Къде в Пловдив??? - 107

• 27 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Ето  турските сирена и какви цени са. 

Скрит текст:

# 511
Здравейте!
Искам да попитам някой знае ли как се казва аптеката в Кичука, където правят някаква специална пудра за облекчаване на обривите при варицела? И къде горе-долу се намира?

# 512
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да попитам някой знае ли как се казва аптеката в Кичука, където правят някаква специална пудра за облекчаване на обривите при варицела? И къде горе-долу се намира?
редактирам се
до църквата Света Троица, не ѝ знам името на аптеката
мисля, че подобна пудра могат да направят и в една аптека срещу входа на УМБАЛ Св. Георги на В. Априлов

# 513
Благодаря Heart Eyes

# 514
  • Пловдив
Здравейте.Моля да ми препоръчате фризьорка за подстригване на пластове в района на Пещерско шосе или УХТ .

# 515
Здравейте, търся си млековарка, че старата ми определено е за смяна. Да е поне 2 литра и със звуков сигнал, предпочитам да не е от онлайн магазин. Да сте виждали из някой от хипермаркетите или на друго място?

# 516
  • Пловдив
Последно съм виждала на Руския пазар. И май в голямото Лекси на Марица на втория етаж.

# 517
Препоръчайте ми ресторант за приятелска сбирка на 6-8 човека в съботна вечер, в който наистина да не се пуши.
Имам горчив опит от миналата зима - наредбата се спазваше до към 20-21 часа най-много, а тези дни попадам все на задимени салони за непушачи.
Ако нямате конкретна препоръка, имате ли впечатления в тази посока от Рандеву (до бившата Молдавия),  Джъмп край реката, Сол и пипер, Класик, Марбея, Ривиера Тракия?...
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 518
Млековарки има на руския пазар и в Лекси на Марица.
В Сол и пипер и в Джъмп край реката не се пуши. Или поне аз не съм попадала на пушещи, когато съм ходила.

# 519
Някой виждал ли е от този тип протектори за котлон?

В Практикер ги има, но нещо скъпи ми се видяха, а и исках друга картинка.
В Практис и в Алати не открих.

# 520
Здравейте!
Аптека Фармаполис се казва тази, която е до църквата.
В Рандеву има салон за пушачи и такъв за непушачи, в който обаче сериозно се омирисваме - и дрехи, и коси.

# 521
Ако Ви се ходи в Капана, то в Айлякрия спокойно може да си запазите места вътре. Не се пуши, независимо колко е часът.

# 522
  • Пловдив
То в Капана и в Сафрон /Шафран не се пуши, и в Софра също. На нас Сафрон много ни допада, приятно е, храната е вкусна и обслужването беше на ниво, но си е скъпо в сравнение с квартален ресторант. За Южен - ресторант Далия.

# 523
Здравейте!
редактирам се
до църквата Света Троица, не ѝ знам името на аптеката
мисля, че подобна пудра могат да направят и в една аптека срещу входа на УМБАЛ Св. Георги на В. Априлов
Аптеката на ъгъла на ул. Мечников и В. Априлов не работи още ковид времената. Водеше се Аптека 21. Жената беше възрастна и просто се пенсионира. Помещението е празно от тогава.
На събота пазара аптеката в която приготвят медикаменти е 36.6. Другата аптека от веригата, където приготвят лекарства е на ъгъла на ул. Победа, с ул. Драгота. Билкова е.

# 524
  • Пловдив
Телефони от години носим тук, Стефан се казва човекът

В Барбекю Тракия не се пуши вътре.

Ул. Георги Бенев в кой административен район се води, че искам да пусна сигнал за една шахта. Ще пусна и към АПИ, ако се сещате и друга институция - споделете.

Общи условия

Активация на акаунт