АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Алооо, или какво ви чака в следващия епизод на Телефона.

# 361
  • Русе
Профи, благодаря за подсказката! Това беше нейният личен телефон, а не специалния, нали? От къде похитителят е докопал номера й? Ей, ще ни изправят на нокти до последно в "Телефона"...?! Anguished Rolling Eyes
Аз все още не съм убедена кои са истинските близнаци и кой е истинския син на семейството. Струва ми се, че тайните са достатъчно, за да вкарват още и е време една по една да се разкриват.

# 362
Ако има почитатели

Europe tour 2025
повече инфо в темата за Кпопа

# 363
И питаш! Joy
Много ги харесвам ТХТ, но до ходене на концерт едва ли ще стигна.

Уин, не мога да ти отговоря на въпроса, аз Телефона не съм го почвала. Попадна ми трейлъра и нямаше как да не го споделя с вас тук.

# 364
  • Русе
Профи, то никой не може да ми отговори...сега! Joy Освен ако не е гледал анимето?!
Ама на каква целувка между двамата попаднах...забравих си всички въпроси. Stuck Out Tongue Winking Eye Flushed Жалко, че не мога да я пренеса тук! Ю си целува баш както си трЕбЕ!

Клип не можах, но ето снимков материал

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 17:29 от winona

# 365
  • пак на Рив Гош
Уин, Ю е известен в индустрията като един от добрите "целувачи", даже съм виждала тук-таме да го наричат "краля на целувките".
Та, казваш, да чакам довечера Heart Eyes

# 366
  • пустинен пъпеш
Ето от коментар в MDL:,,Да YYS кралят на целувките😂🔥" и още:,,това беше това, което аз наричам целувка на копнеж и отчаяние🫣".Направо са луднали да я обсъждат.

# 367
  • Русе
Ще чакам , Роци, не ами, песен ще пея! Joy ( как нямам емотикона с потриване на ръцете) Ама целувката може да е утре, не днес...
По сценарий има изчезнали деца - момчета от сиропиталището. Те, какво, периодично са замествали сина на Боса ли? И каква е после тяхната съдба? Защо е дошъл реда на СаОн? И защо това отмъщение започна с ХиДжу?
Все едни такива въпроси ме терзаят...

# 368
Ауууу това колко много прилича на аватара ми. Grinning Изрязах го от снимката на Уин.

А не е като, точно тази целувка между Емко и Ферка, случайно да ми е аватар. Laughing

Уин, ето ти едно потриващо ръце човече  smile3508  .

# 369
  • Русе
Ама няма как да ти го "открадна" човечето, Профи! Grinning И аватара е копи-пейс, ама Ю целува различно.
Целувката мина, йо-хо-у-у-у! Innocent Лошото е, че следващия епизод е чак на 28-ми, а пружината на действието продължава да се натяга. Единственото разкритие е, че се разбра кой е 406. Simple Smile Супер финал на епизода, хареса ми!

# 370
  • пустинен пъпеш
Досмеша ме усърдието,с което гг миеше краищата на косите й,направо ми приличаше все едно ги изпира.

# 371
..................Лошото е, че следващия епизод е чак на 28-ми...............
Уин, къде го видя това? Защото в НФ дават 8 епизод за утре Thinking.

# 372
Уин, тръгваш да ме цитираш и така виждаш кода, с който е описано потриващото ръце човече. Можеш да го копираш и да го сложиш в някой твой пост.
Предлагам мини концерт във финландското приключение. И някои дребни закачки на малкото дяволче Ча Юну.
https://www.youtube.com/watch?v=exzi26W92QA

# 373
Утре ще бъде излъчен 8-ми епизод на Телефона. Имаше планове този и миналия уикенд да има само по един епизод преди събитията в Корея, но след седмицата без епизоди промениха графика отново и засега до края очакваме по 2 епизода на седмица. Аз отивам да гледам 7 епизод Simple Smile Иначе от четене на нескрити в скрит текст коментари в МДЛ здраво се спойлнах и вече съм почти наясно какво предстои и кой за какво се бори, но пак ми е интересно Simple Smile

На 28 декември започва Guardians of the Dafeng с днешния рожденик. Много харесвам оригиналния му глас и много се радвам, че най-после в тази драма сам си се дублира.

# 374
  • Русе
2в1, "Телефона" го гледах в Dorama.land. Явно някой бързо е направил корекцията, защото 3 пъти гледах и бях много учудена защо 28, а не 27. Отделно бях разочарована , че ще гледаме само 1 епизод тази седмица. Сега датите са коригирани.
Профи, благодаря за разяснението! Не съм много смела в опитите, но ще опитам. Simple Smile За жалост от днес нещо ми е блокирано Ютубето и нищо не мога да гледам. Нещо със софтуера. Утре ще си търся помощник.
2в1, Ванилла, каква радостна новина - утре има "Телефон" - на любов! Ама аз нищо не съм коментирала по сериала, само целувката...

Общи условия

Активация на акаунт