АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Пивоварите нещо ми е скучноват. Главните, както и тези около тях са симпатяги, но самият сериал не успява да ме грабне. Гледам го на бързи обороти. Половината вече мина и общо взето това, което се случи може да се събере в няколко изречения.
Не искам да ви подвеждам, това си е моето мнение. На някой друг може да му допадне сериалът Hands V.

# 106
  • Варненска клюкарка
....Да го погледнем от наша гледна точка ... изводът е, че на Пакито му е толкова интензивен погледът, че не само дрехи сваля, ами и преоблича. Wink Joy
Имай милост, тъкмо се потъркалях за запретнатите до ключиците ръкавки и сега пак rotfImao rotfImbo

Да не го спомене човек и се появява, за тези кадри казвах че при мен продължават да излизат, при това с много гледания и лайкове, много необичайно за двойка минала по екраните преди 7 години. Сещам се за един подходящ израз за тези погледи, ама няма да го кажа Joy

https://youtube.com/shorts/Wkqre4glMN4?si=KXNgNrZUUS2x6gse

Пако ли е от другата и страна? При мен точно върху лицето му е кацнал един бутон...

Марги и аз съм така, освен себе си и някоя клюка, май напоследък друго не нося. Все още гледам Семейство по излбор, но още не съм видяла сериите от тази сряда. Все така бавно ми върви- нито драмата ми е достатъчно драматична, нито усещам любовта на ГГ,  самият Хуанг ин Йоп ми е твърде равен в ролята сякаш нещо не му е интересна на самия него.
От няколко месеца  също започвам с желание, но не в мой стил почти нищо не мога да довърша еднотипни са ми и прекалено разтегнати  истории с потенциал за до 8 серии...  

Тук Ча, Хуанг Ин Йоп и Мун Га Йонг са ми далеч по интересни и жизнени образи. Взаимодействието на всеки един от тримата с който и да е от другите е много по интензивно и в комедиините и драматичните моменти.
https://www.youtube.com/shorts/vTZWqAUCIzM

Айй, Ча и Роун в дует Heart Роце това от какво събитие е?
 Вчера Сокчо и Джуно излетяха за Осака, явно по повод че ще поднасят награди днес и утре. Може би и други селебрита да е имало в тоя полет, но на тези беше акцентът в моа Шортс. Да бяха организирали един чартър, та да не се точат един по един...
Преди 10-на дни излезе отговор от Сокчовата агенция  на запитвания на фенове защо все още се бави с подписването за нов сериал, това което казаха е че разглеждат нови сценарии, но осъзнават че този успех трудно ще бъде повторен и гледали до минимум да ограничат щетите за кариерата му - с 2 думи изборът продължава. Според мен не е без значение и че им харесаха процентите за агенцията от договорите за реклама, а с един неуспех такива изяви ще намалеят значително... В момента в интернет го поздравяват за поредната нова реклама, става посланик на Картие.

Стават му 4 световни бранда- Прада, Клиник, Картие и LG, на по-ниския клас местни им изгубих броя... Фенове се шегуват че в колекццията само реклама на затоплящи пакети му липсва, но това е популярна закачка свързана с Бегача, доста е дълго за обяснение, но казват че пишат на агенцията му като договори сериал, да договори от продукцията да му осигурят и повече от въпросните пакети Joy

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:05 от Беллора

# 107
  • пустинен пъпеш
Толкова го разхвалвате тоя Бегач,че се изкуша и аз да погледам сериала, а също и този с Ча,Хуанг Ин Йоп и Мун Га Йонг май Истинска красота се казваше,но не знам дали не е дълго екранното им време,докато са ученици,че ми е досадно да ги гледам в подобни роли.
И един въпрос къде ще може да се гледа шоуто на ,,финландците"от 6.12?
А и рускините пишат,че Пакито и силната са били във връзка,докато са снимали сериала,изброяваха и главните от Мин Лан(The Story of Minglan,а те се женят и имат дете след сериала) и още една двойка.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:12 от rududu

# 108
rududu, Истинска красота си е ученически романтичен сериал. През цялото време са ученици.

Финландците ще върви по tvN. Вероятно ще го качат и по обичайните сайтове.

# 109
  • Варненска клюкарка
РУдуду, в Истинска красота главните са ученици до 13та серия, в Бегача са ту в училище, ту зрели хора, имат период на 24 и на 34 годишни.  Мисля че по-инфантилния училищен период беше до към 7ма серия следва  студентство и зрели хора с пътуване във времето и отделни моменти отново в училище...

Аз не съм любителка на училищния жанр, ама никак. Миналата година не помня как ме омагьосаха да изгледам Наследниците и си казах че втори път няма да се хвана с училищна история, но колкото той не ми хареса, 100 пъти повече ми хареса Истинска красота. Историята е "широка" обхваща 3 възрастови групи - ГГ, по голямата сестра на главната, мисля че беше с +12 г.  жена с професия в шоубизнеса и семейството им. И досега това е най сладкото семейство което съм гледала. Има и какво да се научи, примерно какво означава красотата и липсата и за корейците. Това е сериалът след който актьорската кариера на Ча рязко е подскочила, всъщност е най популярната му роляя - за година и половина след излъчването на сериала, в ИГ е събрал нови 15 млн последователи, може би само от БТС са правили по повече, или не са, Профа ще каже....  От там тръгва и големият му рекламен стаж и светованата му популярност. Хуанг Ин Йоп също става много популярен тогава с ролята си. След това заедно с настоящата си роля е играл в още 2 ученически истории, ако се вярва на феновете му запознати с изказванията му, един от тези получили и предложение за Бегача е. Добре че не е приел, че като го  гледам  в Семейството, едва ли щеше да се получи този ефект който направи другия сериал. По стечение на обстоятелствата и двата сериала са на една и съща сценаристка и за Ча и за УСок  следва рязък скок в кариерите им. Общо взето с ученическите се оказва че от 4 съм харесала 2. Бях се насочила към едно много популярно заглавие на ученическа истори с РоУн, но някак подхванах Блестящата диня и едва го добутах, а започна обещаващо преди да умре някъде към 10та серия. При тези които ми харесаха е обратното, интензивността на историите се повишава с всяка изминала серия от 8ма особено много. Всъщност са 5 сериала, от Семейството до вчера бяха ученици.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 19:31 от Беллора

# 110
  • Русе
"Когато телефонът звъни" започна тази вечер и то интересно! Дано така да продължи...Rolling Eyes

# 111
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!
------------------------------------------------------------
Костюмари всъщност е точно от типа, в който интензивността на историите се повишава с всяка изминала серия. Останаха ми две, които ще изгледам след малко или най-късно утре. После ще се оглеждам.

В шортчето с Пакито и Силната отзад не е Пако.
Сокчо и Джуно са на наградите МАМА.  Сокчо - https://www.youtube.com/shorts/8n0VnUo-cQ0?feature=share
Тази година наградите са в 3 вечери. Вчера първата беше в ЛА, тази вечер втората в Осака. Тук има инфо за победителите до момента - https://www.billboard.com/music/awards/mama-awards-2024-winners-list-1235836139/ ама малко като на килограм са. Laughing Утре третата вечер е също в Осака.

На BTS хич не се и мъча да им обхващам измеренията. Най-новото - Джей Хоуп е в разговори с нова марка, скъпарска. Не беше ли Джуно неин посланик? Сигурно му е изтекъл договорът.

Щом излезе Финландското приключение, непременно ще намерим видео с разбираем превод.

Харесах си това. Heart

-------------------------------------------------------------
Хубавия Ча - зад кадър от заснемането на рекламата на LG Uplus.

--------------------------------------------------------------
Финландското приключение - промотирането в живо гостуване в студиото на телевизията.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 21:59 от profi_1

# 112
  • Варненска клюкарка
Проф, не го видях де го Джуно, но вчера  от  едно от видеата стана ясно че  излетяха с един и същ полет. На едно от видеата тази вечер Сокчо обявяви наградата на Джимин, ама забравих заглавието на песента, макар че и аз я харесвам. Наградата, дано не греша категорията беше за песен, или изпълнител на годината. Тази вечер само кадри от МАМА ми бълва Шортс, буквално един след друг, предполагам и утре, от заключителната част ще е същото, че и в следващите дни пак ще е така.

Тази вечер в Токио Съседа Джунг Хе Ин има фен среща, но в Шортс е абсолютно  мълчание за него, не знам от агенцията му защо точно днешния ден са избрали - тези които не са в Осака в опит да зърнат айдъли и актьори, ще са пред екраните вкъщи по същата причина.

Профче, не ми е позната марката. Последно имам спомен че Джуно подписа с швейцарската ювелирна Пиаже, която беше с продуктово позициониране в Кингленд, и още там бижутата и часовниците и бяха в ръцете му..

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:02 от Беллора

# 113
  • пустинен пъпеш
"Когато телефонът звъни" започна тази вечер и то интересно! Дано така да продължи...Rolling Eyes
Ще го гледам,но Yoo Yeon Seok толкова ми хареса с ролята си в Mr. Sunshine,че чак се страхувам да го видя в съвременно амплоа.

# 114
....................................
Ще го гледам,но Yoo Yeon Seok толкова ми хареса с ролята си в Mr. Sunshine,че чак се страхувам да го видя в съвременно амплоа.
Не се страхувай Hands V. Добър е във всякакви роли Hands Thumbsup.

При руснаците само суперлативи за Телефонът. Май скоро не бях срещала такова единодушие в коментарите им.

# 115
  • пак на Рив Гош
Не се страхувай Hands V. Добър е във всякакви роли Hands Thumbsup.
Потвърждавам - Той е като Мери Попинс - перфектен при всички обстоятелства Joy (изгледала съм всичките му сериални превъплъщения от 2013та насам, без едно). Пристрастна ли съм? Определено да Joy
Току-що довърших първия епизод на "Телефонния звън" и ми хареса. При това много.

Профи, може да дадеш шанс на "Пивоварите". Както казва 2в1, на моменти е малко скучноват и разтеглен, но пък кастът е приятен, а сюжетът е от типа "оставям си мозъка на нощното шкафче" Wink . Даже може и да придремнеш от време на време и няма да изпуснеш нищо съществено.

Белл, не видях от кое събитие е дуетът на Ча и Роуун, но не съм и търсила задълбочено. Утре може за потърся по-подробно.
Ролята на Хуан Ин Йоп в "Семейство по избор" е на силно резервиран интроверт, със склонност към депресия, та може и затова да ти се вижда вял и угаснал и съвсем различен от момчето, пеещо в банята по леопардови боксерки Grinning. Героят му е със склонност да си сдържа емоциите и да не ги изразява, до момента, когато просто ще стане твърде много. Затова пък Главната го компенсира Grinning

# 116
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Приключих с Костюмарите и ще видя кое да подхвана. Малко ме потисна последната му серия, та най-вероятно ще се насоча към нещо по-лекичко. На Телефона му беше интересен трейлърът, ама не е от този тип.

Белл, Джуно не съм го видяла, ама МАМА имат още една вечер. А може по друга работа да е отишъл.
На Джимин песента е "Who".

# 117
  • пустинен пъпеш
Изгледах 1еп.на ,,Телефонния звън" и очаквам днес 2 еп.Интригуващ е,интересно позавързаха нещата за следващия еп.Прочетох част от коментарите в MDL ,има предположения относно отвличането,а по- нетърпеливите дори са намерили  първите 6 глави на романа на английски.Ю чудесно изглежда в ролята на умело овладяващ емоциите си човек с привидно непроницаемо изражение,а към края на епизода тази фасада започва да се пропуква и явно в следващия еп.ще го видим и с другите му лица.

# 118
  • пак на Рив Гош
Белл, намерих пълното видео на песента на Ча и Роуон. Било е през 2021ва, на музикален фестивал на телевизия KBS.
И не са сами, има още хора с тях, в рийла от Инстаграм са ги изрязали при монтажа, явно Joy
Тук е интро-то, а песента започва към 2:40:

# 119
След като финализирахме Хрониките с младежа спорим дали има шанс за трети сезон. Казах му, че корейците не го харесват и е с нисък рейтинг в ЮК, но той смята, че след като Нетфликс имат нещо общо с Мечът на Арамун не е от значение рейтинга в Корея и намери някакво мега високо по около 90% одобрение на всеки от сезоните по отделно, като за повечето серии на Мечът на Арамун е 100% одобрение на серията, очевидно от  не корейските зрители.
Тийнът смята, че това е достатъчно от Нетфликс да направят 3и сезон. Обаче аз не разбирам как точно Нетфликс биха имали някакво отношение към това дали да има нов сезон при положение, че в страната производител рейтингът не е висок.
Осъзнах, че изобщо не съм наясно какво означава някой сериал да е на Нетфликс. Още повече, че Дисни плюс имаха правата да излъчат сериала. Може ли да обясните цялата схема със сериали производство на телевизия на конкретна страна, но пък с права за излъчване на Нетфликс или Дисни плюс.

Общи условия

Активация на акаунт