Аз, или "Най-токсичният човек в живота ми"

• 4 228
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Аз не виждам какво ти е токсичното, осакатеното и тн, самотна си, седиш по цял ден до някой, който ти харесва и ти се иска да се загаджите. Нормални неща за млада жена. Сега, че повечето не споделят такива мисли и ако ги реализират си мълчат и продължават да търсят подходящ за сериозна връзка е друг въпрос. Постарай се да имаш повече контакти с мъже на твоите години и ще изскочи някой правилен. И не се занимавай толкова със самоанализа, живей.

# 16
Не разбирам защо всяка връзка трябва да е "сериозна". Ползвай си го за 5 месеца щом те кефи и ако той иска ,разбира се.
После постой сама,не си престаряла.Изясни си какво искаш и почни да го търсиш.

# 17
Консумирай и ще ти мине.

# 18
  • Варна
Интересно, тези съвети за ползване, дали щяха да са и за мъж?😁
Моят резовен въпрос към авторката е, защо търси по- млад мъж? Може би има комплекси.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:36 от Viviana97

# 19
  • София
Ама "чужбина" не е Луната. За 5 месеца може и нещата да станат сериозни... Оф, мразя "да гледам", всичко е възможно!

# 20
Всъщност аз никого не търсех по това време, даже идеята за връзки ми беше леко противна, т.к. тамън бях забравила един и се чувствах освободена, а и се прибрах в България след дълъг период в чужбина и си ми беше добре. Той инициира контакт, може би , защото изглеждам по-млада, но явно не му пречи, че не съм. Допреди това не го виждах по този начин изобщо, а и не седяхме толкова близо, та нещата се развиха след като започнахме с флирт чатенето извън офиса и ни смениха местата.

Благодаря ви за надъхващите/отрезвяващите мнения, ще ви ъпдейтна лятото, ако се сетя.

# 21
Да беше на 23 бих ти казала - Давай, изживей си тръпката при всички случаи.
На 33 ми се струва инфантилна история и загуба на време и емоции.
Ти си решаваш.

# 22
  • Най-красивата страна
Загуба на време и на нерви според мен.
Първо е колега-,,там където си вадиш хляба,не си вади...,,
Второ тревоман-с хора със зависимости не се занимавай.
Трето-човека ти казва,че ще си тръгне след 5 месеца.Тоест дори да започнете връзка,тъкмо ще се привържеш ,той ще си тръгне и ти ще страдаш.Защо да си го причиняваш?

Вместо да си губиш времето с него,огледай се за нещо по-добро.Хубаво е да имаш стабилен човек до себе си с който да се чувстваш сигурна и спокойна.

# 23
Никаква загуба не е.
Действай.
Опит е.
Нямаш деца, нямаш мъж/приятел.
От много мислене и предразсъдъци накрая човек завършва като зеленчук. А не като пълноценно живял човек.
Не виждам нищо токсично в ситуацията.

# 24
На 33 години жена да се хване с 25 годишен тревоман... Сори ама тази жена си сваля цената неимоверно много.
Колкото и незадоволена да е все пак трябва да има и малко достойнство.
Ще го кажа грубо - клитора няма една мозъчна клетка, нито мъжкия полов член. Колкото и млада да изглежда една жена - има си неща, които са приемливи на 20, други на 25, трети на 30. Но 30 е онази тънка граница и при мъжете и при жените, когато вече "момче" и "момиче" не са прилагателните, с които да ги описваме.
А пък в самото заглавие "... най-токсичния човек". Тоест неговата е основната вина, че жената си е забила главата в пясъка. Абсолютна самотоксичност и самоподценяване.
Късмет.

# 25
Здравейте,

Това сигурно ще е най-малоумната тема пълна с риторични въпроси и очевидни отговори.. и много себетоксичност. Знам как тук не прощавате и може би имам нужда от това, а и няма с кого толкова да говоря..

На 33 съм, но моля не започвайте с това как може на тези години такива истории. Да, на толкова съм и, да, такава съм, въпреки това.

Не знам как да контролирам хормоните си, за да не допускам еднакви грешки, но с различни хора. Продължавам да се водя от физическо привличане, въпреки очевидният червен флаг, който се вее над въпросния.
Колега 🚩
На 25 🚩
Незаинтеруван от връзка , а FWB 🚩
Неопитен, нестабилен,тревоман, ще  напуска БГ (чужденец е) след 5 месеца🚩

И въпреки това всичко, въпреки, че знам колко ще се привържа, въпреки че си търся сериозна връзка и знам че ще страдам... аз развявам най-зеленият флаг за отношения с него, колкото да го запазя. Той казва "ама ще те нараня, не знам дали е добра идея", аз  казвам " ама аз не искам нищо сериозно с теб така или иначе".

Какво по дяволите ми става? Не искам да напускам засега, ама той седи до мен...а
е  прав човека.. ще ме нарани и то много. Но аз съм мазохист и ще търпят само, защото не мога да понасям да съм отхвърлена и забравена, във френдзоната ..и то от колега, демек няма я възможността "далече от очите, далече от сърцето".

Та аз тъпа ли съм или да, е днешният въпрос на тази смислена тема...

Може би смесваш и бъркаш нещата и там ти е грешката. Да кажем, че си решила да вечеряш филе от сьомга с аспержи. И излизаш на пазар да търсиш хубави продукти. Ама тук няма, там няма, па стане пладне и огладнееш. И тогава какво? Макар да търсиш сьомга с аспержи седнеш пък си хапнеш една пица с биричка. И хич не ти е зле, нали?
И тук е така, търсиш сериозна връзка, ама тук няма, там няма... И стигаш до младеж, към когото имаш яка тръпка. Ми тази тръпка е дар от Бога, бре. Скъсайте се от чукане, изживейте си я, успокой си хормоните и после пак търси. Колко хора живеят без тръпка и правят монотонен секс, пък ти се жалваш Simple Smile Това е защото си се вторачила в целта и пропускаш да живееш междувременно.

# 26
  • София
А така. Какво? Да си потисне всичко, да се крие като монахиня, щото търси Мистър Пропър или да чака Годо.

# 27
Исках само да уточня за Абуто, че с "най-токсичният човек" в заглавието визирам себе си, не колегата ми. Иначе чета ви и мислите ми са толкова  противоречиви, колкото и коментарите.

# 28
Казах ти защо - объркана си и искаш едновременно да вървиш хем насам, хем натам. Затова. Избери си едното. А иначе едни са фенове на "насам", други на "натам", изборът си е твой.

# 29
Аз не виждам какво ти е токсичното, осакатеното и тн, самотна си, седиш по цял ден до някой, който ти харесва и ти се иска да се загаджите. Нормални неща за млада жена. Сега, че повечето не споделят такива мисли и ако ги реализират си мълчат и продължават да търсят подходящ за сериозна връзка е друг въпрос. Постарай се да имаш повече контакти с мъже на твоите години и ще изскочи някой правилен. И не се занимавай толкова със самоанализа, живей.

Как какво ѝ е токсичното?! Набутала се в отношения поради интерес, обаче -  той я бил осакатил…
Сега - същата работа. Пустото физическо привличане, и пак с неподходящия, и пак - тя е жертвата. Аман, бе!

Общи условия

Активация на акаунт