Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 643
  • 804
  •   1
Отговори
# 345
И аз исках да гласувам за Кико, но не можах. Нито от телефона, нито от лаптопа с този линк... Изписва 502 Bad Gateway. "Гласувайте полека, по 10, по 20" звучи като подигравка. Демек да не гласуваме.
То не се пуска гласуване "за 15 минути", а се пуска ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕДАВАНЕТО, още от 18.30, без да обявяват резултати от него! Хем да гласуват хората, без да знаят какви са резултатите от игрите, за да не се влияят. И за 2 часа като има време, зрителите няма да гласуват едновременно.
Голям гаф е това Sad

# 346
Мис Цвик ще се пресече от кеф, че ще си ляга с победителя.

# 347
Тотал щета! Има платени услуги, които гарантират линк, който няма да се счупи и няма да се хакне.
Много ми е съмнителна стъпката на зрителския вот - последно място 4 т., предпоследен - 8 т., втори - 12 т., четвърти - 16 т. Пиша това, за да мога да се цитирам като имаме краен победител, защото ме притеснява да не би да имаме различен победител при 5 точки разлики между позициите.

# 348
Ех, баш на най-важното нещо да се изложат така...

# 349
Не става и не става с това гласуване. Тия провалиха финала.
Аз съм голям фен на Жорката като стратег и играч, но е повече от абсурдно един от първите елиминирани в играта да спечели накрая.
Точно така! Това е нелепо и абсурдно! И най-важното: нечестно!

# 350
Линкът отново успя да се отвори. Първоначално бях гласувала за Валерия, но не съм сигурна дали ми отчете вота. Сега като се отвори, Валерия седи селектирана. Не мога да избера друг човек. Изглежда успях.

# 351
43k гледат в тубата, 10.2k има в залата, обаче Павката казва: "гласували са 2k". (
А да не говорим, че всеки е с по 2 телефона, може да гласува и от компютър, ако си гледа вкъщи. Тоест като нищо може да има 100k гласувания.
Да бяха избрали варианта на "Диви и красиви", през някакъв сайт.
Мис Цвик ще се пресече от кеф, че ще си ляга с победителя.
Това ме накефи. Аз си я кръстих Мис Йогурт, но не заслужава такава чест. Много по-добре е Мис Цвик, наистина Wink

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:24 от diziler

# 352
Къде е този линк? Дайте го моля, онзи, пуснат горе ми дава грешка.

# 353
Може да не е толкова лошо да спечели Жорката. Така ще си начеше крастата най-после, ще стане Мистър риалити и ще отпрашат с Мис кисело мляко към залеза.

# 354
Къде е този линк? Дайте го моля, онзи, пуснат горе ми дава грешка.
Това е, но не работи. https://vote.bulstream.com/e/fr6xv

Догодина Павката и Ицака да изберат пак същата фирма за гласуване на финала Grinning

# 355
Отвори ми се, но не гласувах! Аз натискам Валерия, то автоматично е селектнато Янков… и не натиснах бутона vote

# 356
И на мен веднъж ми отвори, но изобщо не разбрах дали отчете гласа ми.

# 357
Много съм разочаровна. Отрицателен вот от всички съквартиранти и накрая победител. Добре мина това видео.

Да не говорим за оная тъпотия с Крум, от която беше толкова горд.

Затов Азов не е там.

# 358
  • София
Сега се прибирам и влизам да чета тук. Това е най-големият гаф на риалити предаване някога...

# 359
Отвори ми се, но не гласувах! Аз натискам Валерия, то автоматично е селектнато Янков… и не натиснах бутона vote

Късметлия. А при мен излиза така:

Общи условия

Активация на акаунт