🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 101
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 050
Сигурно е говорил за розовите плувки на Берке Trollface

# 1 051
Ники Николов казва, че човекът спечелил 39 гривни с една игра (имал 1-2 гривни през почти цялото време) имал специална стратегия за дрехите и уточнява, че е прикривал нещо с дрехи. Какво пък може да е това?

Хахах нямам търпение.

Какво прикрива, което може да те изстреля така в играта - хриле или криле ?? 🤣 Гласувам да ни го покажат , ако е едно от тези двете неща.

Сериозно, аз мисля че всички досега сме ги видели в игри и всички са били прилично разсъблечени. През повечето време са по бански. Много странно.

Сигурно е говорил за розовите плувки на Берке Trollface
Ей това ще е, тези плувки заслужават да са самостоятелен участник 🤣

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:50 от count_horror4e

# 1 052
Играчът, който печели 39 гривни и този с облеклото не бяха ли двама различни?
Ако ми остане време тези дни, пак ще го погледна това интервю.

# 1 053

....ами всичко това ме води до онова, което пиша от доста време - Бистра няма да е на финал.
Днес и някаква снимка мернах с лепенки...току виж и по медицински причини отпаднала.

Аз я качих тази снимка миналата събота. Моите съгледвачи ми я свалиха от инстрграма и. Стори- мори било там. Днес за втори път я качих заради спора дали си е коригирала носа ....
Но още миналата събота писах, че леко почнах да се притеснява 2 месеца след игрите да си на имунни вливки.... И както писах направо ми се видя пълничка на тениса с Георги.... Тук има хора с по- големи медицински познания от моите любителски. Може да кажат как влияят подобни вливки. И защо се налагат.
Още 2-3-ма участника ще отпаднат по медицински причини...

# 1 054
Не бой се, не се лекува, разкрасява се Бистрето ей с такива неща https://derma-expert.eu/venozno-vlivane-na-busteri-i-vitaminni-kokteyli/
Сега е хит сред телевизионните паралии. Андрей (на Иван) и той се освежава с такива. И кой ли още не.

# 1 055
Аз живея в чужбина и тези вливания на витамини са доста популярни тук за подкрепа на организма през зимата. Хора, които са напълно здрави, си ги правят и не са терапия препоръчвана от лекар, а просто мода. Те са си козметична процедура.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 07:29 от Анонимен

# 1 056
  • София
Не разбирам хората, които обясняват как всички подпират Бистра. Да сте видели тя да ходи и да се моли на някого за това? Или като кажат, че я подкрепят и тя да грабне някой кол и да ги млати по главата, защото не иска тяхната подкрепа. Явно има нещо в нея, което кора хората да й симпатизират и доброволно да й дадат подкрепата си. Това също е част от победата и я прави напълно комплексен играч.
Ако Сашко отпадне от играта по медицински причини няма да страдам (за предаването), иначе да си е жив и здрав). Той е представител на вечно мрънкащите и недоволни хора, а бих казала и, че е егоист.

# 1 057
Мен единствено Миро ме дразни като казва, че всичко ще направи за Бистра.
Няма да се учудя да победи и да ѝ даде наградата. Ясно, че си е надвил на масрафа, но все пак.. Заради Йочко да си играе игрите...
Винченци халхаберо ❤️❤️❤️ ми е фаворит след Миро. Даже са ми на кантар.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 16:14 от *Биле омайно

# 1 058
Ники Николов казва, че човекът спечелил 39 гривни с една игра (имал 1-2 гривни през почти цялото време) имал специална стратегия за дрехите и уточнява, че е прикривал нещо с дрехи. Какво пък може да е това?
Сега като се замисля не каза "с една игра", но всички така го разбрахме.

Наистина лоша услуга с тези спойлери, преди чакахме "бълхата", сега човека с 39 гривни, после ще чакаме "1 гривна ги владее всичките", вместо да си гледаме предаването.

За писмата на Алекс, не ми харесва, че е "богоизбран" такъв, излиза че продукцията му помага. Иначе момента и на мен ми хареса. Беше красив.

Изгледах обзора снощи, беше смешно как Неделчо ще се запише за втори сезон и ако го вземат на всеки синхрон ще казва, че "играе за Миро" Simple Smile Има право, ако се случи след толкова повтаряне, че се играе да спечели Бистра, пак няма жена да е спечелила, а ще е жена спечелила заради мъж.
Наистина Миро като не иска да играе за себе си, да играе за благовителност или дори за каузата на Бистра.
Продължавам да го харесвам много де.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 09:42 от Одри ♡

# 1 059
Миро го харесвам много, но с тая Бистра прекалява. Мая също ми харесва напоследък. Биста вече имам чувството, че е човек на продукцията, нелепо е по 100 пъти в епизод да се споменава как някой играе за нея. Кирцата е по-лоялен от Бистра с нейните 50 коалиции. Венци го играе малко глупав, но когато Петя се опита да го изпързаля не се хвана. Много ме впечатли с люлката, която направи. Имам чувството, че се прави на по-глупав отколкото е.

# 1 060
... и уточнява, че е прикривал нещо с дрехи. Какво пък може да е това?

Някакви много ефектни плочки?
Satisfied

# 1 061
Миро явно е влязъл за да подкрепи някого, който според него ще е най-стойностен и заслужаващ. Той се виждаше в такава благотворителна роля от самото начало. Трябваше да се ориентира кого да избере. И се спря на Бистра, която в онзи момент наистина впечатляваше с хъс, борбеност, честна игра, с никакви стратегии и коалиции не се занимаваше и разчиташе само на себе си. Мен също това ми харесваше в Бистра. Само, че се оказа, че тя много лесно се главозамайва и се променя когато постигне успех. Става надменна, става грандоманка, която започва да вярва, че всички са и длъжни и това си е в реда на нещата. Мая се опитва да я учи на женски хитринки, но по този начин тя не и прави добро, защото това не е нейното. Това е изкуствено и на Бистра не и се удава да е такава. Опитите и да хитрува са нелепи и само я принизяват. Нейния чар беше именно в това, че не разчита на женски хитрини, а е боец, разчитащ на себе си. Мая сериозно обърква това момиче. Никак не и е полезна и не знам Бистра какво се е хванала за нея.
Нямам против техниките на Мая по принцип, но не всеки може това да го прави естествено. Човек не трябва да изменя на себе си, а Бистра точно това прави под влияние на Майчето.

# 1 062
Ами те много хора подкрепяха и Марина, но на нея не и се получи.
Бистра има усещане коя игра е за нея и кого точно да сложи срещу себе си, докато Марина се впускаше във всяка игра, ако се отвореше възможност. Не избираше задължително някой, който е лесен за отстраняване, както Бистра направи със “слабите звена” в нейния лагер още в самото начало.
Надявам се да видя и Ванеса в действие. Струва ми се, че има какво да покаже и да обърне играта.

# 1 063
Специално заради дискусията изслушах пак Н.Н. Човекът, който разказва стратегията си включая обличането си и тоя дето от 1/2 гривни придобива 39 са едно и също лице.

# 1 064
Четох мнения, че човекът с дрехите бил Алекс, на какво се базира това предположение? Очевидното предположение е Венци, но пак не ми се връзва. Изобщо тази история ми е много странна, чакам с нетърпение да се разбули, дано не е някоя глупост само.
Аз смятам, че тримата финалисти трябва да са играчи, които разбират играта и са по-комплексни. Не само симпатяги и добри в игрите.
На думите му към края на последния епизод : "по дрехите ми ще разберете, че съм тръгнал на битка".

Малко лирично отклонение - в лагер Мимо Гарсия v.2 , оприличавам Венци и Сашо като Тор и Локи. 

Не ми се иска някак Локи да победи Тор.
Знам че е игра, но ... буреносният облак да надвие слънчевото момче 😬

Общи условия

Активация на акаунт