🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 084
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 065
Малко ми е трудно да си представя Сашо да победи нинджата Венци.Поне не и сам.

# 1 066
Абе при някой по-сложен пъзел Винченцо като нищо си заминава.

# 1 067
Щом победи самураят Миро 🙂

Ето затова не трябва да се казва нищо за играта, защото почваме да гадаем и се измества фокуса

# 1 068
Винченцо колко гривни има в момента?

# 1 069
Около 25-26 гривни има Венци в момента, но спомена, че му се играе и възнамерява да се откаже от имунитета. Може би това ще се случи, ако се падне диска при лагер 3.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 11:24 от Arieli

# 1 070
Защо изобщо Алекс и Венци да се елиминират взаимно. В момента са в коалиция. Сами няма да играят един срещу друг. А друг няма как да ги сложи, Венци засега има протекция.
А и то не е да загубиш 1 игра и да отпаднеш.

# 1 071
  • SF
Знаете ли какво се случва с Шериф и Влади в здравословен план? Как са към днешна дата?

# 1 072
И на финал Сашо, Тренера и Берке - скатавките - 😁

# 1 073
Забрави Митов. Него все го забравят - да го показват, да го включат в игрите, че въобще е на острова. 😄
Но мисля, че ще е разочароващо, ако на финал са играчи крили се в сандъка цял сезон.

# 1 074
  • София
Митов не е виновен, че изпадна в едно никакво състояние да има 2 гривни, заради което не беше избираем за голяма част от игрите.
Изобщо - неговото участие щеше да се развие по съвсем различен начин, ако Гогов не беше преписал в онази първа игра в началото на сезона и не беше изпреварил Митов.
Затова ми е малко криво като чета подигравателни постове по негов адрес.

# 1 075
Митов не е виновен, че изпадна в едно никакво състояние да има 2 гривни, заради което не беше избираем за голяма част от игрите.
Изобщо - неговото участие щеше да се развие по съвсем различен начин, ако Гогов не беше преписал в онази първа игра в началото на сезона и не беше изпреварил Митов.
Затова ми е малко криво като чета подигравателни постове по негов адрес.

По отношение на Митов мен ме е яд на продукцията, защото съм убедена, че интелигентен човек като него би бил по-интересен на синхрон от инфантилното връзкарче Берке. И определено има качества и на игрите, надявам се да му се падат подходящи, в които да се разгърне.

# 1 076
Реално ако имаш около 30 гривни най-умното е да се скатаваш. Тъй като ще има трима победители статистически печелиш без да рискуваш твърде много. Ако се полакумиш за повече има шанс да отпаднеш.

# 1 077
Забрави Митов. Него все го забравят - да го показват, да го включат в игрите, че въобще е на острова. 😄
Но мисля, че ще е разочароващо, ако на финал са играчи крили се в сандъка цял сезон.

Аз Митов не го смятам такъв. Според мен му се играе и не се скатава, просто и него го забравят във всичките им стратегии, защото е тихичък . За мен е супер интелигентен,добър и възпитан човек, който не вика толкова силно колкото Дзами и Гогов.

Тези тримата за мен с скатавки, защото:

- Сашо още в началото с Кънчо бистреха точно стратегия как да се пазят до втората фаза и да не се морят много много. Ето тук не харесвам тези двата образа, защото тая стратегия само че в работна обстановка я изпитвам всеки ден вече две години на гърба си и знам че това е игра, но си я пречупваме през лична призма и не мога да ги харесам никога вече 🙂
- Берке го е страх да не си тръгне, тъй като видя че не е толкова "комплексен" играч колкото си мислеше и бързо преориентира стратегията.  Него го биха доста хора.
- Тренера, за мен той е баш на почивка. Медитация, тренировка на филипински плаж, диво къмпингуване и от време на време да погледа игрите.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 12:04 от count_horror4e

# 1 078
  • София
Миро го харесвам много, но с тая Бистра прекалява. Мая също ми харесва напоследък. Биста вече имам чувството, че е човек на продукцията, нелепо е по 100 пъти в епизод да се споменава как някой играе за нея. Кирцата е по-лоялен от Бистра с нейните 50 коалиции. Венци го играе малко глупав, но когато Петя се опита да го изпързаля не се хвана. Много ме впечатли с люлката, която направи. Имам чувството, че се прави на по-глупав отколкото е.

Аз почвам да си мисля, че Венци е човекът със стратегията Wink да се прави на по-глупав отколко е. И на по-добричък Wink
На играта за храна го забелязах, и в няколко други ситуации, които вече не си спомням. Ще се изкефи, ако е така.
Миро почва да ми пада в класацията с това подкрепяне на Бистрата акула. Аман.

# 1 079
Венци отдавна го усетих, че се прави на глупав, за да ги приспи.

Общи условия

Активация на акаунт