🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 010
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 795
Марина със семейството ѝ на партито за бебето

https://ladyzone.bg/ostrovat/marina-ot-ostrovat-na-100-te-grivni … TOCjSX9-cODHlJ5qQ

# 796
  • София
Супер мама Simple Smile

# 797
  • Другата България
Верче, а отговор на моето въпросче?
За това ако на мястото на Влади беше Мая, болна и с температура, така ли щеше да подходиш отново с избора?

# 798
Съветите на Мая към Бистра си бяха чиста проба к*рвенски номера (с извинение) Joy
Няма да откаже твърдо и категорично, ми ще даде надежда/стръв и ще използва.
Не че Георги не го заслужава, де.

# 799
Съветите на Мая към Бистра си бяха чиста проба к*рвенски номера (с извинение) Joy
Няма да откаже твърдо и категорично, ми ще даде надежда/стръв и ще използва.
А защо да не използва женски похвати. така и така мъжете имат предимство заради физическа сила и издръжливост, ми нека и жените да извадят някой коз от джоба. Защо не.

# 800
За това ако на мястото на Влади беше Мая, болна и с температура, така ли щеше да подходиш отново с избора?
Отговарям веднага. Мая не ми беше приоритет за избор защото аз лично я приемах за по-преодолим съперник от Влади. Ако аз трябваше да играя бих я посочила, но в случая видях удобен момент да се стреля по Влади. Отново нищо лично, просто си редиш схемата по най-удачният начин за теб. Температурата беше непредвидено обстоятелство, но не беше определящо. И с, и без щях да сложа, който ми беше удобен. Съжалявам, ме си махнах ореола🫣

# 801
  • Другата България
Отговарям веднага. Мая не ми беше приоритет за избор защото аз лично я приемах за по-преодолим съперник от Влади. Ако аз трябваше да играя бих я посочила, но в случая видях удобен момент да се стреля по Влади. Отново нищо лично, просто си редиш схемата по най-удачният начин за теб. Температурата беше непредвидено обстоятелство, но не беше определящо. И с, и без щях да сложа, който ми беше удобен. Съжалявам, ме си махнах ореола🫣
Точно както си мислех и аз.
Благодаря ти за отговора.
То кореспондира и с другото - че с него така и не сте успели да се “намерите“ на острова.
Въпреки, че не виждам как точно се “намерихте“ с Мая, че да я харесаш, затова и направих сравнение с нея.
А що се отнася до “ореола“ - няма за какво да съжаляваш, първо - надали някой ти е поставил такъв, и второ, доказваш, че нищо човешко не ти е чуждо. Blush

# 802
А защо да не използва женски похвати. така и така мъжете имат предимство заради физическа сила и издръжливост, ми нека и жените да извадят някой коз от джоба. Защо не.

Това не са женски похвати, вече ги определих какви са. Женски похват би бил проявяването на съчувствие, грижа, приемане и т.н. Може и по този начин да се печелят съюзници, с малкото (но важно) уточнение, че "похватите" следва да идват от съцето, а не от разума.

# 803
Пуснах си сега Влади от Преди обед. Малко съм разочарована, сякаш нещо повече очаквах като истории...
Предимно говори за хобитата си, а по отношение на предаването - само един или два пъти е мислил за стратегия. Включил се е в такава, защото Георги му е предложил. Основната му цел е била всички да си прекарват добре. В момента най-често се чува с Киро. Обещаното голямо ядене с Венци не се е случило, защото Венци така и не му се обаждал когато е в София.

# 804
  • София
Е, тя не каза, че са се харесали с Мая, а че Мая е по-преодолим противник.
Абсолютно логична игра има Вера, нищо не ме учудва в нейните ходове. Даже се възхищавам на хладнокръвието и че запазва трезв ум, браво.

# 805
  • Другата България
Е, тя не каза, че са се харесали с Мая, а че Мая е по-преодолим противник.
Абсолютно логична игра има Вера, нищо не ме учудва в нейните ходове. Даже се възхищавам на хладнокръвието и че запазва трезв ум, браво.
За в предаването говоря, не ми се връща да търся епизода, но когато се обсъждаше Мая там на място нещо такова каза, перефразирам естествено.
Що се отнася до играта, не съм твърдяла нищо различно.
Дори по-рано днес дадох пример именно с тях двете като две различни противоположности на показна женска игра в такъв тип формат.

Но, това че харесвам нея, Гогов и Миро и им стискам палци за финал съвсем не означава, че когато има за какво /според мен и моите представи/ няма да ги критикувам, и да задавам въпроси, в повечето случаи риторични.

# 806
  • Враца
Верче, какво му е на Миро на ръцете? От доста време е с бинтове.

# 807
Венци не се обажда на Влади?! Нали бяха голямата "мъжка любов"?!

# 808
Обажда му се. Не са се виждали като е идвал в София. Обаждал му се, че е бил тук, чак когато се прибере в Добрич.

Те кога всички са се прибрали от Острова окончателно?

# 809
Обажда му се. Не са се виждали като е идвал в София. Обаждал му се, че е бил тук, чак когато се прибере в Добрич.
То това е още по-кофти според мен.

Общи условия

Активация на акаунт