АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 479
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Неделя ... време за гушкане Hug ... нередактирано Wink
https://www.youtube.com/shorts/hFLitgAzAVI
А ... има нещо тука, ама истината само те си я знаят. Във всеки случай личат изключително близки и топли отношения между каката и човека с интензивния поглед Wink, не само между героите. От какъв характер са, ще си останем да гадаем. Grinning

# 316
  • Русе
Ех, Профи, Пакито иска да "тренира"...Joy...ама кака не дава! Stuck Out Tongue Winking Eye Ееее, завалията, нали в нея е бил влюбен?!

# 317
Може още да е. Joy

Не помня дали сме обърнали по-голямо внимание на това предстоящо нещо - Check in Hanyang.
Харесах много парамедичката от Съседския и с удоволствие бих я гледала отново. Сериалът изглежда е комедия, макар и с чосонски привкус, а имам нужда от нещо веселичко.
Check-in Hanyang е предстоящ южнокорейски телевизионен сериал с участието на Bae In-hyuk, Kim Ji-eun, Jung Gun-joo, Park Jae-chan, Kim Eui-sung, Yoon Je-moon, Han Jae-suk и Kim Min -юнг. Премиерата му е насрочена за Канал А на 21 декември 2024 г. и ще се излъчва всяка събота и неделя от 19:50 ч.

# 318
  • Русе
От декемврийските предложения съм си отбелязала "Who is she", "Check in Hanyang" и "Namib"

# 319
  • Варненска клюкарка
Неделя ... време за гушкане Hug ... нередактирано Wink
https://www.youtube.com/shorts/hFLitgAzAVI
А ... има нещо тука, ама истината само те си я знаят. Във всеки случай личат изключително близки и топли отношения между каката и човека с интензивния поглед Wink, не само между героите. От какъв характер са, ще си останем да гадаем. Grinning
Има,има, и аз мисля така, особено като ги видях наскоро, много сладки😘
Точно това видео с Пакито и силната исках да ви покажа преди време, но вмсто него в публикацията беше излязло друго.
Ох как я дърпа да я целува, тя се оглежда докато се тегли назад 😂🤣 

Уин същата и тогава и сега изглеждат много близки, а и доста откровен е бил в изказванията си за нея, ама от това което съм чела влюбените мъже  държат цял свят да разбере какво им е 😂 Наскоро имаха вид сякаш са ги хванали на местопрестъплението, много сладки Joy

Марги, феновете на ЛПВТ, през юли помня че отразиха  годишнината от започването на снимките. Въпреки прехода на сезони и местенето на снимки къде ли не, бързо са го заснели. Аз докато гледах сериала, вече знаейки за продължението на няколко пъти настръхвах от думите на главните, особено едните сякаш идваха от сърцето на Сончето как любимият и един ден ще бъде страхотен съпруг и баща Heart Истории пропити с любов - и на героите и на актьорите!
На 11.12. Бинчо е бил гост в ток шоу на твН, забравих му името, не бил го правил от 13 г и 5 г от гостуването в някакво предаване, явно ника не си пада по такива неща - горе долу последните му такива изяви преди сегашната съвпадат с времето на ТГ и на ЛПВТ.

Подробностите в центъра на екрана със Сокчо ми останаха под бутоните в Шортс, но основното го видях, как мениджърът се скри зад него, а г-н Пак протегна ръка да спре фенката, само ръката на Сокчето не видях. Но е земен да, един такъв добричък и грижовен, не случайно Хе Юн го нарича "моят захарен памук" (мек и сладък УСокчо Joy)

През март ли беше когато спорехме с Рори защо АС няма да има ни продължение, нито ДжГ ще играе с АйЮ в каквото и да е в близките 10 г. Тогава корейците коментираха едни думи на някакъв блогър пишещ за кино и тв че в следващ сериал АйЮ ще си партнира с Ча и че дори подготовката е на ход. Обикновено когато предстои да излезе нов сценарий в техните среди се поразчуват подробности и агентите са на нисък старт за него...Тогава помня че писах че тя ще снима с Ча, по онова време около него се вдигна голям шум, от декември до март набра нови 5 млн. последователи в ИГ... През август в Шортс под кадри с цитати доста разпалено коментираха друго изказване на същия този блогър, който казал,  че ролята за която е писал преди ще я получи не Ча, а УСок. Тогава си помислих че са от обичайните сплетни и не коментирах, но явно е имало някакви предварителни сигнали далеч от официалните източници. През март никой не беше чувал за УСокочо, но през август бешие на гребена на вълната. Фенове нааскоро  напомниха за това изказване, когато снимаха въпросния г-н Пак на АйЮ да посреща Сокчето на летището. Едва ли някой е предвиждал че той изведнъж ще се окаже без охрана, но и въпросния посрещач, който вървеше плътно до него с една ръка на гърба му будеше любопитство, а ето че си имало причина.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 14:11 от Беллора

# 320
  • пустинен пъпеш
Рускините бяха коментирали,(може и да съм го писала вече),че предпочитат сериали с  химия между актьори,които са във връзка помежду си по време на снимачния период и посочваха Пакито и силната,Сончето и Бини и главните от  китайскияThe Story of Minglan.А знаем ,че последните две двойки станаха семейства,имат и деца.

# 321
И аз предпочитам да усещам на екрана химия между главните. Blush

Ето го Бини, ама май в нета още не е пуснато цялото предаване с неговото участие.

# 322
  • Варненска клюкарка
Профче, благодаря за интервюто  bouquet

Ето я сцената от сериала с Пакито и Бойка, но зад кадър е по интересна hahaha  Какви са хубави, а той какъв хубав тембър има Heart
https://www.youtube.com/shorts/EzhUHjPD5pI

Естествено че е за предпочитане да се усеща химия между главните, тя прави половината сериал.

Бинчови са ги подозирали и преди това още от филма в който са участвали предната година, но там по.скоро са прехвърчали само искрите. Спреженията избухват с пълна сила след като на бтс фенове забелязват че той държи колежката си за ръка под масата, както и някои други по интини момети типични за двойки. Но и доста почивка са си дали след ЛПВТ въпреки  успеха - така  продължението се е случило по най-добрия начин.

Сокчо пък въпреки че е доста срамежлив не знам колко пъти го снимаха в бтс на Бегача да  държи колежката си за ръка, дори на сетове на които той изобщо няма работа и не трябва да е там, само тя. Впрочем и 3 пъти я целуна на репетиция, където актьорите по принцип само маркират целувките които трябва да изиграят, но  режиксьорът беше баш в десятката за отношенията им  "изглеждаха влюбени, очите им трептяха като на влюбените хора и аз се възползвах в работата ни от това, сега не знам как са"

А на Пакито видимо също му се искаше да нацелува колежката си на репетиция, не успя, но и като опит си го биваше  tooth

# 323
+1 за химията. Може и без, но когато я има цялостното усещане е по-различно.

Не знам точно къде и по какъв повод го е казал Пакито, но съм го срещала и аз това негово изказване за колежката от Силната ДБС. Щом разбрал, че Бойка ще му е партньорка без да се замисли решил да участва. Казва още, че наистина се е влюбил в нея, била привлекателна. Маалка част от мен вярва, че го е направил, защото на феновете им се иска да го чуят. Ама по-вероятно наистина да се е чувствал по този начин. Очите говорят за душата hahaha Пък неговите пълни с нежност, топлина, копнеж...

Колко сладка реакция на Бини породена от изказването на жена му, че настоящата ѝ любов е първата ѝ любов/или може би има предвид голямата ѝ любов newsm78/. При всички положения му е погалила егото hahaha Щастливи изглеждат и двамата 💞

А Хе Юн и Сокчо сред химичните двойки са ми най-химични. Доста дълго не можех да откъсна очи от тях, но и феновете едни духовити и наблюдателни. Нищо не им убягва 😅

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:46 от Margarita N.

# 324
Ето още от -П-а-к-о- Пакито и кака - https://www.youtube.com/shorts/75MCEztiLEI

Малко Бо да взема да напускам в темата, че отдавна не сме го споменавали.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 17:13 от profi_1

# 325
  • Варненска клюкарка
Вчера Пако е бил рожденик.

Марги, минах по диагонала малко коментари че са много, а и доста време е изминало от финала на Силната ДБС. Излиза че два пъти е казвал че е влюбен в нея- засичали са такива негови изказвания в бтс и в интервю, а тази година под нейна снимка е сложил сърца и е написал "Още те чакам". Охх че хубаво това последното Heart Но за мен доста подозрително изглеждаха преди около 2 месеца на онова благотворително събитие, имам чувството че там приближаването на камерата прекъсна нещо. Тя е казвала че е нежен и грижовен, той пък че с трепет я целувал и прегръщал, били едни от най-хубавите моменти в живота му, много я харесвал, и че е влюбен в нея. Според мен като хлътнат мъжете наистина стават нежни и грижовни.... и много приказливи Joy Така им напира да си кажат пред цял свят къде ги сърби, срамовете им отпадат, лепнат като магнити по обекта на чувствата си и не им пука особено кой ще научи .. Joy  Напомня ми много за Сокчо който  не можеше да се отлепи от Хе Юн и говореше почти същите неща, а зад кадър не бях виждала такива неща при други двойки, а знаеш че той по принцип е по срамежлив, но край нея става друг. И на мен Сокчови са ми любимите химици. Та каквото и да казват корейските селебрита понякога - колеги, братя и сестри, съседи 10-ти братовчеди, истината е че някои неща просто не могат да се сксрият. Корейците имат поговорка точно като нашата  "Любовта и хремата не могат да се скрияг" Личи когато е престорено, за роля, или друго и когато е чисто от душа, езикът на тялото просто става различен, очите също много се променят. И да сме честни- досега ни един без бой не е признал в прав текст че има връзка с конкретно име, дори Бинчови са отричали за очевидни неща, преди Диспача им да представи фактите в цвят, а Сончето в някакъв период го е наричала Оппа, нищо че е по-зряла от него с 9 месеца Joy Все съм се чудила как ли се е обръщала към него предвид че името което знаем му е псевдоним. Всъщност май той е най признавалия връзки, но точно за Сончето се е позабавил.
А Бойка като видях че през януари става на 35 направо зяпнах от изумление. Дано не е поредната която във вечното гонене на най добрата роля да не изпусне най-важното, като ги гледах наскоро Пакито направо си беше готов Heart Всъщност и други актьори мъже са казвали че Бо Йонг е идеалът им за жена, но не запомних имената им.

# 326
А, за Бинчови никак не мога да се насиля да повярвам на думите им, че след ЛПВТ усетили липсата на другия и тогава са тръгнали отношенията им в друга посока...
Феновете са наблюдателни и ми беше направило впечатление, че са отбелязали нещо, което не е съвсем за подценяване - след премиерата на филма им The Negotiation през септември 2018 са отпразнували заедно успеха му, което било по времето на Чусок - празник, който хората предпочитат да прекарат със семействата си...
Иначе Бинчо наскоро за тази снимка

е обяснявал, че по онова време още не са били заедно.

Както и да е. Винаги могат да спестят някои подробности hahaha

Ау, Бел, с това "Още те чакам" от Пакито към Бойка си забравих мисълта. 😝 Красиво ... и многозначително ❣️ Освен ако не са фенски мераци...

Оправи ли ти се изгледа през мобилната версия?

# 327
Голяма съм блейка doh. Слагам Пакито, пиша Пако, щото подсзнателно съм усетила, че е негов ден ... Mr. Green Joy
Ей го рожденикът - https://www.instagram.com/bn_sj2013/p/DDrOS2WS-0T/?hl=en&img_index=1 , ама вижте всичките снимки и клипчето. Направо ме уби на двете с небръснатия мустак. Joy

Един пресен клип на вече не толкова пресен, но чудесен ОСТ. Джунг Хе-Ин на фенмитинг в Джакарта.

# 328
Който е цъкнал разбра какво имаш предвид 😉 Понеже си написала "Пако и кака" се сетих първо за Пако с неговата кака в Любовта на вещицата, но после ми стана ясно.

# 329
Ми... не съм много в час, затова напоследък допускам грешки. Ако ги видя, добре, ама като не ги видя, трябва да сте досетливи и да се досещате какво съм искала да кажа. Joy
KissKiss

Общи условия

Активация на акаунт