АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 532
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Роце, виждам, че 2в1 ти е отговорила. При тези сайтове нещата са малко странни, по разбираеми причини Wink Появяват се ,стоят известно време и после изчезват и се появяват на други сървари с ново име. Не смогвам да ги следя Laughing

# 286
Тъкмо прочетох в Туитър и бързам да го споделя тук. Ако не решат друго впоследствие...
MBC потвърди, че ще излъчи 5-ти епизод на 13-ти (петък) в 21:40 ч. и 6-ти епизод на 14-ти (събота) в 21:50 ч.
 #WhenThePhoneRings

# 287
  • Русе
Група, минавам само да кажа на тези, които не са видели, че има бг-превод на Телефона - 3 и 4 еп. в Плейтубето.

# 288
  • Варненска клюкарка
Профче радвам се че писа, бързо възстановяване пожелавам🍀
 За другото да, затова питах някой дали го е срещал, слава Богу че не е вярно.

Марги  мисля че за събота всички новини за предавания ще са предпоследни с това гласуване което очакват тогава. В момента имам чувството че в сегашната корейска ситуация сюжета на телефона се оказва малко щекотлив...

Тези дни не мога да спра да слушам това, хвана ме краткото видео с тази част

Park Hyo Shin - Goodbye
https://www.youtube.com/shorts/7s57VwZqPEk

И цялата песен

още романтичен уют със сняг и дъжд... Heart
https://www.youtube.com/shorts/c7CqXGjICKw
https://www.youtube.com/shorts/s85gDHI9UcU

шегаджии
https://www.youtube.com/shorts/bZQA5V7_mqU

Ча - "Секси? Неее Joy
https://www.youtube.com/shorts/5QD0W49dAk4

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 20:16 от Беллора

# 289
Бел, точно заради ситуацията в която се намират малко с недоверие подхождам към излязлата информация... Възможно е да го отложат отново. От една страна темата е деликатна, от друга - удариха го на майтап феновете заради говорителят на президента 🤪

Има пък и някои доста чувствителни, които не одобряват, че любимците са активни в мрежите по време на политически сътресения... Ча го е отнесъл... Сблъскал се е с противоречиви мнения заради публикация в Инстаграм по време на гласуването миналата събота.

Уин, ако гледаш с бг превод имай предвид, че на Ok.ru върви по-добре, без реклами.

# 290
  • Русе
Марги, основно гледам в Дорама. Simple Smile Но така ми стана хубаво да гледам с бг-превод?! Не съм претенциозна, където го намеря! Благодаря ти! Ще чакам следващия превод в ОК.
...............
"Пияният романс" свърши, и слава Богу! Според моето скромно мнение - с измъчен, насилен сценарий. Гледах го заради Главния сладур и компания, без ГГ-ня. Не само химия, нямаше и физика, математика, а за литературата писах по-горе. Не беше моето "нещо".
.................
Ей тъй като стане...Simple Smile...ще продължа да се саморедактирам, докато с-мата не ме изхвърли. Thinking
Май няма да гледаме "Телефона" и тази седмица , отложени са датите за излъчване 13-и и 14-и. Sob

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 19:55 от winona

# 291
...
Май няма да гледаме "Телефона" и тази седмица , отложени са датите за излъчване 13-и и 14-и. Sob
Не се учудвам... Феновете скучаят обаче и не остана вече над какво да разсъждават - последно се посмях, че отбелязват нивото на батерията на ГГерой, също и в колко часа е изпратил съобщение на съпругата си и кога е получил отговор 😂 Получи се забавно, понеже в коментарите твърдяха, че той ѝ писал в 8:20, а тя му отговорила в 8:10 😅 Не са прави, де, но аз се хванах и ходих да проверявам 😂

# 292
  • Русе
Ох, Марги, искрено се смея на поста ти! Joy Представям си следващата седмица как се коментира какво е било съдържанието на боклука, който ХиДжу изсипа, и връзките му за обувки.
Сега сериозно - имаше някакъв коментар за секретаря на Са Он, това било дебют на артиста, но английския ми е малко над кота 0. Така че много е възможно да влезе в дебатите и той. Лично аз искам да видя каква роля са отредили на "Онни", която пристигна.

# 293
Е, как, боклука е важен Mr. Green Особено ако телефона пак се озове там.
И аз съм любопитна за каката - каква сделка е сключила със Са Он преди да изчезне и защо е решила да се завърне. При всички положения няма да е с добри намерения...

# 294
  • пак на Рив Гош
В сайта на телевизия MBC, сериалът е още в програмната им схема за петък: https://schedule.imbc.com/?chcode=MBC&date=20241213&m=0&c=0
Търсете го под името The Phone You're Calling Now.
Затова още не губя надежа.
Но, понеже следя с едно око новините от Сеул, бих разбрала и защо телевизионните канали биха си променили програмната схема.

# 295
И в НФ не са променени датите за Телефона. От МВС са обявили премиерната дата за сериала, който следва след Телефона - Motel California, а тя е 10 януари. Това значи, че телефонистите трябва да приключат до тогава и следователно не би трябвало да има повече отлагания.
Но, както и Роци казва, събитията в ЮК са интензивни, та за момента нищо не е сигурно.

# 296
  • Варненска клюкарка
Ех че хубав Ча на снимката. Прочетох и аз че са го емнали в мрежите, но не разбрах за какво, вярно неподходящ момент е избрал за подобна активност. Мисля че това е част от фотосесия за Шоме, наскоро имаше рекламно Коледно представяне като на другите ювелирни брандове,  отразяват ги точно в големите модни списания като Во,г Ел, Харпърс Базар, GQ та по договор е длъжен да отрази това за което му плащат, но да бяха избрали друг момент. От това което видях като новини, едни свалят предавания, други обявяват водещи на шоута които ще се излъчат в последния ден на годината, дано не се наложи пак да разместват нещата.

Марги дай им на феновете да откриват детайлите, то е нещо като спортна дисциплина, невероятни неща намират  Joy За каката съм сигурна че ще е достойна за приза чума на годината, ще разкаже играта и на майчето, ще се опита и със сестричката. Ама как са ги измислили и двете героини - едната глуха, другата няма, а реално са си съвсем наред. Впрочем аз още не съм потърсила калко серии е сериалът.
А колко е различен Ю Йон Сок от героя си в Болничния плейлист, на мен там ми беше любимец, другия който много харесвах му забравих името.

В Шортс при мен превода от корейски след 3 седмици липса се завърна сам, но междувременно дадох на моето чАдо да ми оправи изскачащите по екрана бутони, а то ми шляпна още няколко, заради които вече почти нищо не виждам, особено единият е толкова голям че или закрива лицата на хората или действието и ни в лицата съм сигурна чии са, ни мога да видя надписите описващи действието на екрана....

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 11:23 от Беллора

# 297
нивото на батерията на ГГерой, също и в колко часа е изпратил съобщение на съпругата си и кога е получил отговор
Stuck Out Tongue Winking Eye това ми напомни един проект на предишен патрон
Скрит текст:
толкова часови зони как ги събраха комшиите Joy

Бел права си Grinning, абсолютно НЕ на недовършени и недопреведени работи, веднъж ще заклюкарствам какво става в следващият епизод а то не излязъл още - стресс.
vincenzo - https://youtu.be/_J8tYxYB_YU?si=C7x_PrHbwwrRWnn2
това ми се падна при скролването, даже не ми беше в план ту гледам списъка и до 7 еп не съжалявам. Малко чупките на ГГня са в повече , но пък нарядко. ГГой отгледан в Италия от мафията, се върна в Корея да изрови 100-200 ......   кг злато под една сграда, засега не успява. Joy ТекОн е лошко, обаче с тази физиономия на симпатична чебурашка хич не му вярвам.

# 298
Ехаа, Криси, двамата Чачовци ги събрахме на тази страница - бившия патрон и един от настоящите hahaha

Бел, Телефона ще е 12 серии, което за мен си е приемлив вариант. Колкото и да ми допадат ГГерои и историята мисля, че са достатъчно на брой, за да я разкажат без да я разводнят.
Оо, такива неща откриват феновете, че и след десет гледания няма да забележа сама ако някой не ми насочи вниманието 😆
Тази вечер виждам, че и при мен се е появил автоматичния превод от корейски на български.

За Рори: по БТВ Стори след Паралелни светове поредно повторение - Добре дошъл, втори живот. Започва другата сряда от 23:30, т.е. корейските вече ще се излъчват с половин час по-рано.

# 299
  • Русе
И така...и "Лицето"/Face me остана в историята.
Сценарият да ти е ясен още от началото, според мен не е много добра идея. Дори прекрасната игра на артистите не можа да ми изтрие усещането за "писане на коляно". А действията на полицията бяха след тези на ГГ - някой друг им свърши работата, но ги наградиха, видите ли?! Не го разбрах това!
За И Мин Ки сме писали и друг път, всеки път той потъва в ролята си. Беше страхотен и тук. За мен предизвикателството беше И И Гьон (неверният съпруг на Минка от Омъжи се за съпруга ми), когото гледам 2 пъти в седмицата -  в комедиен и тук в сериозен персонаж. Това момче наистина има талант и дано му предлагат добри и различни роли.
Ще си легна с надеждата, че утре, петък, най-после ще гледаме "Телефона"

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 07:42 от winona

Общи условия

Активация на акаунт