Booking /Тема 10/

• 33 899
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Моля за код на л.с..Предварително благодаря!

# 31
  • София
Здравейте, за първи път ми се случва да не мога да резервирам апартамент в Букинг и да ми дава грешка, че не ми приема картите. В тази ситуация как можем да се вържем с букинг- намерих, че само при съществуваща резервация е възможно?

# 32
Подарен!

Имам код за Booking валиден до 17 ноември. Пишете на лични

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 16:20 от starrider

# 33
Здравейте, имам код валиден до днес. Пишете ми на лични

# 34
Здравейте! Имам код валиден до 17 ноември. Ако има желаещи, пишете ми.

# 35
Здравейте! Търся код за Booking,но да не е със задължение за плащане при резервация. Моля,ако някой има,да ми  пише.

# 36

Имам направена резервация и ми искат от апартамента он лайн чекиране с паспортни данни , ок, но искат и това, а аз не съм сагласна да давам данните и кода за картата си. Някой с подобен случай

# 37
  • София
Аз не бих ги дала. Такива данни се изпращат само през криптирана връзка и то на доверен получател.

# 38
Има ли написано в описанието на апартамента, че ще искат плащане предварително, по собствен сайт?
За какво ги искат тия данни, ако не за плащане?

# 39
Има ли написано в описанието на апартамента, че ще искат плащане предварително, по собствен сайт?
За какво ги искат тия данни, ако не за плащане?

По принцип пише, че има депозит , но как точно ще ми го дръпнат от картата. Не съм била с такова плащане и очаквам то да бъде блокирано през букинг, а не да си пиша банковара карта в някакъв си сайт.

# 40
Ами в някои случаи използват собствена система, не през Букинг.
Убеди се, че линка наистина идва от апартамента. Иначе си решаваш ти.

# 41
Ами в някои случаи използват собствена система, не през Букинг.
Убеди се, че линка наистина идва от апартамента. Иначе си решаваш ти.

Пише, че е изпратен чрез букинг мейла. Но пак не разбирам защо и кода искат?

# 42
Искат пълните данни на картата за плащане или за гаранция, да си дръпнат парите в случай, че не отидете.
Това, че е от Букинг мейла не е гаранция, разни измами имаше с мейли, уж идващи от букинг. Пиши на Букинг и апартамента да видиш те ли са ги пратили.

# 43
Искат пълните данни на картата за плащане или за гаранция, да си дръпнат парите в случай, че не отидете.
Това, че е от Букинг мейла не е гаранция, разни измами имаше с мейли, уж идващи от букинг. Пиши на Букинг и апартамента да видиш те ли са ги пратили.

Писах, още нямам отговор.

# 44
Здравейте, имам нужда от код.
Ако някой има свободен, моля на ЛС, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт