🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 108
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 405
Браво на Петя
Аз тази книга никога не съм я харесвала, никога нямаше да се сетя за фразата.
Даже заради вятъра ми се въртеше в главата нещо от "Брулени хълмове" да не е 😅🤦🏼‍♀️

Аз пък не намирам постъпката на Берке за плазмодийска. Там в лагера го обвиняват, подобно на Георги и Кирил спрямо Тренера защо не си дал гривните на Марина или Лора...
Ама защо да се бута в игра, която е по-подходяща за друг човек, било то и "любимата" му Би... В крайна сметка, мъже, жени, всеки всичко играе. А явно и двамата си имат рани и контузии, какво като е мъж

# 406
Като не гледам в телевизора и чуя на Сашко гласа, се стряскам! Забравям, че е там този човек-сянка.

# 407
Да ме прощава Гогов, ама лагер 3 са ми любимци.

# 408
Беркето го оставям без коментар. Но още не мога да осмисля поведението на Вера. Киро и Жоро са ясни  - те ще сгазят всички по пътя си без да мислят, но Вера???

# 409
Хаха..Алекс глави на змей щеше да сече...

# 410
Браво на Петя. За мен тя е най-подготвената физически жена там. Плюс, че има нещо и на горния етаж.
Биби надбяга единствения професионален атлет на куц крак.

# 411
  • България
Тренерът каза, че Биляна е с по-здраво телосложение. От какво го определи?

# 412
Сигурно ще ви досадя,но искам да знам защо Миро нарича Влади "хабибито".
Миро каза, че тоя кемп бил най-интернационален - монголец, руснак, арабин... Влади има арабски черти, сигурно е от смесен брак.
Не мисля, че е от смесен брак, защото Миро е половин узбек, нищо монголско няма.  Всичко е на шега.

# 413
  • Стара Загора
Верче, Верче, защо така ?

# 414
Ами... и Вера е човек със своите добри, и лоши черти. Тук без изобщо да сме я видели още в играта, я издигнаха в култ няколко човека, едва ли не тя беше изкарана най-добрия играч на формата, но... ето, че и на нея нищо човешко не и е чуждо. Кофти постъпка...

Скрит текст:
Миро каза, че тоя кемп бил най-интернационален - монголец, руснак, арабин... Влади има арабски черти, сигурно е от смесен брак.
Не мисля, че е от смесен брак, защото Миро е половин узбек, нищо монголско няма.  Всичко е на шега.
Ти въобще прочете ли какво се пита и на какво отговарям? Бащата на Миро е узбек от монголски произход.

# 415
  • София
А в лагер Мимоландия всички вярват във вибрациите, духа и че от разстояние можеш да влияеш физически на пъзели с кокос (примерно). Мая отива да участва в Пелопонеските войни, а на изпращането всички се прегръщат помежду си. Трогателно.

(И сериозно: след месец там, близки хора и нужда от физически контакти явно са витално липсващи. И търсени.)

# 416
Беркето го оставям без коментар. Но още не мога да осмисля поведението на Вера. Киро и Жоро са ясни  - те ще сгазят всички по пътя си без да мислят, но Вера???
Вера не знаеше реалното състояние на Влади. И Ванеса беше с 39 но се оправи.

# 417
Жалко за Влади, но пък по-добре за Венци, защото му е спестено евентуалното разочарование. За мен е показателно, че двамата играчи, които имаха фалшив образ, си отидоха по един и същи начин.
Браво на Петя! Започвам да й се кефя много. Освен че има чисто излъчване, и играта й е чиста. Вече на два пъти много спортсменски играе с Нина и Мая.
Беркето е леке, нищо ново тук.
Мая е ехидна и нагла, нищо ново и тук, освен че по неволя се разигра.

# 418
А кой е руснак?
Много е добра Мая в тая игра

# 419
Малко чимчета да бяха сложили. То си личи къде е заровено всичко.

Общи условия

Активация на акаунт