КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 30 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Който е станал вече го каня на кафе:
Днес -  22 ноември българските адвокати отбелязват своя професионален празник. На този ден преди 129 години Народното събрание приема първия закон за адвокатите в България.
Честит празник на всички които празнуват днес.
Дано сте добре и който има проблеми да се решат благополучно.  Срещата, която замисляте ми се ще да се осъществи и дано времето да разреши това. Датите, които Пипи предлага за мен са подходящи и дано сме здрави да се видим.
Хубав ден на всички .

# 226
Добро утро.
Нинка, пием кафето си заедно Simple Smile .

Малко липсвах по обективни причини Simple Smile - два дни изненадващо, отведнъж бях доста зле. Дотолкова, че и двата дни прекарах в сън, будех се само да разходя набързо кучето за тоалетна и отново в кревата. Добре, че то, душичката ми мила, сигурно ме усещаше и беше на само отглеждане Simple Smile .
Днес съм наспана, бодра с много планове Simple Smile и хъс за социален живот Simple Smile Wink - два дни боледуване стигат ...

Допих кафето и бягам да се правя красива Simple Smile  Wink . Темите обсъждани тези дни остават друг път за коментиране Simple Smile .Само да кажа за предложението за среща - винаги готова Simple Smile , ако не съвпадне с други предварително планирани дейности . Но който предлага срещата, той определя ден, час и място - другите се нагаждаме .

Хубав ден, дами!
Студенко е навън, но в домовете и в сърцата да ни е приятно и уютно!

# 227
# 228
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
Честит празник на Деборана. Не знам дали ни чете.
Днес станах рано-рано, събудих се от силен шум, а то се оказа вятър. И сега продължават силни пориви. Дано не направи някакви поразии. Сутринта изгревът беше феноменален. Не е най-прекрасната снимка, защото снимах през прозореца, но може да се добие представа.

# 229
  • София
Привет, красавици!
НИНКА, благодаря за кафето и хубавото пожелание - Който има проблеми, да се решат благополучно. Дано!
И аз да започна с поздравленията.
Честит празник на ДЕБОРАНА, на завършващия Право син на КРАСИВА БЕЛЛА, на съпруга и внука  на ДИДИА.
Да са живи и здрави, да решават хорските проблеми. Може и криво да седят, но право да съдя!
Говорих с ДЕБОРАНА на рождения й ден - 18. ноември. Изненадах я, зарадва се и благодари на всички. Много е натоварена - проблеми с майка й (Лекари, изследвания, консултации, второ, трето...десето мнение, операции, рехабилитации), Тича при щерката, помага за внучката, а у дома мъж и третата й дъщеричка. За втората не попитах. Е това е положението.
ПИПИ, за среща и аз съм съгласна. Казвайте кога, къде и от колко.
КАССС,  каква е тази интересна покривка? До сега не съм виждала такава. Нека да е като вълшебната покривка в една приказка - на нея винаги да има храна! Bread Egg Hamburger Cake Beers Wine Glass Champagne Coffee А около масата - здравата ви челяд! Брей, надойдоха ми пожелания, та съм като една орисница. Да бъде!!!
КЛЕЧИЦЕ, да не си се преуморила? Почивай си повече.
МЕРИАН, дано проблемът да се реши по най-добрия начин за вас.
ГЪБКЕ, дръж чувалчето с прегръдките. Hug
БОРЯНЧИЦЕ, прати ми по Еконт едно такова кранче, а Ромео ще го монтира. Stuck Out Tongue Winking EyeИ тогава, и тогава, ех какъв живот ще настане - дано, дано, дано... Grinning
ТАНИТКА, не се оплаквай, ами се хвали. Ще чакаме сводката през ден, през два. И информацията да е все по-добра. Hug
ЯН, радвам се заедно с теб! Като те чета и ти си от хвърковатата чета. И ти си в позиция сандвич - от една страна мама, от другата внучета. Здрави да сте, да препускате с твоето момче. Да стискаме ли палчета за изследванията му? За всеки случай - Hands Pray
От сутринта се вълнувам. Днес стартирам работата в групата за подкрепа. Ще видим колко ще дойдат. Направих едно руло с шипков мармалад. Хубаво стана. Отзиви после. Grinning
Желая ви много хубав ден и всички наши желания да се сбъднат! Heart

# 230
Добро утро и от мен Simple Smile
Благодарение на Нинка се информирах, че днес празнвуват адвокатите. Имам няколко познати които ще поздравя. А в нашата къщичка имаме ли адвокати? Ако има пожелавам да са здрави, да помагат на хората в джунглата на живота и криво да стоят,  право да съдят! Simple Smile
Клечи, вирус ли те беше налазил? Добре, че е минал за два дни, аз се влача вече една седмица, ама не се давам Grin
Пипи, явно днес навсякъде изгрева е бил впечатляващ. Срещнах снимки в нета от различни краища на страната. Даже и снахата е снимала рано рано днес, та ето и от Русе Simple Smile

Тъкмо да ви пожелавам хубав ден и виждам, че Фло ме изпревари. Ами бърза и чевръста е тя Kissing Heart  Фло, покривката ми е подарък от голямата снаха от миналата година послучай годишнина от сватбата ни, но я вадим и ползваме при такива по тържествени и семейни случаи Simple Smile

Хайде сега чаф и до после Hug

ПП  Дописвам - Фло, успешен старт! Heart  После да ракзажеш как е минало.

# 231
В метрото съм, имам няколко спирки време Simple Smile .

Честит празник на всички юристи - настоящи и бъдещи!
Специален поздрав за нашата Деборана и благодарност за помощта в труден за мен момент!

Каси, не знам вирус ли беше, к'во чудо беше, но се чувствах без грам сили, със силно главоболие, по няколко часа гърлобол, хрема и кашлица - само главоболието беше постоянно. Имам в къщи тестове за коронавирус и грип, но докато събера сили да се тествам, то вече ми мина. Започна изведнъж и свърши изведнъж - лечението беше спане два дни и три нощи Simple Smile . Тази нощ се събуждам по едно време и о, чудо - пак съм си аз, нищо не ме боли и съм пълна със сили, въпреки, че два дни почти не съм яла нищо Simple Smile .

Адашке Фло, няколко пъти подхвърляш информация за група за подкрепа?  Аз къде съм бляла, та не съм разбрала за нея? Или не е за всеки и е за специални хора ? Как се кандидатства за членство и какво се прави в групата ?
Като виден шматарок, който често понякога не е в час, ще се радвам, ако по някакъв начин получа отговор на въпросите си и ако е за всеки, бих искала и аз да се присъединя?

Ще ви държа под око днес:) .
Да не изпускам новините Simple Smile
Слизам Simple Smile

# 232
Аз понеже съм вече от хвърковатата чета та пропуснах празника на адвокатите!!!
                Да са живи и здрави! На адвокатите с опит - ММ , голямата ми дъщеря, синът на Ениса, Деборана да бъдат все така напористи и справедливи! На младите - синът на Красива Белла и моят внук Ран , които тепърва ще се доказват, да черпят опит от старите и да не забравят , че бъдещето на Бг е в техни ръце!

Напазрувах, взех си една пратка и сега се монтирам пред тв-то да гледам нашите умници какви ще я свършат и да довърша шала, който плета за Ран.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:42 от Didia

# 233
  • София
Ето ме пак при вас.
Да поздравя чичото на пИятеля ( сина на ЕНИСА ) с професионалния празник! Да е здрав и упорит в борбата за справедливост. Помня един случай, където се прояви изключително професионално! Чест и почитания!!!
ДИДИА, Честит професионален празник на голямата ти щерка! Да решава проблемите винаги в полза на правдата и справедливостта! Да има много благодарни клиенти!
Току що ми се обади колегата от Златоград. Даде ми два телефона за връзка с хотел Кристал. Погледнах набързо, после ще е по-подробно.
КЛЕЧИЦЕ, изобщо не е за избрани персони. Това е групата, с която работих почти 6 месеца в началото на тази година. Сега продължаваме, но в друг формат. След Нова година ще стартирам нова "студентска" група, с цикъл лекции, подходящи за нашата възраст. Това е много интересно. Ако имаш интерес, ще ти кажа кога започваме.
Изчезвам.

# 234

КЛЕЧИЦЕ, изобщо не е за избрани персони. Това е групата, с която работих почти 6 месеца в началото на тази година. Сега продължаваме, но в друг формат. След Нова година ще стартирам нова "студентска" група, с цикъл лекции, подходящи за нашата възраст. Това е много интересно. Ако имаш интерес, ще ти кажа кога започваме.
Изчезвам.
.
Много благодаря за отговора, адашке!  Извинявам се,  ако питането ми е прозвучало невъзпитано и грубо. Явно пак не съм разбрала, когато си писала за това мероприятие. Миналата година имах желание, но мястото, където се провеждаха лекциите ти, а и ранния час, хич не ми бяха удобни. Не можах да събера сили да се организирам/да се мотивирам поне на една лекция да присъствам.
Моля, пиши, когато започнете след Нова година. Ще ми се да присъствам - знам, че е много полезно и приятно. Миналата година бях на няколко лекции на твои колеги в СУ - много ми хареса.
А днес да ви приятно заниманието с групата Simple Smile и питай дали приемат в тяхната компания  нови членове- шматароци Simple Smile .

# 235

Още един мъж, на когото съм фен. Любим ми е от преди да порасна.
 Фло, такива кранчета не се раздават току-така, и аз нямам, първо за мен.
 Само Танитка спечели ,като го видях, ахнах, ще и реши проблемите и лекарства ще и набави най-модерни , бързо да оздравява и тръгва, че е мъка за нея  вързана. Аз свикнах. От толкова много неща се лиших и отказах, че не броя вече.
 Честито на юристите и майките им, гордост за семейството е това. Да набират опит и да станат депутати във Велико народно събрание, да оправят тая държава. Време е за умни и почтени хора .
 И аз имам кого да поздравя лично за празника, но си напусна професията и стана просветител.

# 236
Честит празник в къщичката ни на адвокатите със стаж и без такъв!
Да имат богати клиенти 😁🙂

Днес студено,а по прогнози трябваше да е поне 15 градуса и силен южен вятър.
Набързо минахме по петъчния пазар,купих праз ,за да заровим в градината,две зелки да накълцам в тенджера,че да вкисне за готвене.Доката стане официалното😀От вчера започнах процедурата с преточването.
Нали се пиша майстор😁🤭
Напазарувах и разни други неща,разпределих по места,хапнахме на обяд готова храна и се позиционирах на диваната.
Май днес ще ми е почивния ден,дето му се каня от понеделник😀🙂

Адашче,много идейна покривка си имаш!

Фло,и аз искам такова кранче ,и майстор имам ,но Борянчица не дава🙃😁😀
Успешна да е сбирката ти днес!🍀🍀

Хайде до после.
Дописвам се.
Сетих се за Фло ,че беше писала за катми.
Може да съм в помощ на другарче.
Ползвам ето подобен уред за печенето им.Става и за палачинки.

И рецерта ,изпробвана от мен много години назад.

Тя ми е от една позната,която е много на ти с тестени произведения.
Абсолютно точна рецепта .
Единственото нещо,което съм променила е,че ползвам суха мая.
Едно пакетче на 500гр.брашно.
Ето ги.И друг път съм показвала.
Запрятайте ръкави 🙃

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:02 от Gabkata

# 237
  • София
Честити да са адвокатите! Все за справедливи каузи да се борят!
Боряна, тоз юнак на снимката нищо не ми говори. Кой е?
Преборихме администрацията! Двамата с ММ ще сме асистенти на внука, аз 3 часа, а той 2 часа дневно! Имам да черпя!:cake:

# 238
Мериан, браво!
Много се събрахте черпещите, ти, Фло, Пипи!
Честит празник на юристите бъдещи и настоящи.
Както казва моя адвокат
"една жена трябва да има лични зъболекар, гинеколог и ... адвокат'

# 239
  • София
Прибрах се от мероприятието. Нито започнахме, нито свършихме в уреченото време. Като за пръв път, нормално. Дойде половината студентска група, а през декември ще дойдат още 2 - 3. Не очаквах толкова голям интерес. Разбирам, че самотата ги мъчи. Една от тях идва от Перник. Направихме си чай и кафе, бяха донесли разни домашни вкусища и като разтръгнахме едни приказки - много се смяхме. Да ви казвам ли, че яко съм заредена? Много свежо беше!
ГЪБКЕ, сравних рецептите за катмите. Моите са като твоите, но има допълнително 1 суп. л, захар ( слагам я за активиране на маята) и 2 с.л. олио, а няма вода. Може би с водата стават по-крехки. Аз в палачинките слагам половината мляко и толкова вода.  Хубави стават, но ще пробвам да ги направя като твоите. Без захар и олио, но ще сложа вода. Трябва да отида до Пазара и да си купя един или два сача. С два по-бързо ще ги правя. По моята рецепта се правят и руските блини. Нея пък я знам от рускинята.
МЕРИАН, радвам се, че преборихте ламята, наречена Администрация! Трябва някъде да зарежем. Stuck Out Tongue Winking Eye
КРАСИВА БЕЛЛА, към изброените от теб, бих добавила и фризьор. Grinning Бъдещия юрист ще купонясва ли някъде с колегите?
БОРЯНЧИЦЕ, мислех да се уредя с връзки, ама не става. Е щом си рекла...то с овен на глава излиза ли се? И точно аз, чувствителния рак...Като не става с кранче, трябва да измисля нещо друго, ама какво???
Отивам да правя мармаладено руло. После може пак да ви нагледам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт