Booking /Тема 10/

• 35 133
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
Колко много хора се наредихме на опашката, а кодове няма Animal Crying Cat Face

# 346
  • гр. Кюстендил
Използван!

Получих имейл от Букинг -
Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване до € 100

Резервирайте сега! Важи до 5 януари 2025 г..
Вашият промокод

V4CAVH1YYU

Моля, цитирайте като го използвате, аз също ще си редактирам после публикацията Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 11:00 от Gabriella Danailova

# 347
  • София
Получих имейл от Букинг -
Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване до € 100

Резервирайте сега! Важи до 5 януари 2025 г..
Вашият промокод

V4CAVH1YYU

Моля, цитирайте като го използвате, аз също ще си редактирам после публикацията Simple Smile

Благодаря много, използвах го!

# 348
  • Germany
Хайде и аз да опитам да намеря код, ако може на лс. Благодаря предварително, ще върна при първи получен код.

# 349
Здравейте! Бих помолила за код, ако някой има излишен. Благодаря предварително! 🌷

# 350
Ако някой има код, който няма да използва, може ли да го сподели на лични?! Благодаря предварително!

# 351
  • в илюзия
Ако някой има излишен код за booking ще бъда благодарна да ми го изпрати на лично! Благодаря!

# 352
Не знам дали е било случайност, но може да се пробва :
Една вечер си сложих в любими местата, които към момента ме устройват за лятото и на сутринта видях мейла с код дошъл малко след полунощ, тоест час - два след като ги бях сложил.
Местата са логично подредени и не със съвпадащи дати една върху друга, а последователни.
Моля, ако на някой му се занимава с проба, да сподели резултат.
Направих го това, даже два пъти, и забравих да споделя резултата - на мен нищо не ми изпратиха.

# 353
  • София / Виена
Здравейте! Мога ли да помоля за код на лично съобщение ако някой има? Благодаря предварително!

# 354
Здравейте!

Ще помоля за код на лични.

Благодаря! 🍀

# 355
  • София
Моля за код на лични!
Благодаря!

# 356
Edir: Получих,  благодаря!
Здравейте, ще помоля за код на лично съобщение. И както обикновено, когато имам наличен, не ми е необходим. Преди време  търсих и тук без успех, сега се надявам да намеря.
Това с избиране на хотели фаворити при мен не действа, код нямам 😊.Прочетох по-напред в темата за този "ескперимент". Успешна година за всички!

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 23:04 от gigina

# 357
Може ли и аз да опитам да намеря код, ако може на лично съобщение. Благодаря предварително, ще върна при първи получен код.

# 358
Получих код от Milena_318, за което много благодаря! За съжаление няма да мога да го използвам днес, а е валиден до края на деня.
Пускам го в темата за да не "изгори". Пишете, ако го използвате.
793612HSF9

# 359
  • София
Използвах успешно, благодаря! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт