💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 690
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 020
Ми грешката и е че е добрячка , и на тези години още не е разбрала, че грам не трябва да и пука за хората и мнението им. То си е негативно винаги , ако няма какво да изсмучат от теб и нямат изгода. Така , че правиш си играта , както ти харесва. Да взема пример от Добрин
Абсолютно съгласна- Силвия е коренната противоположност на Добрин и Мартин- деликатна, несигурна в себе си, въпреки че е една от най- добрите на арената. С нулева почти никаква интелигентност. Иска одобрение, търси подкрепа и не може да функционира в група.  Това са достатъчни условия да я изолират, но май преди това тя сама ще го направи.
Представям си в едно обединено племе как ще я заръфат Императорът и Нинджата. Подигравките със Стан ще ни се сторят като детски пиеси.
Е без никаква интелигентност , не съм съгласна . Силно чувствителна , изпада в паника и не може да разсъждава правилно под стрес. Което не прави човек глупав.

# 1 021
  • Stockholm
Ето, на тази битка трябваше Вики да е с прашки, колко жалко, че не си ги е сложила JoyJoyJoy

# 1 022
Е без никаква интелигентност , не съм съгласна . Силно чувствителна , изпада в паника и не може да разсъждава правилно под стрес. Което не прави човек глупав.

Съгласна. Да не говорим за това, че има различни видове интелигентност.

# 1 023
И сега кой ще ходи утре на залог? Калата ли?

# 1 024
Раду какви планове си прави, няма идея, че може Виктория да цъфне и тогава той сам ще поиска да напусне господин изолатор JoyJoy

Няма шанс. Виктория е сама. Няма го женското стадо да и дава крилца. Може да си кудкудяка колкото иска на изолатора няма кой да и върже вече.

# 1 025
Всъщност ,като се замисля , ако Виктория беше една идея по -малко противна , или душичка , като Анджи , Силвето никога нямаше да развали женската коалиция

# 1 026
  • Germany
Все си мисля че няма накъде по-зле в Игрите, но те могат да копаят и под дъното. Сами си играят игра за предимство 😳
Аз я разбирам Силвето, тя явно е човек, който мрази да влиза в конфронтации. Само не разбирам, защо се чувства длъжна да се обеснява на навлеците покрай нея.  Щеше да е перфектно Вики и Поли да се хванат под ръчичка и да си тръгнат заедно 😉

# 1 027
Борисенко ще ядеееееее❤❤❤Продукцията има едно миниатюрно плюсче от мен🤣ама много малко, разбира се😂

# 1 028
Деси защо куца?

# 1 029
  • София
Миличкият - такова щастие!!!Това е може би най-сгряващият момент за този сезон!!!Душичка мила, да хапва❤

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:10 от Valena25

# 1 030
БгЛюбо:
От миналите сезони. Така се процедира във фаза 2 при вече един номиниран от племето.

Дяволче, оказа се че не си прав. Ето на съвета Ралица каза, че при равен глас капитана решава.

# 1 031
На Борисенко раните как кървят... това не е нормално! Как може да ги докарват до такова състояние!?!?

# 1 032
  • София
Виктория само на отборните битки е по прашки...Явно сега няма кого да впечатлява и е с клин.. Но пък е със спусната коса, което не е добре...но още по-добре 😉...ее върза се..
Борисенко живна,  пее си "най-щастливия ден" 🤣
Айде Деси..ти си!

# 1 033
Значи тия вагонетки са ми толкова противни, колкото и варелите.

# 1 034
Еми дразнещо е , един път предимство 3 минути, а друг път половина трасе

Общи условия

Активация на акаунт