Booking /Тема 10/

• 35 160
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Аз не видях кой знае каква разлика в офертите, когато преминах от второ на трето ниво.
Тъкмо тогава търсех да резервирам и въобще нищо по-изгодно не видях.

Аз все още търся код, ако някой има излишен, ще съм му много благодарна.

# 376
  • Berlin
Разликата между 2 и 3 е най-вече в това, че имаш по-бърз достъп до customer support и май е 24часов. Нещо такова, не е супер оферта, ама дано да не се налага да се ползва.😀

# 377
Разликата между 2 и 3 е най-вече в това, че имаш по-бърз достъп до customer support и май е 24часов. Нещо такова, не е супер оферта, ама дано да не се налага да се ползва.😀
Това звучи само написано така. Аз например си пиша с тях по казус с моя резервация от средата на декември. Отговарят по веднъж в седмицата и то след напомняне. За мен единственият добър съпорт е от българският офис и то по телефона. Освен всичко като сравня цените понякога има разминаване и то не е в полза на Genius 3. И не на последно място,аз кодове не съм получила нито веднъж. Нямам идея дали е заради Genius 3,но много благодаря на всички, които споделяте кодове.

# 378
  • Berlin
Ами не знам как е, не ми се е налагало да ползвам support-а им (пу-пу). Просто казвам каква е разликата в нивата. За безплатна закуска и аз не съм виждала оферти, не знам дали е отбелязано по някакъв начин или просто може да запазваш само такъв тип стая (със закуска) за тези хотели. Аз ползвам сайта, защото имат добри намаления понякога, mobile only price също са изгодни. Все пак винаги си сравнявам и директно със сайта на хотела. Един път имаше оферта за безплатен трансфер от летището до хотела за някои градове. Скоро пак я мернах някъде, мисля, че за Барселона, Испания. Ние ползвахме за Мадрид.
Кодовете са мистерия, нямам идея как идват. Даже в момента имам още един, до утре важи, ама не знам дали няма да си го ползвам. Ако не, ще го пусна. Предният код, който пуснах преди няколко дни, беше до 03.01, обаче очаквам скоро да спрат да пускат. Тогава ще търся и аз сигурно.😀

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 14:37 от abs

# 379
Безплатна закуска май дават само на 4 или 5 звезди хотели и то не винаги. Аз съм полчавала такава в хотел 4 звезди в Полша и беше избор между закуска или ъпгрейд на стая. Ние избрахме по-голямата стая, защото тези закуски винаги ги пропускаме. Сега ми даде безплатна закуска в Гърция плюс ъпдейд и както винаги безплатен трансфер от летището до хотела. З в 1!!!
Тези оферти винаги ги получавам в ниския сезон, февруари в Гърция, нали.....не е като август. Та това е едно от обясненията. Стимулират хората да резервират в ниския сезон.

# 380
Има си филтър за безплатна закуска

И ви показва само такива. Навсякъде е различно, има държави, където хотел без безплатна закуска е огромно изключение

# 381
  • Sofia
Нали за Genius 2 отстъпката беше 15%, а за Genius 3 – 20%? Поне това е информацията в сайта на Booking... Как така сега пък споделяте, че цените били що-годе еднакви? Confused

# 382
Ами не, до 15 и до 20
Не винаги е максималната, да не кажа почти никога.

Според мен не е лошо да си по-високо ниво, но няма смисъл да се напъваш да станеш.

# 383
  • Berlin
Breakfast included не означава безплатна закуска. Означава, че виждаш хотели, където закуската е включена в офертата, която виждаш, но пак си плащаш. Без включена закуска цената ще е по-ниска. Този филтър го има винаги.
Т.е. за да е безплатна една закуска за мен означава, че цената с нея е еднаква на цената без нея.

DiscoBuscuit, може ли да покажеш как изглежда такава оферта?

# 384
ами според мен означава "включена в цената"...
и не се плаща допълнително

отделно си има при избор на стая има къде да се избере със и без закуска, но това е друго

# 385
  • Berlin
Така е, да. Мисълта ми е, че този филтър си е там и без да си амнайсто ниво Genius.  
Аз винаги резервирам със закуска и това + паркинг са ми стандартни критерии при търсене.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:23 от abs

# 386
Здравейте! Някой случайно да има свободен код за booking, който няма да ползва и би споделил с мен на лично? Благодаря предварително!

# 387
Честита нова година и много прекрасни пътувания на всички! Grinning

И аз ще помоля за код за booking. Blush

# 388
  • Варна
Публикувам тук код, нямам възможност да следя. Важи до 09.01. Моля, който го използва да пише.

# 389
Пише, че е използван.

Общи условия

Активация на акаунт