AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 8 534
  • 177
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета. Искам да си поръчам ФДТ от лукс серията и се чудя между последните два цвята. Последния много ли е тъмен, ако е ползвал някой да сподели

Да. Последният е подходящ,ако сте с матова/мургава кожа

# 166
Матова да, тъмна по-скоро не.
Предходния много ли е светъл?
Благодаря ви.

# 167
Матова да, тъмна по-скоро не.
Предходния много ли е светъл?
Благодаря ви.
Не е много светъл. Бих казала,че е по-универсален цвят. Среден по тъмност е.

# 168
Някой знае ли дали мъжката пяна за бръснене е спряна от предлагане или просто по случайност я няма нито в текущия нито в следващия каталог. Благодаря!

# 169
Здравейте,да ви представя какво ми се падна в мистериозната торбичка за 12 паунда,според вас струва ли си?

# 170
  • Пловдив
Сравнете си цената в паунди в местната брошура на Ейвън. Така е най-логично.
Ако питате за цени в БГ каталог. Взимам юлски,че ми е наблизо. Лак 7.99, червило 12.99, молив за очи 7.99, лосион 8.99 лв. Сметнете си го в паунди.
А каква е тази мистериозна торбичка?
Ейвън ли я предлага?

# 171
Това са "измислици" на представители, предполагам, които по този начин "гъделичкат" клиентите си.

# 172
Да,Ейвън си я предлага.Идва си в запечатано фабрично пликче,няма нищо общо с представителя.В руските каталози виждам понякога такива.

# 173
  • Велико Търново
Здравейте!Някой знае ли защо ги няма пудрите на Luxe ?Миналия и този месец,че и по миналият ги няма,спрени ли са ?Само тях ползвам...и никъде не ги намирам !

# 174
  • Пловдив
Подготвят се нови продукти от тази серия.
Мисля, че влизат в десети каталог.
Като цяло вижте аналогичен на пудрата ви продукт. Обикновено като вкарват нови опаковки или някакви подобрения в серия - дават в каталога снимка на "стария" продукт - какъв нов става. Да знаят феновете на нещо конкретно, да не експериментират Simple Smile

# 175
Здравейте,при нас тази серия Лукс не се предлага,но си поръчах новия парфюм с джинджифил и трева,заедно с душ гел за 13 паунда.Имам този с джин и бамбук,хареса ми като трайност,за парите си е ок.

# 176
  • София
Здравейте, извадих от " склада" Lucky Me и бях много изненадана от трайността. Аз го усещам над 12ч. , а по- слабо до 24ч. Просто не мога да повярвам.

# 177
  • Бургас
Преди години използвах една пилинг маска- беше в зелена опаковка, нанасяш я и след няколко минути я отлепваш. Не си спомням от коя серия беше.Ако се разровя из каталозите, ще я открия.
Имаше и един почистваш гел за лице с кислород на Аню.
Има ли ги все още тези продукти?

Има ли такава маска в момента - пилинг, която се отлепва?

Общи условия

Активация на акаунт