🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 106
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 420
Е, не са ми представили всичките родословието си, това каза Миро.

# 421
Следващия път за Мътна направо едно не се сърди човече. Как пък един път не й се падна нещо по- активно.

# 422
Последните няколко игри много ми "намирисват".

# 423
  • Другата България
Аз гледам назад.
И много, много съжалявам, че се оказах права за Влади - че ще отпадне.
Не очаквах да е по този начин, въпреки че снощи имаше индикации за това, просто очаквах да отпадне в битка.
Жалко, много го харесвах, беше един от фаворитите ми.
Успех, Влади, за мен /а като гледам не само/, той беше един от фаворитите за финал в играта. Ето как Гошо ще заиграе с Бистра.

Не съжалявам обаче, че не се излъгах в Берке - “мъж, та дрънка“.
Такова лицемерие от мъж и такъв страх са грозни за гледане.

Защо Гогов го е толкова яд на Петя, нима Биляна е по-различна? Ами Мая?
Петя няма загубена битка /или има една/, но е всеки ден /почти/ на терен.
Останалите две девойки какво?
Едната разчита на ....който и да е, да я спаси - от мъжкото съсловие, на другата все не ѝ се играе /Бърди, и за това се оказах права - за сторито ѝ в ИГ - нали уж ѝ се играеше, ама все не я слагали....и мармота наднича от храста, тя не е на острова за игри, а за “нейните хора“, които няма нищо против да я заведат на финал, тя непрекъснато си противоречи/.
Но Петя? Та тя играе мъжката, и си печели, вече май има повече победи от Бистра!
И има изключителен феърплей при нея!

Гледам битката в момента, тройната.
Ами....Майчето е трагична, въпреки, че дори и Сано я подкрепя.
Та тя беше тръгнала да взима от кокосите на Петя! Да не говорим за фразата, че нямаше никаква идея.
Що да не чака да седне някъде и да си дигне краката? То....навик, какво да се прави.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:57 от Merri_An

# 424
Бащата на Миро е българин.Майка му е ...не знам каква по националност.

# 425
Малко си личеше на кой му е заровено баш под нослето RageRageRage

За стрелбите ок, но началото беше ОЧЕВИДНО!!!!

# 426
И аз не разбрах защо Гогов иска Петя да се маха. Който е монтирал епизодите не ни е показал тази линия.
Петя се държи сериозно, играе си игрите, прави всичко възможно да победи. И тук не съм съгласна с Дзами, че била имала късмет. Ами има и в главата - позна си доста бързо заглавието/мисъл.

# 427
  • България

И при битката на Иван и Венци не беше толкова очевидно, че предметите, които са заровени в наскоро разчистен терен са по-плитко сложени.

# 428

И на мен ми направи впечатление, че на Биляна нещата не бяха заровени, където трябваше да са. От продукцията си бутат Мая до последно.

# 429
  • София
Мая се представи много добре на играта. Трасето не е направено за нея специално. Винаги теглят чоп и можеше да е на Биляна. Просто Биляна грам не се ориентира. Какви са тези теории на конспирациите. На Гогов като му се падна да строи заслон срещу не помня коя жена пак ли беше нагласено

# 430
Ами... и Вера е човек със своите добри, и лоши черти. Тук без изобщо да сме я видели още в играта, я издигнаха в култ няколко човека, едва ли не тя беше изкарана най-добрия играч на формата, но... ето, че и на нея нищо човешко не и е чуждо. Кофти постъпка...

Скрит текст:
Сигурно ще ви досадя,но искам да знам защо Миро нарича Влади "хабибито".
Миро каза, че тоя кемп бил най-интернационален - монголец, руснак, арабин... Влади има арабски черти, сигурно е от смесен брак.
Не мисля, че е от смесен брак, защото Миро е половин узбек, нищо монголско няма.  Всичко е на шега.
Ти въобще прочете ли какво се пита и на какво отговарям? Бащата на Миро е узбек от монголски произход.
Ти къде го прочете това?Joy

# 431
Беркето го оставям без коментар. Но още не мога да осмисля поведението на Вера. Киро и Жоро са ясни  - те ще сгазят всички по пътя си без да мислят, но Вера???
Вера не знаеше реалното състояние на Влади. И Ванеса беше с 39 но се оправи.
Вчера излъчиха кадри как Гогов разказва точно ан Вера, че Влади е 2 дни с 40 градуса температура и бере душа. Няма как да не е знаела.

# 432
  • София
Не харесвате Мая, ОК. Харесвате Биляна, не разбирам за какво, но приемам.
Преди всяка игра се тегли жребий за трасето, но вие пак виждате конспирация и побутване, а не че Биляна не може да преброи 5 крачки.
Малко обективност е нужна.

# 433
Кой ще спасява Би? Да не станат двама?Берке и Митов. Напоследък и аз забелязвам там нещо.

# 434
Хаха..Алекс глави на змей щеше да сече...

Ех Мая и на него е влезла под кожата!!

Така, значи за кой печели всичко знаехме от вчера от промото. Продукцията на мен поне не ми харесва, ама никак.
Но Миро да играе за камп 3 ми харесва доста повече от предишната му заявка. Оф дано стигне на финал.

Вера: не е обещавала да е някаква добродетелна, тя си влезе със заявка за мил злодей Yellow Heart то и аз очаквах да не сложи Влади де, ама не ме учудва, не знам вие какво виждате. За мен още си е топ!

Общи условия

Активация на акаунт