Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 565
  • 804
  •   1
Отговори
# 330
Линкът води до някакъв сайт на въпросната фирма, която отговаря за стрийма. Отвори се само веднъж и не успях да избера нито един участник.

Това е най-сериозната им грешка. Лошият звук ще преглътна, но това - не!

# 331
Счупили сме QR кода… 🤣 то не ни позволява да влезем, пък как сме го счупили не знам

# 332
И кодът го свалиха доста бързо на всичкото отгоре.

# 333
Когато инвестираш за качествена продукция, зала, детайли, но взимаш посредствени сървъри, които се бутат за минута. Явно са подценили броя на гласуващите

# 334
Пуснали са линк за гласуване в чата. Ама се отваря една анкета, която нищо не отчита след кликване:

Ицака вика: Ще гласуваме с вдигане на ръка Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:22 от diziler

# 335
vote.bulstraem.com

Но още не работи. Казаха, че работят по оправянето му. Финалът се проточи доста, не знам дали ще приключат до 22 часа.

# 336
Впечатлена съм от броя зрители, които гледат онлайн.

# 337
Преди малко казаха нещо "Даниеле..." и цялата публика пак го освирка и "уууу", хахаха.

Ето резултатите след вота от съквартирантите:

# 338
Аз съм голям фен на Жорката като стратег и играч, но е повече от абсурдно един от първите елиминирани в играта да спечели накрая. По мое мнение това е голямо петно за всяка игра и лично аз не го одобрявам. Това са камъни в градината  на продукцията, но се надявам в следващите сезони да премахнат тази глупост с безкрайното връщане на играчи

# 339
Все още не ми се отваря… а казаха, че скоро затварят линиите и викат “опитвайте, опитвайте” 😒

# 340
Аз вече не виждам линк даже...

# 341
Кико загуби един глас от мен, не им работи системата за гласуване.

# 342
Мислех да гласувам за Валерия, но след класацията реших, че вотът ми ще отиде за Кико, защото има по-реални шансове за победа.

Е, очевидно няма да гласувам за никой, защото глупавият линк не работи. Rage

# 343
Нагласено е. Жорко печели и всичко води към това..

# 344
Много интересен вод от отпадналите участници. Айде да направим едни груби сметки.
Жоро - Даниел, Веси, Виктория, Мария?, Антонио?
Кико - Азов, Венета
Валерия - Коцето?
Янков - Спас, Ставрев, Другия Цецо?
Останаха - Моника и Алекса, едната е гласувала за Жоро, другата за Кико. Хммммммм.....

Аз съм голям фен на Жорката като стратег и играч, но е повече от абсурдно един от първите елиминирани в играта да спечели накрая. По мое мнение това е голямо петно за всяка игра и лично аз не го одобрявам. Това са камъни в гранидката на продукцията, но се надявам в следващите сезони да премахнат тази глупост с безкрайното връщане на играчи
Правилно казано. И най-лошото е, че Ицака и Жорко са като дупе и гащи. Хмммм, голямо Хмммммммммм

Общи условия

Активация на акаунт