💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 660
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 690
Ще се радвам, утре пак да паднат и да номинират Дългото, самозабравило се, коалиционно слабо, за нищо не ставащо, Вике!
А в петък Деси да обере прахта с нея и да се върне !

# 691
  • София
Ще се радвам, утре пак да паднат и да номинират Дългото, самозабравило се, коалиционно слабо, за нищо не ставащо, Вике!
А в петък Деси да обере прахта с нея и да се върне !

За мен лично ще е по-интересно червените да паднат, Гешев да е номиниран и да вземе още 100 гроша. А, Деси да е избрала някой от мъжете за съюзник, който да победи и после да спечели някакъв амулет на кастинг битката - и при двете племена евентуално ще има раздвижване, е при червените, ако се усетят, че е крайно време поне да опитат да разбият коалицията на Добрин и Мартин.
Виктория срещу Десислава - Деси побеждава и взима 100 гроша - на следващ съвет - номинирана Пелипенко вероятно . Предвидимо някак си.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 01:11 от gg__

# 692
  • софия
Стан:
" Гешев иска да дърпа конците, но той забравя, че и аз съм тук"

Ох, не мога..... JoyJoy

# 693
Стан е пълен смешник, шута на предаването...

# 694
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Често чета как Радо отлъчил Силвето, а аз си спомням, че двамата се бяха уговорили да гласуват за някого, а тя не удържа на думата си и се хвърли да покорява Ангел. Признавам, че не съм много сигурна кое беше първо по ред и ако не съм права, моля, някой който е по-паметлив от мен да ме коригира.

Mного правилно си запомнила.
Още първата седмица Раду й намекна за кой да гласуват (бяха в процес на сформиране на групите и на синхрон каза,че тества Силвия дали ще даде глас заедно с тях,за да знае дали могат да й имат доверие).
Следователно тя се направи на неразбрала,гласува за друг и Раду прие,че не може да й има доверие и от този момент не е играл коалиционно с нея.

Силвия да играе с некадърните момичета в Зелените е само и единствено нейн избор.
Апропо,за мен тя има някакви проблеми - ментално лабилна е,все се чувства отхвърлена и нежелана,несигурна в себе си..трудно бих общувала с такъв човек.

Днешния съвет беше наистина пародиен.Сега беше момента да си спази дума и да застане изправена,да тропне на масата и да каже - Достъчно битки сме губили заради 2-те слаби звена!
Но не,пак се изложи..за кой ли път?!

Калоян е страхотен. Най-накрая го видяхме в действие,с мнение и без проблеми да си го заявява и отстоява.
Жалко,че Деси (на която симпатизирам)  отново изплаща чужди сметки.

# 695
  • Sunshine state
Не мога да я понасям Виктория, нямам думи да опиша колко не я търпя. А как само си беше навряла гащите в задника на играта.. Ще кажеш, че е някоя кръшна готина мадама, с то... 🤢
Жените при силните са тотал щета.

# 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като се замисля,не помня друг по-противен участник да е имало за мен от въпросната Виктория.
На фона на липсата на умения,е арогантна,заядлива и недостойна да е част от Игрите.
Не ставаш,бе човек. Излез си с достойнство,защо стоиш там и дърпаш надолу хора,които терена изриват само и само да спечелят въпреки теб?! Дали ще си 16-та елиминирана или 12-та ..who cares?! Или си победител или не.

Наистина не разбирам тези остри коментари за Калоян - на момчето му ПИСНА. Писна му да губи,писна му от некадърни женички,които да го дърпат назад.Писна му от лицемерие,кокошинчене коя от коя по-велика и можеща на терен и най-много му писна да стои смирен и да чака елиминация по ред на номерата.

Не ги търпи,не мисля,че има и минута,в която може да им гледа физиономиите без да изпита неприязън.Аз така се чувствам към Виктория пред екран,представям си какво би било,ако бях на негово място.

# 697
В игрите не печели най-силният физически, може да ви се иска, но го няма в правилата.
От женската коалиция Пелипенко и Виктория се оказаха с най-силна психика за разлика от Анджи и Силвия. Те двете не се ли усещат, че продукцията им пази коалицията и че ако се обърнат срещу нея всички ще бъдат изгонени по най- бързия начин.
А разговорът между Силвия и Калоян ми звучеше все едно Калоян и каза "вие сте слаби тръгвайте си, аз съм силен и аз трябва да продължа" и тя "да, така е". Сцената Калоян- Силвия беше епизод 2 на Раду -Анджи, как им се връзват чак не мога да повярвам ...., а те им вменяват вина, че играят "Играта"...  правилно.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 05:42 от siana_

# 698
Моля оценете епизод 53 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 699
Браво на Калата! След като се изказа, много ми хареса заключението ,че въобще не го интересува мнението на Силвия или на която и да е!
  Е то не е голямо геройство да риташ падналия ,даже точно обратното

А по достойно ли е да се качиш на гърба на силния да те влачи напред. Достойно ли е да гониш добър играч само  защото е мъж. Достойно ли е да осъзнаваш че си почти  некадърен, но със зъби и нокти да драпаш напред

# 700
  • Sofia
Да, достойно е, ако питаш Виктория. 😁 От първия ден във формата тя това прави. Впила се е като пиявица на гърба на останалите, пуска се само за да си разходи прашките по терена, и бързо се връща на мястото си. Има и такива хора, и ако не беше толкова нагла и устата, може би нямаше толкова да ми "боде очите".

# 701
Виктория от тази година наподобява на отвратителната Виктория от сезона на Алекса.
Някой беше написал по-назад ,че Стан бил шутът на предаването.Може ,но по-назад след единственият и неповторим Кралев.

# 702
Виктория от тази година наподобява на отвратителната Виктория от сезона на Алекса.
Някой беше написал по-назад ,че Стан бил шутът на предаването.

По проривност съм съгласна, но като физически качества Викито от С4 превъзхожда в пъти ВикитУ от С6. Първата е ходила на елиминации и е отстранявала участници, освен това беше много активна в реалният живот, като доброволец в помощ на безостопансвени животни и обикаляха училищата с други участници за да агитират децата повече да спортуват и че спортът е здраве, втората от С6 си показва задника и прашките. Grinning
От този Сезон единствено Димитър се занимава с доброволчески труд, всички други само се рекламират.

# 703
Аз не мога да разбера защо е такъв проблем хората да искат силни играчи да вървят напред, защото така го смятат за справедливо или просто защото им се гледат силни играчи на финали? То, дори в спорта не винаги "най-силния" побеждава или продължава напред, така че това не е кой знае какъв аргумент защо някой бил грешен, крив или глупав, че искал да гледа силни играчи напред. Да, не говорим, че тези, които са печелили предаването почти винаги са били силни играчи ,а не Туджаровци, Туньовци и Неделчовци. Гридин не е бил кой знае какъв хитрец или стратег. Рълев беше най-силния на арената, а другия претендент, който също беше смятан за най-силен също беше на финала. Точно, както беше на финала Филип, който също е спряган за един от най-силните. Алекса не го надигра стратегически, защото Фифо все пак стигна финал. Надигра го на арената, защото Филип се забави. Така, че не е баш вярно. Силни играчи винаги стигат финали или печелят формата и за много хора точно така трябва да бъде. Време е да се приеме.

Не на всеки са му интересни интригите и стратегиите, колкото и да не ви се иска. Силните играчи, които не мислят за стратегии 24/7 винаги имат най-много популярност и почитатели, колкото и да не ви се иска. Има доста жени тук и навсякъде по социалните мрежи, които не държат да печели жена само, защото е жена, колкото и да не ви се иска.

А, Калоян в случая се ядоса, че е номинирана Деси, а не мъж. И за мен си е прав, момчето. Десислава се представи най-добре от жените и беше най-малко заслужилата жена да отиде на елиминация.

# 704
Тъжно драги зрители!
Членовете на женската коалиция (може би) започнаха да осъзнават, че коалицията им не е плод на техните усилия, а на усилията на Продукцията. За съжаление, дори и да са го разбрали, не могат да го кажат, а дори и да го кажат - няма да го излъчат.

Общи условия

Активация на акаунт