Подготовка за малкия човек - тема 27

• 27 533
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Bubble, дали получи столчето? Ако да, доволна ли си? Вчера ходихме до Комсед и Рая Тойс и не харесах нито едно столче. Или големи, или малки, или грозни. Grinning Този модел го нямат и в двата магазина и не можахме да го изпробваме.

# 61
  • София
Bubble, дали получи столчето? Ако да, доволна ли си? Вчера ходихме до Комсед и Рая Тойс и не харесах нито едно столче. Или големи, или малки, или грозни. Grinning Този модел го нямат и в двата магазина и не можахме да го изпробваме.
Щях да пиша, обаче тъкмо получих столчето и братовчедка ми ми звънна с предложение да ми даде тяхното и аз директно върнах Чиполиното без дори да го отварям 😁 Така че му се размина ,дори не го видях.
 Братовчедка ми ми даде на Joie столче, което няма колелца, но има полулегнало положение ,хубаво е.

# 62
  • Варна
Към какви памперси да се насоча? Много марки… нищо не разбирам какво да гледам. Знам, че не трябва да се презапасявам,както и че може и да не му понесат на бебето някои определени, но все пак по какво да ги избера тези памперси?

# 63
  • Пловдив
Аз ще взема Pampers premium care размер 0, тъй като съм с близначета. После ще мина на Pampers Harmonie. Четох добри отзиви и за памперси на DM, но не знам кои са точно. Може би baby love.

# 64
Лично аз съм супер доволна и препоръчвам Pampers premium care. Никога досега не са пропускали или предизвиквали раздразнение.
Към какви памперси да се насоча? Много марки… нищо не разбирам какво да гледам. Знам, че не трябва да се презапасявам,както и че може и да не му понесат на бебето някои определени, но все пак по какво да ги избера тези памперси?

# 65
Пробвала съм:
- Pampers Premium Care
- Puffies
- Baby Love на DM
- Lupilu на Lidl
- Bevola на Кауфланд
Ами любими си ми остават Pampers Premium Care. Нито веднъж за 1 година не са пропуснали. Освен това самата материя, от която са направени коренно се отличава по качество от останалите. Като начало купих 1 пакет 1-ца, защото някои жени казват, че може и направо на 2-ка да се мине, особено ако е по-едро бебчето. Моята дъщеричка се роди 3020 гр. и си поноси единицата, но все пак мисля че в началото е по-добре да се взима пакет по пакет. Вече двойката доста време откара с нея и тогава се запасявах направо с кашон.
Сега кзват, че имало някакви нови Pampers Premium Care. Поръчах вчера от черния петък на Емаг и ще ги видя дали са от новите и дали ще има промяна в мнението ми. Blush

# 66
Аз изредих всичките и най-много ми харесват на Памперс. Размер 1 се ползва за по-малко от месец. Размер 2 взех monthly pack (200+ броя бяха) и едва го избутах. Сега е на почти 5 месеца и сме на 3-ка от месец-два. Заредила съм 3 кашона по 180 бр, защото по мои сметки трябва да се задържи още поне 2-3 месеца. 4-ка до колкото знам се кара най-дълго с нея. Приятелки с деца на година и половина, че и отгоре са още на 4-ка. Разбира се това си зависи и как расте детето. С 1-ца карайте пакет по пакет.

# 67
Наистина си зависи от детето и темповете му на растеж. Моята дъщеричка вчера направи 1 годинка и още е на размер 3. 8.200 кг. е в.момента.

# 68
  • Варна
Благодаря, а за хъджис мнения имате ли?

# 69
Памперс за мен имат супер много химия в себе си.
Като цяло ползвах и ще ползвам многократни пелени, но след 4-5 месец, в началото ползвам био разградимите на ДМ или бейби лов на ДМ.
Сега съм взела и на wooden spoon един пакет да пробваме.

# 70
Ние сме на Pampers Premium Care 1 вече 20+ дни и още няма намерение да ги надрасва. Взели сме пакети двойки и тройки от черния петък, да има. Като свърши кашона с единиците, ще видим дали да минаваме на 2, но като гледам, ще си стават още известно време. А ние сме големички, роди се 3500 и сега е към 3600.

# 71
Новото в Pampers Premium Care е,че отзад има нещо като джобче, за да не пропуска от към гърба и да се задържи там. На нас ни се е случвало, така че добре са го измислили.

# 72
Сега съм с Active Baby и до сега не ми е пропускало към гърба. А, вече не се буди за нощно хранене и като го сложа около 21 вечерта, до 7-8 сутринта е екстра. Понякога, ако не съм извадила добре къдричките отстрани, се е случвало да нацапа бодито по края му.

# 73
Какво мислите за този повивалник

# 74
Виж го на живо (не знам къде се предлага). Та обърни внимание дали е стабилен, крачетата имат ли стопери, колко е голям, мек ли е или е някаква твърда пластмаса. Все пак няма да го ползваш 2 месеца, а доста по-дълго. В началото бебетата са малки и не мърдат, но после доста се мятат при сменяне на памперс, моето се и удря в повивалника. За мен лично това е излишно. Аз съм сложила мек повивалник върху скрин.

Общи условия

Активация на акаунт