Подготовка за малкия човек - тема 27

• 28 279
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
И моят е с крачета отдолу.
В този ред на мисли- колко време се ползва повивалника? Чета, че като поотраснат и започнат да шават си става опасно на повивалник.

Аз го ползвах 2.5 години. Беше върху шкаф и ми беше много удобен.

# 91
Аз ползвах 6-7 месеца. После много шаваше моето дете и ставаше опасно.

# 92
Ние изобщо не ползваме и никога не сме ползвали повивалник ☺😁 Имаме такъв към креватчето, върху скрина, но от самото начало ми беше тесен и висок, а от както бебка започна да се върти - и опасен. Взехме една гумена подложка и върху нея от тия еднократните чаршафчета, или хавлиена кърпа, и на дивана 😅

# 93
И аз като sisi11. Около 6 месеца. После много мърдат и ме беше страх. Оправям си я на леглото или дивана с подложка отдолу и ми е супер. Даже аз си сядам и така не ме заболява кръста. Ако върна назад времето не бих купувала повивалник. Иначе използвахме икейския за 70 лв. и е супер.

# 94
Ако сте повивали бебетата, от кой продукт сте най-доволни? Антистрес пелени, чувалчета за повиване?

# 95
Аз харесвам чувалчетата. Таткото успява да я повие с одеялце, но на мен не ми се получава, особено посред нощ. А бебчето все успява да се измъкне и почва да плаче, когато ръчичките и са свободни. С чувалчето за повиване на мен ми е лесно да и прибера ръчичките и тя не се измъква и си спи спокойно.

# 96
Чувалчета Hands Point Up Винаги е пакетирана в някое.

# 97
Аз повивах с обикновени памучни пелени. Имахме и чувалче, но нашето дете мрази да са му завити краката и ревеше вътре, така че намерих вариант да повивам само горната част на тялото.

# 98
Аз използвах стрес пелена, но после като взе да шава и си измъкваше ръчичките. За това може би чувалче би било по-добре.

# 99
Zimk02, Фрида, а от кое точно сте доволни? Гледам на някои ръчичките са нагоре, други просто имат копчета на раменете...?

# 100
Момичета, от кои чувалчета сте доволни?

# 101
Angel Baby. От тях ни беше и комплекта за изписване. Страхотен! И го носи по-дълго от доста други, защото материята беше доста разтеглива (на комплекта за изписване имам предвид, не на чувалчето). Blush
Скрит текст:

# 102
На мен на Angel Baby нещо не ми беше удобен ципа, защото е настрани и като бебето ми започна да шава и да се извърта, ми беше неудобно да я закопчавам. Сега мисля да пробвам чувалчетата на Косара. Иначе на Angel Baby ми харесва каузата им.

# 103
Имам всякакви чувалчета. Всички са от втора употреба. Имам две с ръкави, но те се махат и ги използваме без. Бебето си рита вътре в торбата на топло, а ръчички и са свободни отвън.
За марки смятам, че всички са добри. Вършат си работата Grinning

# 104
  • София
Ползвах на angel baby за повиване, но бързо ни умаляха, защото бебка върви дълга. Взех и съм много доволна от Woombie Grow with me. Има опция повиване, но може и да се изкарват ръцете, а и е 0-18м. За мен е доста добра инвестиция, но са тог 1 и в това време сега минах пак на angel baby зимните 2,5 тог и съм доволна, но те не стават за повиване.

Общи условия

Активация на акаунт