Подготовка за малкия човек - тема 27

• 28 286
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
И аз заложих на тази камера,но останах разочарована. Може би заради това,че в никакъв случай нямах нужда да ми работи 24/7 и да ми се врътка по цял ден на всички страни като съм в стаята, да праща известия и т.н., съответно я изключвахме за през деня. Но тъй като няма копче или опция в приложението да се изключи (или поне не открихме), трябваше да я дърпам директно от контакта всеки път. Следователно тя се развали, един ден просто спря да се включва и това и беше. Така,че според нуждите по скоро да се избере устройство.
И аз както потребителката по-горе писа, си взех бебефона на Mappy от черния петък в Емаг и ми екстра сега. Беше 100лв тогава.
От Настройки може да се изберат кои нотификации да останат и кои да се деактивират. Тя има доста опции - за движение, за шум, за влизане в стаята и т.н. Ние ги изключихме и оставихме само за плачещо бебе. Просто не сте се възползвали от настройките, иначе на камерата нищо й няма.

# 121
Възможно е. Аз споделям впечатлението си, пък всеки вече си избира.

# 122
И аз заложих на тази камера,но останах разочарована. Може би заради това,че в никакъв случай нямах нужда да ми работи 24/7 и да ми се врътка по цял ден на всички страни като съм в стаята, да праща известия и т.н., съответно я изключвахме за през деня. Но тъй като няма копче или опция в приложението да се изключи (или поне не открихме), трябваше да я дърпам директно от контакта всеки път. Следователно тя се развали, един ден просто спря да се включва и това и беше. Така,че според нуждите по скоро да се избере устройство.
И аз както потребителката по-горе писа, си взех бебефона на Mappy от черния петък в Емаг и ми екстра сега. Беше 100лв тогава.

Вече са "ъпдейтнали апа" и може да се изключи "въртенето", лед-а и нотификациите. Аз си взех и рамо, така че да гледа само кошчето. Пример:

# 123
  • Варна
Аз се насочих към бебефон от Робикам.
https://www.robicam.bg/product/robicam-sm60-bebefon-prilojenie/

# 124
И аз ползвам камерата освен нотификациите, самата камера може да се изключва от приложението (Privacy mode се избира). И аз съм много доволна, за сега я включвам само ако не съм там при бебето, защото иначе не съм ок да ме снима как спя и се преобличам в спалнята Heart Eyes

# 125
Аз ползвах Хъджис с предните ми деца и бях много доволна.
Благодаря, а за хъджис мнения имате ли?

# 126
Здравейте. Чудя се между гнездо cotton hug или матрачето cocoonababy. С първото дете имах матрачето и бях много доволна. Помагаше с коликите, изхождането, спокойничко и сгушено му беше. Но го продадох. Сега чакаме второ бебе и се чудя дали да го взема, тъй като се ползва много малко.
Някой, ползвал гнездо на cotton hug, би ли дал отзив ? Благодаря 🌷🌷🌷

# 127
Cocoonababy е забранен в някои страни, защото има бебета, които са се задушили в него. Не бих го взела. Cotton hug е подобно, не видях да е забранено някъде, но трябва да се държи бебето там само под родителски надзор, не може да го оставяте да спи само там (производителят така казва). Не знам дали си струва да се дават пари за това, но вие си преценете

https://www.theguardian.com/society/2017/oct/06/uk-retailers-hal … -after-us-warning

Самите производители казват само под родителски контрол да се ползват. Важно е тези, които искат децата им да са в безопасност, да имат пълната информация

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:43 от Не се сърди, човече

# 128
Одеяла, гнезда, обиколници и всякакви такива неща са опасни за малки бебета, защото не могат да се въртят. Ако случайно си навре лицето там няма да може да се обърне и ще се задуши. Препоръките за безопасен сън на бебе са да е само в кошчето, на твърд матрак, в чувалче, без играчки, завивки или обиколник.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:06 от Tessaria

# 129
  • София
Ние ползвахме гнездо Cotton hug. Уж ги дават да се ползват до 9 месеца, като се отвори отдолу и крачетата да са извън гнездото. На нашата бебка, обаче ѝ отесня (на 4 месеца). Особено със зимно чувалче 2,5 тог съвсем се “препълни гнездото”. Иначе малката много си го харесваше и спеше много спокойно в него, даже имаше малка драма, когато го махнах.

# 130
Аз мисля да взема гнездо, но за през деня, като го слагам например на дивана, докато аз си върша нещо. Има разни за по 50 ли, дали ще са читави?

А вие какви чувал четох ползвате?

# 131
На гнездата казват да не се оставят бебетата без надзор. Даже и през деня. За оставяне докато вършите нещо ако бебето е будно - вземете активна гимнастика. А ако е заспало - сложете го в кошарката или коша за спане (твърд матрак и в изцяло легнало положение). Новородените много спят и през деня.

# 132
За тези със зимни бебета, използвали чувалчета за спане, имам въпрос. Ако поддържаме около 22-23 градуса температура, каква дебелина да е чувалчето и как обличате бебето при спане в него? Взела съм чувалче 1 тог от angel baby, притеснява ме да не е тънко. Предстои ми да имам декемврийско бебе.

# 133
  • Варна
На гнездата казват да не се оставят бебетата без надзор. Даже и през деня. За оставяне докато вършите нещо ако бебето е будно - вземете активна гимнастика. А ако е заспало - сложете го в кошарката или коша за спане (твърд матрак и в изцяло легнало положение). Новородените много спят и през деня.

Ако прочетете инструкцията за употреба на която и да е било активна гимнастика, ще установите, че препоръките са да не оставяте детето без надзор.
Това е препоръчка, която вероятно ще откриете за всеки продукт, предназначен за бебета.

# 134
Ние сега сме с Angel Baby 1 тог. В стаята е около 23-24 градуса и съм поръчала следващия размер пак 1 тог. Не знам зимното колко е дебело, но при тази Т в стаята, не смятам да взимам 2.5 тог.

Общи условия

Активация на акаунт