Как тренирам -28

• 20 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Нона, за удобството не знам, може да са много удобни, но естетиката им ми е като за интимна обстановка, не като за зала. Поне аз не бих се показала пред публика с такова нЯщо, дори с прекрасни задни части.
То аз им зяпам на девойките с такива д-тата, представям си за мъжката аудитория Sweat SmileМоже и да са им свикнали де и аз да съм старомодна.
И аз започнах да гледам и да си набелязвам доста спортни дрехи като за тренировка и до сега се въздържах от покупки, освен на основните неща, че не бях сигурна дали няма да се откажа, но вече съм сигурна, че съм в играта и трябва да разширя гардероба по това направление.

# 46
Ех, те да бяха само клиновете.... все по-често виждам жени, облечени с екипчета като бански. Не знам. За мен е най-малкото нехигиенично. Винаги си слагам кърпа на уредите, но пак не ми е приятно полуголи хора да лежат и да капят пот навсякъде.

Нискоинтензивно кардио и аз правя след всяка тренировка, но слагам наклон - не вървя на равна пътека, а поне на 5%. Също добре се отразяват стълби - бавно, но напоително катериш етажи.

# 47
Аз съм решила за черен петък нов смарт уоч да си взема ,ако сте доволни от някой конкретно дайте знак -1000лв ми е бюджета Simple Smile

# 48
  • Бургас/Пз
Аз съм решила за черен петък нов смарт уоч да си взема ,ако сте доволни от някой конкретно дайте знак -1000лв ми е бюджета Simple Smile
С кой си сега. Новата 5ца про на Хуавей е много добра. И един наполовина на бюджета ти

# 49
С кой си сега. Новата 5ца про на Хуавей е много добра. И един наполовина на бюджета ти
Със старият си хуавей съм,роуз-голд ...Аз ей тоя мисля да гепя https://www.technopolis.bg/bg/Smart-chasovnici/Smart-chasovnik-G … 04-85-04/p/502466

# 50
Рорито да не ни чете тук Grinning
Едно стори от нея, което абсолютно онагледява промените в облеклото при начинаещите и тези с натрупан стаж Grinning И при мен се получи същото. А и когато натрупаш мускули, някакси не върви да ги криеш, абе едно хубаво ти става да ги показваш. Разбира се без да е вулгардно.
https://www.instagram.com/reel/DCY_K11Ksic/?igsh=MW9pc2M4bjF6MXdidg%3D%3D

# 51
Като говорим за клинове, купих си прашки на Адидас,но имат ръбове и не са най-удобното, което съм носила, та продължавам да си нося CK-на. Можете ли да ми препоръчате някаква друга марка бельо, което носите под клина?
Аз също съм на вълна спортни дрехи и купувам като луда , и все нещо ми липсва. Сега съм загледала блузи с дълъг ръкав на Nike, която е кроп и плътно по тялото, но не знам дали пък няма да ми е много топло с нещо такова...
При мен е абсурдно да се пусна по сутиен за фитнес, защото съм доста надарена в бюста/75F/ и не мога да скандализирам така мъжката аудитория, нито ми е приятно да се тръскам с тия цици. Крия ги с потници и high-support сутиени и отгоре потници или кропове или блузи. Nerd

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 13:51 от mamaLina

# 52
Нона, аз пък съм забелязала точно обратното. Хора, които тренират от сравнително скоро, инвестират много в дрехи, правят си цели аутфити - бутилката да е в тон с дрехите, ръкавици - нищо, че вдигат 3кг, обувки, които да са последна колекция. И аз съм минала през такъв период, ясно ми е.
Последните години спортни дрехи купувам само от разпродажби и то на добри намаления, нямам проблем да обуя клин на 5+ г и т.н. За мен по-важно в залата е да свърша нещата, за които съм отишла - да си направя качествено сериите, да задържам колкото трябва в мъртва точка, да прогресирам с техника и тежести и т.н. Много често тренирам с широка, свободна тениска - не държа да ми се виждат делтоидеите и трапеца.

Малко суета не е излишна, но лично на мен ми идва в повече напарфюмирани трениращи, телефони и фотосесии за инстаграм.

# 53
Аз много харесвам безшевните клинове на Oner active, ама и те влизат в дупето дет се вика Sweat Smile
Относно намаленията.. смятам да се заредя с протеина, който си пия Biotech изолата - в сила е на -25 %, макар че покрай Коледа сигурно пак ще има намаления. Марката на клиновете също я чакам да пуснат ЧП другата седмица.
А за бельо аз нося тези на Hugo, предполагам на Calvin са подобни?

# 54
Нона, нямам инстаграм и не мога да отворя линка за съжаление.
Иначе има резон в думите ти, но въпреки всичко аз не съм от тези, които ще си покажат публично задните части. Крака, да, дупе не Smile

За горници, за мен само тениски. С дълъг ръкав ще ми е топло, потници - не мога да търпя да се допирам на голо до уредите, а кърпи да нося и да подлагам ми се струва прекалено трудоемко и все трябва да се съобразявам.
Откакто започнах да тренирам, тенденциозно забелязах, че не съм така зиморничава. Обличам се по същия начин както обикновено за такова време навън, но все не уцелвам и все ми е топло.

За бельото, от години нося СК памучните с дебел ластик. Не са от най-качествените - ластиците се разтеглят сравнително бързо, но изкуствени гащи и дантели ми докарват обриви. По-добри са от същия тип на Пума например. Tommy Hilfiger също са прилични - пак същия тип, даже май са по-добри като качество от СК.

# 55
Нона, аз пък съм забелязала точно обратното. Хора, които тренират от сравнително скоро, инвестират много в дрехи, правят си цели аутфити - бутилката да е в тон с дрехите, ръкавици - нищо, че вдигат 3кг, обувки, които да са последна колекция. И аз съм минала през такъв период, ясно ми е.

Малко суета не е излишна, но лично на мен ми идва в повече напарфюмирани трениращи, телефони и фотосесии за инстаграм.

Да, сигурно има и такива. Аз лично бях точно обратно, започнах с един клин 7/8, блуза и потник от Деклатон.
Но пък и нямах финанси, а формата на тялото беше, мале....

За фотосесиите и Инстаграм съм абсолютно съгласна. Няма какво да се лъжем има и хора, които ходят на фитнес с други цели Grinning

SelfcareaddictZ, Рори от линка който съм дала има постоянен код 25% за тази марка. Така , че може да се възползваш и през останалото време Simple Smile

# 56
Оо супер за кода, мерси Нона Simple Smile аз пия черна бисквитка и бял шоколад, някой друг вкус да препоръчаш? Преди пиех изолатите на Scitec и Kevin Levrone все шоколад и нещо се отвратих от вкуса 😃

Днес да Ви кажа и тренировката, че само други неща обсъждаме😅:
1) Хип тръст с лост-  4х8/8/8 - 8 цяло движение, 8 бързи като 1/2 и 8 сек задържаш, от скоро го пробвам вместо 15 повторения, харесва ми;
2) Румънска тяга на смит машина - 4х12
3) Сумо тяга на смит машина - 4х12
4) Отпади  - 3х12 + 3х12 румънска на 1 крак
5) Кикове на скрипец - 4х12
Днес бързах иначе можех да включа още 1-2 упр., а ми е важно да прогресирам в стълбите - 30 мин. стълби за завършек. Simple Smile

# 57
  • София

Аз продадох моя гармин и си взех Хуауей ГТ 4 и е страхотен. Просто се убедих, че Гармин са страхотни, наистина, но трябва да са много скъпи, за да имат всички функции, които един такъв като ГТ 4 предлага на половин цена.

Това с облеклото наистина е много дразнещо. И аз се мъкна с една огромна кърпа, приличаща на хавлия и я слагам навсякъде. И то при все, че имам развлачени тениски и изцяло покриващи ме клинове. Никога не съм разбирала как тренират по спортни бюстиета, които да си го кажем честно - това е бельо. Просто не е сутиен като сутиен, а е спортен сутиен. Т.е такъв ,който се носи по време на спорт и ПОД тениска/потник/блуза. Ама ей го на....

# 58
Аз не ползвам хавлия, а от декатлонските микрофибърни кърпи
https://www.decathlon.bg/p/158653-88317-mikrofibarna-karpa-razme … 75-sm-zelena.html
Имат по-големи и по-малки размери, предпочитам по-малкия. Постилам навсякъде - лежанки, постелки на земята за стреч и т.н. Предвид количеството хора, които минават през фитнесите, направо си ми е гадно да се допирам - хем нямам фобия от микроби.

# 59
И аз тези на Декатлон използвам, супер са, не съм сигурна кой размер имам... бърша като луда със спрейовете, които оставят, добре че има и от еднократните кърпи от машина, за да използвам тях.

Общи условия

Активация на акаунт