💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 626
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата!

Довечера се надявам зелените да победят, най-вече заради Борисенко, но и заради останалите от племето.

# 16
Ще преподават тънкото изкуство на саботажите Trollface

# 17
Благодаря за новата тема, момчета и момичета 😀
Тамън видях за двамата нови треньори на формата😆 Останах без думи...
Но истината е, че някак си мисля, следвайки някаква моя логика, че нито един от двамата не е спечелил предаването. Затова и ги виждаме в тази им роля.
И все пак- Фифо и Гого бяха много по-подходящи и изкараха доста добри кадри през сезоните.

# 18
Падението е пълно 🤦😂От Гого и Фифо да отидеш на това 🫢Сменяш Бентли с Жигула .Това предаване има нов връх на падение 😂

# 19
Е, поне Мартин си намери работа Grinning

# 20
Благодаря за труда, Дяволо! Чудесна тема!
Тамън взех да харесвам Стан. Дано обърне малко нещата коалиционно. Мисля, че щеше да смаже Рълев по страсето. Излагация беше за Рълев тази битка. Мартин става много дразнещ. А да ми се сравняват с Хари Потър триото е обидно за един от любимите ми франчайзи.
Радвам се, че Анита отпадна, но не разбрах защо не отиде в Изолатора, освен че там вече не е никакъв Изолатор, а е бая населено.
Дано силните вземат резиденцията днес!

# 21
Скрит текст:
Благодаря за новата тема, момчета и момичета 😀
Тамън видях за двамата нови треньори на формата😆 Останах без думи...
Но истината е, че някак си мисля, следвайки някаква моя логика, че нито един от двамата не е спечелил предаването. Затова и ги виждаме в тази им роля.
Скрит текст:
И все пак- Фифо и Гого бяха много по-подходящи и изкараха доста добри кадри през сезоните.

А по моята логика, баш единия от двамата ще да е. После ще го промотират като последния спечелил формата. Нямаше да ги лансират, ако поне единият не е спечелил, а те нали вървят в пакет.

# 22
  • София

От което следва, че да си участник в Игри на волята вече ще е професия. Подготвен как да се държиш и играеш във всяка една ситуация. Получаваш папка със сценарий за твоята роля преди да започнат снимките.
Сега е по-скоро същото, но на аматьорско ниво с тендеция актьорите да задобряват.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 12:52 от Mandalorian

# 23
С какво толкова заслужиха тези момчета това величаене и прехласване от Продукцията?
Чак и треньори на Игри на волята.....

# 24
  • София
Да се включа и аз с благодарности за темата!

Попълних анкетата, но чак сега се сетих, че във въпроса за най-добрите социално пропуснах Борисенко. Та ще го отбележа тук.

Вчера на едно спортно събитие за деца, на което участваше дъщеря ми, беше Мартин. Симпатичен младеж ми се видя на мен, много мил с децата, усмихнат, но не си промених мнението за участието му в играта де. Питали са го много неща, на които не е можел да отговори съответно (от рода - кой е победителят). Но им е казал, че от продукцията са му насочили визитката. Например, за чупенето на лаптопа той е бил против, но...
Също така за саботираната игра е казал, че е усетил наистина колко отслабнал е Борисенко. Наистина е нямал сили и едва е бутал.
Като цяло децата бяха много въодушевени от появата му.

# 25
  • София
Скрит текст:
Вече е очеизвадно с кого играе продукцията. Малко избързаха с тази обява.

# 26
С какво толкова заслужиха тези момчета това величаене и прехласване от Продукцията?
Чак и треньори на Игри на волята.....
Дали бъдещите участници ще са благодарни да тренират плуване при Добрин-щото нали е официален треньор😉? А нещо с вадене на трупи и дънери при Мартин🙃?! Ех, каква чудесна  двойка треньори бяха Фифо и Гого! Много ще липсват и това ще го усетим и ние като зрители в следващия сезон!
Дяволо, поздравления за труда!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:33 от ellis

# 27
Гласувах в Анкетата. Страхотна тема, Дяволо.

За Марти и Добри дълго ще се говори. Не знам дали са го планували предварително, но е факт - само те се споменават.

# 28
Нещо като с Ивка - видяха, че участници правят подкасти и те решиха да правят. Видяха, че участници подготвят нови участници и бааам от продукцията и те си нагласят треньори. Надявам се да не одобряват само хора минали през тия двамата, че ще стане мазало. Искат да вземат хляба май на любимците ни.

# 29
Благодаря за новата тема.
Аз лично харесвам Мартин и Добрин.
Продукцията си беше нагласила битката да се спечели от зелените /заради 1. бутането обратно на часовниковата стрелка- демек водещо ти е бутането с десните крайници и 2. по ниската греда/ и съботажа им дойде дюшеш Simple Smile насочи цялото внимание към тях. Мартин няколко пъти каза, че харесва Стан като човек и му е супер забавно с него, но просто не е от неговата коалиция. Не знам защо доста хора продължават да не разбират, че това е игра.

Общи условия

Активация на акаунт