Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 510
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Някой да има информация кой ще влиза в новият сезон? По мои сметки скоро трябва да започнат снимките...Аз имам съмнения за един човек ,но не съм сигурнаа..😁

# 631
Виктор Ергена(настоящия) и Теодора Мудева от Игри на волята, не съм сигурна дали съм разбрала правилно, но май ще се снима в Гърция.

# 632
  • София
Харесва ми това за Мудева.

За Виктор ''ергена'' офф, нали знаете приказката, 'насран но на екран'
Този момък така се изложи като ерген, че би трябвало да се покрие вдън земя и да не се показва поне година, ама явно на всяка цена ще иска да лъска имидж. Още от сега е тежък фаворит за победата. Ще гледам под лупа дали ще го подпират.

На мен ми е любопитно дали Чакалчето ще участва.

# 633
https://youtu.be/8C_sLoki_i0?si=nG6BCjCWnmGUcEIY
От 37 минута нататък Фейгин говори за Георги и Веска... Мм да както си и мислехме и Веска има намеса...😁

# 634
Габриела от сезон 3 на Игри на волята също ще влиза в Къщата на инфлуенсърите

# 635
Тази ли?

Признавам, че вече я бях забравил. А хем гледах всички сезони на Игри на волята.
Явно пак ще е сбирщайн от стари риалити "герои" от по-стари сезони и от първите отпаднали участници, които масово не се помнят.  Симона от "Фермата" като влезе в "Диви и красиви" много хора не помнеха коя е. Същото и с Нанси от "Фермата"и Ванко от "Сървайвър", които сега са в "Живот на кантар".
Да снимат и да пускат сезона час по-скоро, за да не се точи до късна есен Wink  24 май е идеална дата за първия епизод, хахах. Нищо, че снимките ще си продължават.

# 636
Габриела ще участва в друго онлайн риалити Mr.Cash . Грешна ми е информацията, за което се извинявам

# 637
Това звучи, като риалити за чичко спонсор( да не кажа дядо) ,който си търси държанка Trollface

# 638
Пуснали са трейлър в Интернет на Mr.Cash. Видях в него Венета от сезон 2 на ергенът, Димов,Марешка от игри на волята. Имало награда от 50 000хил

# 639
  • София
Трейлърът на Mr Cash, 50k е наградата

https://youtu.be/m-iaVN_QTLE

Във видео са тагнати тези като участници. Йоан-Петър като водещ.

Можеше и да получи шанс от мен, но едната участничка ме плаши. Има някакви граници. Всеки почна риалити да прави.

# 640
  • София
Никакъв шанс да гледам тази дивотия.

# 641
Май и Димофф от “Инфлуенсърски лагер” ми се мерна в трейлъра

# 642
  • България
И аз няма да гледам Mr Cash. Другото онлайн риалити, което ще го дават и по телевизията, е под въпрос дали ще му обърна внимание.

# 643
Мдаа, преди малко в "Преди обед" по БТВ стана ясно, че вече Виктор (от "Ергенът 4") е влязъл в "Къщата на инфлуенсърите", макар, че не казаха точно името на предаването. А казаха "друго риалити" и "интернет проект". Но това е била основната причина Любомира да скъса с Виктор. Защото не са имали право да се появяват публично заедно и да консумират връзката си преди да се излъчи по БТВ техният финал. И когато се е излъчил, на следващия ден започнали снимките на "Къщата" Grinning Виктор каза "е не беше точно на следващия, а след няколко дни". Тоест не се е отдал на Любомира и не се е отказал от влизането в ново риалити и търсел известност, а не любов.

# 644
Хм,за това ли са се изпокарали? Това за мен е тъпа причина. Ясно е ,че всеки ще грабне шанс за известност,докато е на гребена на вълната. Ако на Любомира й бяха предложили роля в някой филм и трябваше да замине за снимки ,дали щеше да откаже!?

Общи условия

Активация на акаунт