Booking /Тема 10/

• 35 167
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
Breakfast included не означава безплатна закуска. Означава, че виждаш хотели, където закуската е включена в офертата, която виждаш, но пак си плащаш. Без включена закуска цената ще е по-ниска. Този филтър го има винаги.
Т.е. за да е безплатна една закуска за мен означава, че цената с нея е еднаква на цената без нея.

DiscoBuscuit, може ли да покажеш как изглежда такава оферта?

Показвам такава оферта от мобилното приложение. Има си иконка free breakfast в синьо не можеш да я пропуснеш.

На следващата стъпка дава разбивка на цената и колко точно струва закуската, която букинг плаща. Не позволява да снимам екрана обаче.
Така изглеждат офертите обикновено.

# 391
  • София
Друго е.
abs обясни по-горе. Това си е стандартна безплатна закуска, която не е обвързана с джиниъс. Има я и в хостели за по 12 евро нощувка. Има я и при директна резервация не през booking.
Питаше се как да се намери кои места биха я предложили като екстра / допълнително само заради джиниъс 3 нивото.
Аз не съм имал такъв случай, но и не консумирам храна сутрин, така че не ми е критерий. Но опция за ъпгрейд съм имал не веднъж.

# 392
E това е много частен случай да търсиш само кои предлагат като джиниъс екстра. Или ти трябва закуска и търсиш със закуска, или не...
Всъщност мисля, че синьото free breakfast не се появява, когато е за всички, може някой да провери де.

# 393
  • София
E това е много частен случай да търсиш само кои предлагат като джиниъс екстра. Или ти трябва закуска и търсиш със закуска, или не...
...
Частен случай е, но такова беше питането и в тази хипотеза разсъждавахме.

# 394
Може да се видят офертите с безплатна закуска като се пусне през филтъра да се показват само Genius оферти. Ще ти покаже всички екстри тогава и ще можеш да си избираш. В офертата, която съм показала има 20 % отстъпка плюс безплатна закуска. Почти съм сигурна, че ако я букна наистина ще ми даде и безплатен превоз от летището до хотела.

# 395
Здравейте,
Честита нова година с пожелание за здраве и повече пътувания!
Ще помоля за промокод на ЛС ако някой има излишен!
Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 07:37 от sisi_87

# 396
Когато търся през телефон, не виждам никъде отметката "покажи само самостоятелни стаи", която ми излиза при търсене на десктоп. Наистина ли я няма или просто е скрита някъде?
Много ми е удобна за отсяване на хостелите, но пък през десктоп не виждам мобилните оферти.

Сиси, при липса на код, резервирам през сайт за кешбек. В момента имат 8% към Букинг. Все е нещо, а аз имам няколко резервации да направя.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 15:41 от Дидичка

# 397
  • Berlin
DiscoBiscuit, благодаря, не съм виждала при мен такава екстра все още.

# 398
промокод 10% обратно (до € 100)

15WPR5ZFG3

До 08.01.2025

# 399
FVR8FV1UEE

До 22.01.2025

# 400
  • Berlin

Дидичка, има филтър hostels, ако това трябва.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 09:56 от abs

# 401

Дидичка, има филтър hostels, ако това трябва.
Не съвсем, защото някои хостели предлагат и самостоятелни стаи.

# 402
  • Mediterraneo
Ако някой има свободен код, ще съм благодарна да ми го прати.

# 403
  • София
Здравейте ще помоля ако някой има свободен код и няма да го ползва да ми го даде на ЛС

# 404
  • София / Виена
Все още търся код ако някой има излишен. Ще помоля налично съобщение за такъв. Благодаря предварително:))

Общи условия

Активация на акаунт