Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 532
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
Анджела и Йоана в нечуван скандал Grinning От 9.00 мин. нататък. А отслабналото Веси гледа сеир и мълчи.  Тинко и той вдига ръце Grinning

Колкото и Анджела да е "палѝ клечка", в случая е права, че Йоанчето трупа популярност на гърба на другите, с хейт и критика по хората.

# 616
Йоана, откакто си намери гадже, ми прави впечатление, че е доста бяла и добра в техния канал, нещо се е кротнала. Обаче това реване много ме натоварва...

# 617
Анджела и Александра Гърдева сякаш имат мисия да вилнеят в най-много риалитита.

# 618
Друга скандалджийка от "Къщата на инфлуенсърите" (Алекса) се появява в "Ергенът" утре.
https://mirogled.com/news-view/skandaldziika-ot-pernik-vliza-v-l … revara-v-ergeniet

# 619
Има ли инфо кога ще се снима новия сезон на Къщата на инфлуенсърите. Имам някакви подозрения за определени хора, които ще участват, които заминават до месец да снимат някъде онлайн риалити предаване и си мисля, че ще участват точно в Къщата.

# 620
  • София
Много е възможно да е за Къщата, те обикновено снимат май месец. Друго риалити, което ще се снима е Диви и красиви, както и едно брокерско уж.

Би ли споделила какво знаеш в спойлерната тема.

# 621
Готварските умения на Стела & Сандев, Ева & Блек Гого, Бубето & Ицака
Скрит текст:

# 622
Павел и Ицака говорят за новото реалити Зона X:
https://www.youtube.com/watch?v=qygcvHFxRmc

Звучи доста обещаващо. Казват, че регламента им е доста различен и оригинален. Разбира се прилича на Сървайвър, Игри на волята и изобщо формати за оцеляване.

Къща ще има и веднага след финала й започва Зона X.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 09:10 от Teletubby31

# 623
Да, слагам видеото вградено, за да може да се види с директно кликване, не да се отваря нов прозорец.
Дано всичко това е през лятото, а не когато започнат есенните тв формати.

# 624
Къщата ще е първо и ще е с финал на 12.10 в Арена Армеец. На финала ще обявят кои ще са водещите на Зона Х, защото няма да самите те.

# 625
Къщата ще е първо и ще е с финал на 12.10 в Арена Армеец. На финала ще обявят кои ще са водещите на Зона Х, защото няма да самите те.
Чух, че ще са Весела и Жоро, но ще чакаме и ще видим

# 626
Изгледах видеото. Какво са се разлигавили тези двамата? 15 мин. хихи-михи и лигня.  Ако се изреже офтопика и хилежите, ще останат 5 мин. Големи мъже са, може ли такова държание? То не е лошо чат пат някоя шегичка, ама буквално са пресолили манджата.

Правилно ли чух, че Весела Тенева иска да участва?

# 627
И аз изгледах видеото. Ами тва ще е като последния сезон на къщата ама без къщата Sweat Smile
Шегата на страна - аз залагам, че ще се опитат да направят имитация на игрите на глада без кланетата, разбира се.
Повече ме притеснява какъв ще бъде новия сезон на къщата. Дали пак ще започне юли?

# 628
  • София
Ако са Весела и Жоро водещи, даже шанс няма да дам на това риалити. Бля.

# 629
Чух, че ще са Весела и Жоро, но ще чакаме и ще видим
Има резон, оттам и мазният коментар на Веска "Аз мога ли да участвам".
Доста глупаво решение, но те си знаят.

Къщата изглежда, че ще е като в сезон 1 - с покани, затова не са говорили за кастинги.

Общи условия

Активация на акаунт