АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Рудуду, този артист участва и в "Лицето"/Face me, току-що приключен. Поне 2 пъти писах мнението си за него, наистина има талант това момче!

# 346
  • Варненска клюкарка
Проф, а имаше ли лайкове под статията на тази откачалка? Мале ужас, много изтрещял народ smile3537

Аз пък вчера видях статия за някой от2РМ, който преди няколко дни са снимали по улиците на Сеул да се разхождат с приятелката му в късните вечерни часове.Тази връзка била огласена официално още преди 4 години, по думите на някои вероятно датираща към 1-2 години преди съобщението, но тези дни за пръв път ги снимали заедно навън. Чудят се щом така смело са излезли дали не се задава сватба. А момичето не е от шоу средите, обикновена служителка в някаква администрация. Нещо много зачестиха новините за снимани тук там двойки.

Роце, много забавно това с имената. Аз се посмях пък заради играта на думи която си правят от известно време с Момичето от 20-ти век и предстоящия проект Жената на принца от 21-ви век - имало градация за Сокчо. Другото което казват че и в проектите на АйЮ и в неговите все някой главен го зануляват на финала и взеха да гадаят кой ще е този път. Не знаех че в Хотел дел Луна има умрял главен, освен ако не са сгрешили.

# 347
  • пак на Рив Гош
Белл, не са сгрешили Wink В Хотел дел Луна
Скрит текст:
героинята ня АйЮ пое към Отвъдното, след като изпълни мисията си на от тази страна на земята.
И хотелът се сдоби с нов собственик (Звездю).
Може пък този път финалът да е Animal Unicorn

# 348
  • пустинен пъпеш
Ще погледна и Face me,Уин заинтригуваха ме превъплъщенията на този актьор,че и в три сериала за година.А пишат ,че тамошните фенове го недолюбват заради това,че е от заможно семейство.Проличават си ширещите се завист и злоба към успешните сред част от тамошните фенове и б/влогъри и силното желание да ги уязвят и да им навредят.

# 349
  • Русе
Рудуду, забелязах този факт със злобата. Simple Smile В същност в артистичните среди има доста известни личности от богати, много богати среди , с кралска кръв или мислители/учени/философи. Даже не мога да си представя какви усилия им струва доказването?! Само един елементарен пример: пингвинската походка от "Хайде да се оженим" я няма в "Лицето" и "Омъжи се за съпруга ми". Старае се момчето и му се получава, без да ми е любимец. Засега. Simple Smile

# 350
  • Варненска клюкарка
Роце мерси за разяснението, помислих си да не е някоя смърт от типа на умирането на Сон Дже- няколко пъти и накрая щастлив финал.

Роце все се каня да те питам и пак се сетих като видях в едно изречение Хонг Хе Ин от Кралицата на Сълзите и Ю Юон Сок, имам някакъв смътен спомен от клюки свързани с Болничния плейлист, но четох и други неща, та не съм сигурна тях двамата Ким Джи Уон и Ю Йон Сок ли бяха писали че имат връзка или съм объркала някое име, често ми се случва Joy

А, и Звездолин ли е с камео в Хотел дел Луна?

# 351
  • Русе

Отдавна не съм била така изненадвана!!! Ча наистина ли не е ходил войник? Да не би да влиза в  роля?

# 352
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, изобщо не съм ходила да ѝ гледам на тая откачалка влогърския профил в тубето. За такива само игнор, никакъв трафик, пък бил той и само от надничане.

Аууу Уин, каква снимка-изненада. Не е ходил войник, малък е още Ча и още има възможност да отлага служба, освен ако не са го спешили самите военни. Не е като да не са правили така и с други айдъли. Така подбраха Кай (ЕХО) преди година и половина.

# 353
  • пак на Рив Гош
Роце все се каня да те питам и пак се сетих като видях в едно изречение Хонг Хе Ин от Кралицата на Сълзите и Ю Юон Сок, имам някакъв смътен спомен от клюки свързани с Болничния плейлист, но четох и други неща, та не съм сигурна тях двамата Ким Джи Уон и Ю Йон Сок ли бяха писали че имат връзка или съм объркала някое име, често ми се случва Joy

А, и Звездолин ли е с камео в Хотел дел Луна?
Белл, да, това е единствената връзка, за която са го спрягали (за която аз знам, понеже не съм се интересувала по-задълбочено), при това няколко пъти по различно време. Двамата имат епизодично участие през 2012та във филма Horror Stories и около година след това излизат слухове за тяхна връзка (което е посрещнато с вдигане на вежди, заради 8те години разлика във възрастта им). Към 2015-2016та има отново публикация за тях, за среща в ресторант и където според "вътрешни източници" връзката им е широко известна в средата им, даже били представени на родителите. Също така, Ю Йон Сок много й бил помогнал, когато Ким Джи Уон си е сменила агенцията. Следващата публикация е накъде към 2021ва, пак за среща в ресторант.
От агенциите и на двамата, като и в техните официални профили никога не са потвърдили тяхната връзка, разбира се.
Аз лично, ще повярвам едва когато видя официално съобщение Grinning (и ще се зарадвам, понеже ги харесвам и двамата)
И да, Звездю е с камео, в последния епизод на "Хотел дел Луна".

Уин, кой е тоз младеж? Без косата не мога да го позная...

# 354
  • Варненска клюкарка
Айй, къде му е хубавата коса!
Роци, това е Ча 😳 В момента би трябвало да снима сериал, започна преди няма 2 месеца, за НФ е т.е. малко серии, ама все пак мисля че си трябва повече време, от друга страна рекламите му понамаляха, та кой го знае... Ако сега влезе в армията няма да е зле, ще се уволни преди да навърши 30.

Значи за Ю Йон Сок и Ким Джи Уон правилно съм разбрала. Абе не са много 8 г, не са и малко, зависи в кой момен е било за по младия. Би се усещало повечко  през 2012 г когато е биля на 20 . Мога да си го представя, защото с ММ имаме 7...
Ким Джи Уон наскоро я снимаха с подозрителен пръстен на лявата ръка.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 20:47 от Беллора

# 355
Отново Пакито и кака - https://www.youtube.com/shorts/GVLVsbF1Tsw

Eнлистване на Ча за момента няма. Снимката е плод на фен творчество. Самият акаунт във фейсбук е написал над нея - "ако Юнуу се запише в армията в бъдеще, той все още ще е красив, дори и гологлав".

# 356
Това е някакъв фен-арт на Ча. Има още 1-2 години възможност да отлага и ще го привикат, а може да реши и преди това да влезе.
Кай влезе, защото всички останали от групата си минаха по реда, а и си стигна лимита. Трябва да влязат в казармата преди да са навършили 30г.

Скандалът с Мино от WINNER май взе завой след като човекът, който проверява писъствието на такива служещи е казал, че той си е бил на мястото всеки път. Освен това военните можело да го проверят и по камерите. Момчето си е имало здравословни проблеми и дори е бил категоризиран с 4 степен на годност за военна служба. Можел е да се освободи, но той е отказал. Само преди дни излезе информация за На Ин У, който е освободен със същата степен.

Не само по АйЮ плюят. Критики има и за други известни лица. Песента на Girls' Generation - Into The New World стана нещо като химн, но Юри също си навлече хейт от разни маргинали, че благодари на феновете, че използват тяхна песен и изпрати храна на мястото на протестите. А Ча го бяха подхванали пък, че не показвал съпричастност. Общо взето работата е "що си с шапка, що си без шапка" ooooh!. Няма угодия каквото и да направят. Ненормалници неудовлетворени от собствения си живот, които избиват комплексите си като хейтят зад прикритието на анонимността в нета, винги ще има.

Звездолин преди около месец стана лице на Джо Малон, сега и Прада го обявиха за посланик на марката.

When The Phone Rings OST

# 357
  • Русе
Не знам доколко е достоверно, но четох, че На Ин У е бил пропуснат от службите, а той си е чакал повиквателната. Не споменаваха за заболяване. Имало и други пропуснати, сега щели да проверяват самата служба.
Може и партенка да е. Аз бях изненадана за Ча, мислех, че е служил вече.

# 358
Редактирано. Заради едно разкошно хлапе. Crazy
-----------------------------------------------
Кай имаше заявено отлагане за по-нататък, но след като негов най-близък приятел се измъкна от военна служба, не помня точно как, в медиите им се вдигна голяма патардия. И военните просто привикаха Кай спешно, пускайки му призовка да се яви в рамките на срок по-къс от 2 седмици, без право на повече отлагане. Сигурна съм, че и тук в темата тогава го коментирахме. А Кай беше в някаква подготовка и с график за фен срещи. Всичко приключи и той започна военната си служба като социален работник на 11 май 2023, въпреки че принципно би могъл да отлага до средата на януари 2024. В началото на ноември т.г. се уволни и в момента си готви графика за първото тримесечие на 2025. А докато отслужваше военната си служба, като социален работник, му удари и една ваканция в Бали, за което също мина вълна по медии и социални мрежи.

За Мино от WINNER не виждам разминаване в информацията, а в интерпретацията ѝ.

За На Ин Уу пуснах преди два дни много подробен пост, с цитирана пълната информация от източника, няма да се повтарям.

----------------------------------------------------
Един бъдещ айдъл Heart EyesHeart Eyes - https://www.youtube.com/shorts/CGK8wAi_axI

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 22:47 от profi_1

# 359
Уин, преди да влязат в казармата периодично минават медицински прегледи и там ги класифицират по някакви си техни степени за годност според здравословния им статус и ги разпределят къде ще служат. На Ин У е 4 степен и е бил освободен от активна военна служба. Чакал е 3 години да получи повиквателна за обществен служител. Като изтекат тези 3 години и не получиш повиквателна автоматично те освобождават от военна служба. Не е нещо необичайно и всяка година има такива случаи.
от тук
Профи е превела същата статия онзи ден.

За Мино корейците обвиняват Диспач, че не са си проверили достатъчно информацията и, че се е разкрила лична информация като тази за здравословното му състояние, което не е редно.
от тук
До колко всичко това е вярно не съм сигрна, но това излиза в сайтовете с клюки.
От друга страна, преди години селебрититата имаха доста привилегии и се възпозваха често от това, което подразни хората. За това военните затегнаха дисциплината и станаха по-стриктни към звездните си подопечни, колкото и известни да са.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 00:20 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт