💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 858
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 120
Силвия мина обръчите по фермата, много нечестно.

# 121
А защо мъжете не са с жилетки?
Виктория му хванала цаката, те другите ще вечерят вече...

# 122
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Димо защо остави Виктория да мине само с единия обръч през марката? Нали беше задължително и двата да преминат?

# 123
  • София
ЕЕЕ, направо да й даде 2 мин- наказание и все едно е минала.

# 124
  • София
Смехът до сълзи с Микяй обаче не ми компенсира тия мъки, които се налага да.гледаме вече за кой път. Другия път по една композиция локомотив с вагони да им дадат направо.

Жалко за Борисенко. Всъщност, той май няма и да стигне до бутането.

# 125
Да се бяха отървали от Виктория преди 3 седмици.

Язък за Борисенко.
Мазните ще са вечно на резиденцията.

Зелените ще капят като круши.

# 126
  • Варна
Страшно изравняване на силите тази вечер.
Нямам думи!
Много честна игра както винаги!!!

# 127
Нагледно как продукцията си нагажда нещата според сценария си. Фермата 6 - от нея  предаването засили надолу. Конкуренцията и по същите стъпки.

# 128
Мина ги като всички останали!?

# 129
Браво на Калоян. Каза си истината. Момичетата, да не се правят на ощипани само защото не им изнася

# 130
  • Някъде в Матрицата
Зелените жени знаят ли, че  миналата седмица победите се дължат на червеното желание за саботажи?

# 131
Червените стават много антипатични, всичките.

# 132
  • София
Мина ги като всички останали!?
Не е така. И тя, и Анджи я минаха по доста лесен начин, който според мен не беше по правилата. Ноооо Димо нищо не каза или поне не дадоха. Може да не е било пред камера. Факт е, че другите дори не се опитаха така да минават, а е в пъти по-лесен начин.

# 133
Много зрители тук се оплакват и критикуват предаването. Аз обаче съм доволен от този сезон. Вмомента получихме (може би) най-силният каст за всички сезони. И може да стане най-добрия сезон след като нямаме Алекса втори в този сезон. Имаме си добри играчи и всеки има огромен шанс. Вмомента са си останали най-силните мъже и жени. В този сезон даже бих казал че са слагали и забавни моменти от време на време, които даже не са забелязани от зрителя. Всяка локация досега ми беше интересна. Дори и блатото, все пак чрез стратегия Димитър остана там доста време. Кралев и Благо със техните шантави коалиции. Вмомента играчи като Мани няма, няма чак такива дразнители. Не разбирам откъде идва тази цяла омраза към този сезон. Аз лично гледам от сезон 3, и засега това е сезона, през тези всички години който ми е бил най-интересен. Аз съм изключително доволен от продукцията тази година.

# 134
Възможно ли е продукцията да има пръ ст в бутането на количката на зелените? Струва ми се ,че колелата нещо не се въртят. Количката на червените директно си влиза в коловозите и не виждам някакви напъни дори и при жените, когато бутат

Общи условия

Активация на акаунт