Booking /Тема 10/

• 35 155
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
W3KKZBM9BN. Над 100 евро.

# 361
Явно търсенето е по-голямо от предлагането. Още очаквам някой да ми изпрати код, който няма да използва.

# 362
Здравейте, и аз се нареждам с молба за код отново, след безуспешни няколко питания.
Успешна седмица!

# 363
  • София
Здравейте, и аз се нареждам днес за код отново.

Благодаря!

# 364
Здравейте, да помоля и аз за код, ако някой има излишен.
Предварително благодаря.

# 365
  • Казанлък
И аз ще помоля за код на ЛС.
Уредихме се с евтини самолетни билети до Бари (за 15€ в посока ), та сега ще трябва да резервирам и нощувките Hands Pray Blush

# 366
Здравейте, моля ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го прати на лично съобщение.

# 367
Отново моля, ако някой има код, който няма да използва,  да го сподели на лични?! Благодаря предварително!

# 368
Здравейте, дали някой има код за букинг? ✨☺️

# 369
  • София / Виена
Здравейте! Ще съм безкрайно благодарна ако някой има излишен код и го изпрати на лично съобщение! Благодаря предварително!

# 370
Тъй като след последня ми пост с молба за код има още 22 такива, ще си опитам късмета отново. Само една резервация ме дели от Genius ниво 3, която трябва да осъществя преди месец март и много ми се иска да я направя.

# 371
В момента съм на ниво на Genius, при което определени хотели дават безплатна закуска, както и ъпгрейд на стая. Разгледала съм огромно количество хотели /конкретно Рим/ и не съм попаднала на такава оферта със закуска. Не е лошо човек да се възползва от подобно предложение. Имате ли идея как мога да разгледам хотелите, включени в офертата?

# 372
  • София
Не ми е известно да можеш да ги филтрираш по такъв показател.
В самата оферта вече ще се покажат тези неща, когато / ако ги има.

# 373
  • софия
HVE11S6DCS

Моля, този който ще го ползва, да бъде коректен към всички и даде знак, че го е оползотворил.

# 374
  • София
Използвах успешно, благодаря ти 🙂

Общи условия

Активация на акаунт