че ми е най близо.
Аз ходех преди в едно ателие на Шахбазян, обаче са избутали старите къщи и сега строят на това място.
Имаше едно ателие в улицата след кино Фламинго, преди училището Петър Берон, не затворената, а тази, която излиза на булеварда 6-ти септември. Там съм рамкирала доста гоблени и винаги са били много хубаво изпънати и направени.

Друго добро място за гоблени е ателието до магазина за пердета на кръстовището на църквата Св.Петка.

Но и на двете места не съм ходила повече от две години.

# 101
В Jysk има.

# 102
Рамки за гоблени има на ул. Одрин 6. Много голям избор. И прежди май продават там. Пресечка на ул. Ив. Вазов е.

# 103
Откъде да си поръчам римски щори, такъв тип?

# 104
Сещам се за Солис
Откъде да си поръчам римски щори, такъв тип?

Общи условия

Активация на акаунт