Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 506
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
Тя каза, че се е разочаровала вече когато е гледала епизодите в България, защото е видяла, че се целува с други и че емоциите са основно към друга жена, "а в Шри Ланка си живеех в розов балон". И основно каза, че е разбрала, че е влязъл за известност, не за любов. Това, че е влязъл в друго риалити е било капката, която е преляла чашата. Ако бил наистина влюбен, е можело да се откаже от това реалити и да бъде с нея, вече публично.

# 646
Имам съмнение ,за една ,,инфлуенсърка" ,че е в къщата ..Почти никаква активност напоследък в профилите и ,а само предварително заснети реклами. Преди около  макс. 2 седмици беше качила стори на което беше написала нещо от сорта ,че скоро може и да няма стори от нея така,че да гледат сега.
https://www.instagram.com/d.owcharowa?igsh=ODh0OXVvZTM0djVo

# 647
Напълно вероятно е, следете кой я следва и дали тя следва някого.
Аз за конкретния профил не мога да съдействам, понеже съм я блокирала Grinning

# 648
Ама тази девойка известна ли е, извинете?

# 649
  • София
Приятелка е с Бубето и Ицака. Въобще не ми харесва. Ако е тя, сигурно ще говори за раздялата с бащата на детето.

# 650
Ама тази девойка известна ли е, извинете?
Тиктокърка, снима се в "Русалки". Има дете, като бащата беше в затвора преди тя да забременее. Сега, доколкото разбрах, са се разделили.

Личната си оценка за персоната ще я спестя Grinning

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 21:56 от Clouded

# 651
Здравейте,

Не съм влизал от миналия сезон, освен да питам в един друг раздел нещо

Сега се замесих за новия сезон

Ако е вярно че Виктор и тази Дари (гледал съм и клипове с "Бубето", май са си партии), започва обещаващо, Виктор ми се вижда пекан, макар че не гледам ергена

Малко ми олекна като видях че "Кактуса" ще участва в друго риалити, много ми е антипатичен

Имам опасения че ще търсят персонаж тип Янков и ще вкарат някой кринджар, който се насилва да е такъв а не му идва отвътре, но може и да греша

# 652
Резултати от анкетата за вашия фаворит на финала в сезон 3:

50 гласа / (37.3%)Валерия Дакова
34 гласа / (25.4%)Георги Янев
42 гласа / (31.3%)Кристиан Петров
8 гласа / (6%)Кристиян Янков

В очакване на новия сезон има нова анкета за жените в предните сезони.  Скоро ще има и за мъжете.

Кликнете на анкетата в горната част на страницата. Може да дадете от 1 до 5 отговора.

# 653
Гледам подкаста с Мартин от Ергенът и каза, че бившата му приятелка Йоана(IG: yoanaailieva) също е в Къщата🙂Неделчо и Туджаров не отрекоха.

# 654
Гласувах за Ронси. Макар че като участник ми беше много неприятна.

# 655
Да, и в темата "Ергенът" ми се мярна, че Йоанна ще участва в Къщата 4.

Иначе в анкетата гласувах включително и за участнички, които ми бяха крайно неприятни като персонажи: Весела Тенева и Карина.  Просто са красавици. И това е единственото им хубаво качество Wink

# 656
Ох, тя нали не искаше да става известна… Този сезон се очертава с неприятни персони.

# 657
Аз пък не мога да гласувам за някоя, която ми е искрено неприятна, просто спирам да я виждам като красавица. Затова прескочих и Весела.
Но пък гласувах за Веселка от сезон 2, която видях в ТикТок, че изглежда все по-добре. На лице не може да я бие никой.
Останалите ми 4 гласа се разпределиха между Йоана, Ронси, Карина и Валерия. Ако имах още 2, щях да ги дам за Капитонова и Елеонор.

# 658
"Кой какво работи" с Весела Тенева:

И две готварски вечери със стари муцуни от Къщата:

Гого и Ева вярно ли са женени?

# 659
И тук е една мешавица:

Виктор от "Биг Брадър" 6, "Инфлуенсърски лагер" 2 и "Муха в супата" 1
Алекса от "Къщата на инфлуенсърите" 2 и "Ергенът" 4
Кирил от "Островът на стоте гривни" 1
Йоан-Петър от "Мистър Кеш" 1
Венелин от "Мис Плюс Сайз" 1, 2, 3

И всички жени се оказаха по-високи от Виктор Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт