Подготовка за малкия човек - тема 27

• 28 268
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Най-евтинивт повивалник на ИКЕА ми свърши прекрасна работа. Този ми се струва изключително нестабилен.

# 76
Няма къде да го видя на живо. Предлага се само онлайн.
Ами и аз за най евтиния повивалник на Икеа мислех, но този ми се вижда по симпатичен.

Няма къде да сложа твърд повивалник на скрин. Преди бях така с първото ми дете, сега мебелите в нас са такива, че нямам скрин и не ме кефи идеята на масата да го преобувам.

# 77
Щом няма опция за скрин, значи това би ви свършило работа. Сега въпроса е колко е стабилен, защото на мен по снимка не ми вдъхва много доверие.

# 78
Нестабилен ми изглежда за бебе, което мърда повече, и не ми е много функционален.
Ние сме с повивалник по поръчка, но е цяла мебел, по-сериозна дори от тези в Икеа. Преди години Икеа имаха един модел повивалник с рафт и отгоре. Вече го нямат. Поръчахме такъв - има рафт отгоре за кремове, мазила, памперси (кашонът е в пространството отдолу, а няколко памперса са отгоре за бърз достъп), отстрани има място за мокри кърпички, торбички за памперси, физиологичен разтвор, спирт и т.н. и отдолу са кашоните - памперси, пелени за смяна на памперси, мокри кърпички, неотваряни опаковки физиологичен разтвор, и други. Адски удобен е! Това ни е номер едно, като питат кое ни е било най-необходимо.

# 79
Ползвайте твърд-директно върху кошарата. За мен това е най-доброто и удобно. Отстрани си бях сложила икейските кошове за принадлежности и имах всичко нужно под ръка.

# 80
  • Варна
Ползвайте твърд-директно върху кошарата. За мен това е най-доброто и удобно. Отстрани си бях сложила икейските кошове за принадлежности и имах всичко нужно под ръка.
И аз смятам точно това да направя. Че не разполагам с особено много място. Купих си твърд за върху кошарата, отстрани на кошарата ще сложа икейските кошове за принадлежности. Та вместо отделен повивалник, който после ще се чудя къде за запратя, ще взема трофаст система от ИКЕА, ще я ползвам за играчките му, разни принадлежности и евентуално кош за мръсните му дрехи.

# 81
  • Пловдив
Може ли линк към тези кошове за принадлежности?

# 82
# 83
Благодаря за мненията.

Не знам зашо си мислите, че твърдия повивалник върху кошарата е особено практичен. На мен ми е падал няколко пъти и не ми е опция.

Ще си взема този на Икеа, после или ще го продам или ще го хвърля или за цветя на терасата ще го ползвам. 70 лв е, не е 700.

# 84
Ако си използвах съвсем нормално кошара от началото, също щях да сложа повивалника отгоре. и да спестя място. Първите 6 месеца обаче бяхме с next2me, а след това сложихме кошарата без едната решетка така че така и нямахме възможност за такова решение.

# 85
Благодаря за мненията.

Не знам зашо си мислите, че твърдия повивалник върху кошарата е особено практичен. На мен ми е падал няколко пъти и не ми е опция.

Ще си взема този на Икеа, после или ще го продам или ще го хвърля или за цветя на терасата ще го ползвам. 70 лв е, не е 700.

Аз купих такъв, който се слага върху кошарата, но си има крачета, които го застопоряват и няма мърдане.

# 86
  • Варна
И моят е с крачета отдолу.
В този ред на мисли- колко време се ползва повивалника? Чета, че като поотраснат и започнат да шават си става опасно на повивалник.

# 87
Ние го ползвахме почти година и го дадохме на приятели, защото не бяхме вкъщи повече от 2 месеца. Като се прибрахме така и така вече нямахме нужда от него.

# 88
Да, година някъде се ползва. После, като проходи детето може да го слагате седнало на спалнята за да го сменяте и преобличате.

# 89
Не си “мисля”, а съм го изпробвала и споделям мнение от опит. Както казаха над мен - фиксира се с крачета и няма мърдане. Аз го ползвах докато беше синът ми с памперс - 1.10м.
Освен икейските кошчета, може да се сложи и мек органайзер за принадлежности пак на самата кошарата.

Общи условия

Активация на акаунт