Instant Pot - тема 5 - мнения, рецепти и съвети

• 28 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Дайте рецепта за 1кг телешки шол.Мисля да правя яхния,но не знам на колко минути,ниско или високо налягане.

# 76
Същата функция има стоманената. За пара, за пържене за печене. Единствено когато правя мъфини ползвам тефлоновата, защото слагам долу 4 и горе 4 и ги завъртам на 10 минута.

# 77
Дайте рецепта за 1кг телешки шол.Мисля да правя яхния,но не знам на колко минути,ниско или високо налягане.
https://instantpot.bg/recepta/bazova-retsepta-za-teleshko-zadusheno-yahniya/

# 78
  • Бургас
Здравейте, може ли рецепта за мляко с ориз за Ultimate. Видях такава за Pro Crisp, но май заради разликата в тенджерата( че при Ultimate e по-плитка) не е подходяща.

# 79
  • Сливен
С про крип съм 35 мин не са ли малко за телешко

# 80
  • София, България
Абсолютно достатъчно са 35 мин, когато е нарязано на парчета Simple Smile

# 81
Даже е много. Пробвай първо за 25. Сега продават окрехкотено месо и става много бързо. Не че това е хубаво де.

# 82
  • до най-прекрасния мъж
Комбинираните уреди са перфектни за запичане на вече сготвено ястие - мусака, пълнени чушки, пататник, цял кекс и изобщо всичко, което първо се вари, после се запича. Като фрайер за мен не е особено удобен, затова си взех отделен. В Дуо Крисп+АФ 8 литра не се събира особено много храна - пържени картофи, кюфтета, пържоли и т.н. За тази цел си ползвам отделния уред.

# 83
Имам отделен фраер, не е на ИП. Работи много по-добре от комбинирания в тази си функция.
Комбинираният ми Ултимейт ми върши прекрасна работа като тенджера под налягане и леко запичане. Но за само пържене и печене е слабичък.

# 84
Изненадаха ме от Инстант Пот, в сайта им така са си вързали гащите с предупреждение за бавене, че очаквах със седмици да си я чакам тая тенджера. А те още днес. Дори не съм подготвена с идеи и с продукти с какво да го пробвам Grinning

# 85
  • varna
Моят ИП го купих лятото, стоя в кашона около 2 месеца преди да започна да го ползвам. Изключително сполучлива покупка.

# 86
А, чак толкова не мисля да го чакам Grinning Но имам напазарувана и планирана храна за още ден-два, та до тогава няма да е. Тъкмо да реша с какво най-просто да го изпробвам, че никога не съм готвила под налягане и ми звучи много странно като чета рецептите Grinning
През това време мога само да си измия довечера съда и капака и да си направя там някакъв воден тест дето трябвало и това ще му е.

# 87
  • до най-прекрасния мъж
Кажи какво си намислила да готвиш и може да се помисли да се адаптира рецептата към кукъра. В общи линии може да сготви почти всичко.

# 88
  • София
Кажи каква храна имаш и ще ти спретнем рецепта.

# 89
На мен сефтето ми беше боб.

Общи условия

Активация на акаунт