Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 398
  • 804
  •   1
Отговори
# 30
Стига сте повтаряли за това влечение на Кико към малолетни, беше бъзик. Вижте му инстаграма, той има от години връзка с жена, която (ако не греша) е по-голяма от него. И е на 25 г.
Мен не ме интересува представянето на участниците в игри. Има достатъчно формати с такава насоченост. Този трябваше да си е ББ с инфлуенсъри. Георги се вижда, че ако не са игрите, хич го няма като присъствие. Всички споделят, че той даже не изслушва хората. Държи просто той да си каже, каквото има да каже.

Аз също не приемам сериозно изявлението на Кико за 14-годишните. Обаче сега, един такъв момент е, че гаджето му има дете и това дете е дъщеря на 16 години. Малко конфузно се получава и друг път трябва да внимава. Smile

# 31
Който няма много опит с публични изяви, говори глупости. Grinning Поне при него видях, че последно време стана по-спокоен и умерен в изказванията си.

# 32
Обаче сега, един такъв момент е, че гаджето му има дете и това дете е дъщеря на 16 години. Малко конфузно се получава и друг път трябва да внимава. Smile
На 16 лии? 😳 В един от епизодите като разказваше, че приятелката му е по-голяма от него мисля, че спомена, че разликата им е 5 години. Което отново доказва, че Кико не е на 25, както се представя и Дани правилно си го разкри. 😂

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:41 от Princess 👑

# 33
Кико ми изглежда като на 28-29.

# 34
  • София
От оставащите хем нямам явен фаворит, защото всички си имат минуси, хем донякъде всички заслужават.

В общи линии ще стискам палци да не е Жоро.

Класацията ми май е Валерия, Кико, Янков, Жоро.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:39 от ZiggyStardust

# 35
Кико ми изглежда като на 28-29.
Да, ако не е дори и на повече, тъй като Венета е на 30, Дани на 31.

# 36
Обаче сега, един такъв момент е, че гаджето му има дете и това дете е дъщеря на 16 години. Малко конфузно се получава и друг път трябва да внимава. Smile
На 16 лии? 😳 В един от епизодите като разказваше, че приятелката му е по-голяма от него, мисля че спомена, че разликата им е 5 години. Което отново доказва, че Кико не е на 25, както се представя и Дани правилно си го разкри. 😂

Или по-скоро, не е искал да шокира хората, че имат по-голяма разлика. Simple Smile Няма значение. Тя изглежда страхотна дама.

# 37
Някой има ли представа как ще протече гласуването по време на финала? СМСи ли? Някаква платформа ли, сайт ли...? Предполагам, че гласуването ще е безплатно, хаха.

# 38
Азов каза, че Кико е на толкова, на колкото е казал, че е.

# 39
На 16 лии? 😳 В един от епизодите като разказваше, че приятелката му е по-голяма от него мисля, че спомена, че разликата им е 5 години. Което отново доказва, че Кико не е на 25, както се представя и Дани правилно си го разкри. 😂

Тц, тц, тц...сега ще накарате момчето да си покаже личната карта в подкастите.

# 40
Или по-скоро, не е искал да шокира хората, че имат по-голяма разлика. Simple Smile Няма значение. Тя изглежда страхотна дама.
Така е, сега и аз им разгледах профилите, личи си, че е по-голяма, но изглежда невероятно. Но в никакъв случай той не изглежда като 25 годишен. 😂
Честно казано изобщо не бях обръщала внимание на годините ви във визитките. Просто Дани го спомена в подкаста, че Кико и Коцето му били набори и от там се зачудих и съм склонна да повярвам.

# 41
Е алкохолът не прощава Grinning

# 42
Така е, сега и аз им разгледах профилите, личи си, че е по-голяма, но изглежда невероятно. Но в никакъв случай той не изглежда като 25 годишен. 😂
Честно казано изобщо не бях обръщала внимание на годините им във визитките. Просто Дани го спомена в подкаста, че Кико и Коцето му били набори и от там се зачудих и съм склонна да повярвам.

Е, окей. Щом Бог Даниел така е казал, значи е така. Иначе виде му се края, любопитно ми е мнението на бг мама за целия сезон. Всички ъпс енд даунс според вас.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:59 от todor.azov

# 43
Е, окей. Щом Бог Даниел така е казал, значи е така.
В никакъв случай не съм казала такова нещо, казах, че след като чух неговото изказване се замислих кой на колко ми изглежда и кой на колко се е представил. Отново казвам преди това изобщо не съм обърнала внимание на изписаните години и мнението му ме накара да се замисля просто. 😃

# 44
Аз все пак се надявам Павката и Ицака да ги попитат открито на колко години са - и Коцето, и Кико. Тъпо би било да се лъже за подобно нещо - и от тяхна страна, ако са го направили, и от страна на Даниел, ако пък той си го е измислил...

Общи условия

Активация на акаунт