Как тренирам -28

• 21 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм тренирала бокс като дете, бях много малка. От 1ви до 6клас някъде. Всичко помня, ходих абсолютно всеки  ден, понеже двамата  ми чичовци тренираха с баща ми и е нямало, на кой да ме оставят, та израстнах си там в залата покрай тях. Тренирах наравно с тях, всички бяха мъже. Абсолютно всеки ден няма събота, няма неделя.
Сега за неприятната част нападали са ме 2  пъти и двата пъти с последици и то не малки, за страха няма изобщо да коментирам, аз  и до ден днешен не ходя в тъмното сама освен с кучето. Първият път бях 7клас тоест на 13г, вторият път 9клас на 15г. Единият беше с нож, другият ме хвана директно за гърлото. В последствие и двамата ги намериха. И двата пъти се защитих нито единият очакваше да скоча и да го ударя ( скочих защото беше по-висок) нито другият очакваше реакция. А бе и двата пъти си се бихме направо. Естествено и двата пъти бях много изплашена, но все пак е хубаво да можеш да се защитиш, макар че няма гаранция, че няма да се парализираш от страх. Бяха ме научили, че най-важното е да реагираш веднаг за секунди, оффф дано да не се случва на никой.

# 406
Извинявай, но на тази височина и тези кг мускули изобщо имаш ли? Не питам с ирония, просто ми стана интересно, защото аз съм 170см и съм била 49кг веднъж и картинката не беше приятна. Имам и снимки - тапициран скелет.

Бойните спортове са хубаво нещо, но като всичко друго, трябва да си постоянен и да тренираш упорито дълго време, за да има някакъв значителен резултат по отношение на улични схватки или измъкване от застрашителна ситуация.
Тренирала съм кикбокс преди доста години, не помня нищо. Явно не съм била достатъчно постоянна и практикувала достатъчно дълго.
Няма да качвам снимки, но да, имам си някакви мускули. Много от упражненията във фитнеса ги правя с тежести близки до моите килограми. Иначе не съм с големи мускули, но то и костите са ми доста фини. Имам приятелки, които са почти със същите мерки като мен (някъде около 90-60-90) и можем да си носим дрехите, но са около 10кг отгоре.

Килограмите ми са основно на дупе обаче, което съвсем не е само мускули и се нуждае от индивидуална тренировка, за да е стегнато. Бюст също си имам и бедра, които са по женствени заоблени. Откакто първоначално започнах да тренирам във фитнеса, увеличих почти два пъти килограмите на повечето уреди, но на упражненията на крака упорито си стоя на първоначалните килограми, не че не мога и тях да ги увелича от раз. Просто не искам да изгубя гладкостта и леко по женствената форма на краката. За мен е достатъчно със събрани крака да правя без проблем четирите дупки.

Чрез бойния спорт се надявам да се науча как да отреагирам опасни ситуации, тоест да не се паникьосвам и да не замръзвам, и как максимално добре да се защитя.

GoSSipSs, възхищавам ти се за смелостта! Надявам се двамата идиоти да са си получили заслуженото.

# 407
Да ,запиши Джиу джицу -страхотно е и като натоварване и като комплексност ,не е скучно  изобщо ,а като полезност в реални ситуации за самозащита е абсолютен топ ,според мен .
Тренирах две години ,като започнах на 42 ,прекъснах защото скъсах менискус на ски.Но този спорт ме промени коренно физически и ментално.
Ох, и аз проявих интерес към джиу джицу и ходих на пробна тренировка, която ме отказа. Не съм готова за толкова близък контакт с друг човек Grinning

Иначе относно самоотбрана. Повечето професионални спортитисти и треньори в бойни спортове казват, че ако една жена бъде нападната от мъж, най-добре е да се стреми да избяга, да търси помощ и да изглючи опцията да се бие с него. Чисто физически един мъж може да е много опасен за здравето и живота, ударът е многократно по-силен от женския.

Е, ако си републиканска шампионка, имаш европейски титли и т.н. е друго, но повечето жени си правят илюзия, ако мислят, че ще потренират за самоотбрана и това е достатъчно. Истината е, че при контактните спортове за секунди се обработва огромен обем информация и голяма част от ударите и реакциите са автоматизирани след години тренировки.

# 408
За мен е достатъчно със събрани крака да правя без проблем четирите дупки.
[/quote]
Telesilla, нещо не се справих с цитирането Simple Smile
Стана ми интересно, какво представлява това? И как изглежда Simple Smile

п.п.Довечера горна част, приготвила съм си потник, да покажа малко мускули GrinningHands Muscle

# 409
Извинявай, но на тази височина и тези кг мускули изобщо имаш ли? Не питам с ирония, просто ми стана интересно, защото аз съм 170см и съм била 49кг веднъж и картинката не беше приятна. Имам и снимки - тапициран скелет.

Бойните спортове са хубаво нещо, но като всичко друго, трябва да си постоянен и да тренираш упорито дълго време, за да има някакъв значителен резултат по отношение на улични схватки или измъкване от застрашителна ситуация.
Тренирала съм кикбокс преди доста години, не помня нищо. Явно не съм била достатъчно постоянна и практикувала достатъчно дълго.
Няма да качвам снимки, но да, имам си някакви мускули. Много от упражненията във фитнеса ги правя с тежести близки до моите килограми. Иначе не съм с големи мускули, но то и костите са ми доста фини. Имам приятелки, които са почти със същите мерки като мен (някъде около 90-60-90) и можем да си носим дрехите, но са около 10кг отгоре.

Килограмите ми са основно на дупе обаче, което съвсем не е само мускули и се нуждае от индивидуална тренировка, за да е стегнато. Бюст също си имам и бедра, които са по женствени заоблени. Откакто първоначално започнах да тренирам във фитнеса, увеличих почти два пъти килограмите на повечето уреди, но на упражненията на крака упорито си стоя на първоначалните килограми, не че не мога и тях да ги увелича от раз. Просто не искам да изгубя гладкостта и леко по женствената форма на краката. За мен е достатъчно със събрани крака да правя без проблем четирите дупки.

Чрез бойния спорт се надявам да се науча как да отреагирам опасни ситуации, тоест да не се паникьосвам и да не замръзвам, и как максимално добре да се защитя.

GoSSipSs, възхищавам ти се за смелостта! Надявам се двамата идиоти да са си получили заслуженото.
Оо благодаря ти, ама каква смелост от дете на 13г-15г, по-скоро безразсъдство и самочувстие в повече, макар че тогава помогна...

# 410
Физическият контакт при джиу джицуто е наистина много близък,което беше проблем и за мен ,аз ненавиждам да ми се навират хора,още повече ,че в залата ни са само мъже.Лека по-лека това престана да ми е проблем.Наложи ми се да реагирам в по-напечена житейска ситуация -не само не замръзнах ( типично за мен допреди това ) но реагирах адекватно и респектирах нахалника .Това за мен е голямо израстване .Освен това ключовете са комплексни и развиват мисленето и кординацията.

# 411
Цитат

п.п.Довечера горна част, приготвила съм си потник, да покажа малко мускули GrinningHands Muscle
Като събереш краката в изправен стоеж, да има луфт между долната част на крака под прасците, под коленете, между средната част на бедрата над коленете и между горната чат на бедрата при хм-хм-то. Smiley
За да се загубят тези луфтове, си трябва доста сланинки и е най-често горните два изчезват в такива случаи.

# 412

[/quote]
От клип на Майкъл Джексън, Dirty Diana, но краката ми имат подобна структура.

Един до друг тези крака се допират в горната част на бедрата и по този начин правят една сравнително малка дупка горе и една по-дълга, права и тънка дупка долу до коленете. Това се случва заради вретенообразната форма на бедрата. А под колената нормално прасците, които също са леко вретенообразни, се допират още веднъж и ето ти още две дупки Grinning

Всички крака май са с подобна форма, но когато ханшът е по-широк или пък краката са твърде слаби, над колената се получава само една дупка. А когато ханшът е по-тесен или краката са по-пълни, при събрани колена няма дупка горе изобщо.

# 413
Тези луфтове при краката ги гледахме като бяхме в гимназията  и си въобразявахме, че имаме нужда от диета. Напълно излишно занимание.
Човешките крайници са с една и съща структура. Мастните натрупвания дават разлика, както и голяма мускулна хипертрофия, каквато има в бодибилдинга.

# 414
  • София
Аз такъв луфт не мога да докарам, дори и като съм много слаба. Тесен ханш и добре изразени бедра имам.

# 415
А бе махни ги тези дупки, те не са единственото за добре оформени крака. Добра пропорция между бедра и ханш е много по-важна.
При голям ханш, добре развити бедра е по-красиво отколкото голям ханш и тънки крака с или без дупки. Аз дупки оформени винаги съм имала, но като си гледам снимките от преди да започна тренировките, краката са ми кльощави и заради това, ханшът ми изглежда по-широк. Сега пропорциите започнаха да се балансират и пак си имам всички дупки, но контрастът между ханш и бедра се намали и не изглеждам с толкова голямо дупе.

# 416
Тези луфтове при краката ги гледахме като бяхме в гимназията  и си въобразявахме, че имаме нужда от диета. Напълно излишно занимание.
Човешките крайници са с една и съща структура. Мастните натрупвания дават разлика, както и голяма мускулна хипертрофия, каквато има в бодибилдинга.

Точно за едно време се сетих. На слабите момичета с по- голям луфт там горе, момчетата се подиграваха.
Обаче пък и аз ще проверя колко са ми дупките Grinning

# 417
  • sofia
Аз пък сега разбирам за тоя критерий с дупките 😀 Сега се погледнах в огледалото - горните ги имам, долните две почти, но краката (прасците) ми не са толкова “извити” в долната си част, не са като “бутилки”, а това се и ген, структура. Много е индивидуално.
Относно ходенето на спорт болен/с вирус - моля ви недейте. Аз не го правя. Но заради такива хора спрях да ходя на групови - винаги имаше кашлящи и смърчащи, а бяхме наблъскани 25 човека в не голяма зала. Съответно през седмица бях с хрема или кашлица, които носех вкъщи, а съм с много малко дете и как да го опазя и него.

# 418
Ей ви на 49 кила на 170 височина. Като от Освиенциум и мускул нанайци.

Скрит текст:

# 419
Nevermoresleep, и тези дънки, и 49-те кила наистина не са за теб, съгласна съм. Краката ти изглеждат без никакви мускули, напълно прави.

Един въпрос обаче - под дънки личи ли си сега, че краката ти са тренирани? Rolling Eyes И за да компенсираш ханша къде си качила мускулите? На вътрешната или външната страна на бедрата повече? Любопитно ми е просто каква е трансформацията при теб Smiley

Моите крака си ги оставям в сегашния им вид, Ок са за костите ми и ханша. Моят таргет са ръце и гръб в момента.

Общи условия

Активация на акаунт