BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 255
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 465
Глупав начин да я спасят от изгонване.
Прави ми впечатление глупавия инат на Георги, не си дава пръстените, защото "няма как да стане". В събота Беба, сега и той.

# 466
Тия пръстени златни ли са? Едно че са ужасни, но по тялото му има толкова метал, че ще получи някоя дископатия.

# 467
И каква е логиката на ББ, не спазваш правилата, служебна номинация  и после.. лидер?! Браво! Натрихте ѝ носа.. опс помогнахте ѝ да го вири два пъти повече.
Толкова беше скучно снощи, цял час гледахме едно подреждане на двора и нищо друго.

# 468
  • SF
Виктор е навързал нещата, ако не сте разбрали този гений е навързал нещата.

Как да разберем корифей на логическото мислене?
Него може да го улови само един лидер, разбираш ли? Разбираш ли?

Най-накрая дадоха роля на Теодора, която да заблести с нейната категоричност и крайност!
Биг Брадър, макар и хакнат, е велик! Браво на Ани Владимирова и екип!

# 469
  • София
Ако няма имунитет, рискуват наистина Теда да си излезе. А тя е супер източник на материал за смях, за хейт, за коментари. Хем самостоятелно, хем присъствието ѝ гарантира съдържание и от Бебо.
Още ще ги изцедят.

# 470
Тия мисии без храна вече са ми много противни. Явно идеята е да агресират и да започнат да се карат помежду си, като Пацо и Георги…
Сега гледам и ги накараха да си дадат гримовете. Всички казаха да, ама Теодора, когато беше предизвикана, не можеше да си ги даде, с какво е повече тя от останалите жени?!?

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 09:46 от Rimmona

# 471
  • Sofia
ББ да вкара едни такива за нашето момче

# 472
  • гр.Пловдив
Продукцията си е нарочила Виктор и открито му се подиграва. Не съм виждала някога това да се е случвало в ББ и е много грозно. Цялата мисия беше по вина на Теодора. Виктор си изпълни чинно наказанието, но сега ”лидерката” излиза права, че той е балък, задето е спазил правилата. Чак ми стана жал за него.

И аз това идвам да напиша,че ми става жал вече за Виктор-черната перла го прави на маймуна  ,но според мен не е лошо момче ,няма злоба в него...Все дядо си споменава,отдал се е на желанието си по нея и слуша момчето безпрекословно всичко и изпълнява ...интересно ми е как ще се развият нещата,но отмъстителен и лош човек  не може да е способен на такива готовности и търпение ..Thinking

# 473
  • София
Защо не виждам разговора с Петър в Голямата сестра.  При другите излезнали почти на следващия ден ги пускат, а сега няма.

# 474
В анкетата гласувам, че Пламен няма място сред останалите в къщата.
Никакъв не ми се връзва - нито е зрелият човек, от когото съквартирантите да почерпят мъдрост, нито има ролята на обединител, нито на сватовник, нито на сдобряващ, нито на готвещ, на нищо.

# 475
Скрит текст:
Продукцията си е нарочила Виктор и открито му се подиграва. Не съм виждала някога това да се е случвало в ББ и е много грозно. Цялата мисия беше по вина на Теодора. Виктор си изпълни чинно наказанието, но сега ”лидерката” излиза права, че той е балък, задето е спазил правилата. Чак ми стана жал за него.
И аз това идвам да напиша,че ми става жал вече за Виктор-черната перла го прави на маймуна  ,но според мен не е лошо момче ,няма злоба в него...Все дядо си споменава,отдал се е на желанието си по нея и слуша момчето безпрекословно всичко и изпълнява ...интересно ми е как ще се развият нещата,но отмъстителен и лош човек  не може да е способен на такива готовности и търпение ..Thinking
Черната перла

Проблемът при тях двамата е, че и двамата не се виждат така, както ги виждат болшинството от хората.

Тя е обикновена към грозна жена, загрозила се допълнително с разни интервенции, но имаща се за нещо уау, а той е неуравновесен ревльо, имащ се за пич.

# 476
За Теодора съществува само тя, мъжете са някакви лакеи, чиято цел е да помпят нейното самочувствие, да я карат да се чувства най-най-НАЙ.
На последното живо включване от къщата Виктор чинно слушаше 2 часа монолога й как й завиждали другите и всички познати неща.
Ама и той приглася в подкрепа на думите й. Аман!
Отношенията им бих обобщила в следното: "Докато има балъци, ще има и тарикати."

# 477
Безсилието на ББ срещу Георги (не го наказа, въпреки неподчинението), безсилието на ББ срещу зрителите (ще спаси Теодора), безсилието на ББ срещу съквартирантите (не успява да ги раздели и владее, а ги обединява в нещастието).
Скучен епизод!!!

# 478
  • София
Ни с брада, ни без брада ми харесва Виктор. 😝
Толкова плоско измислени как да спасят Теодора, че няма накъде. 🙄🙄🙄
В случая с личните вещи Георги за мен беше прав. Той вече си даде снимката на семейството.
Идиотизмът на този е шокиращ. Ежеминутните лозунги демонстриращи всеотдайност към семейството и сем. ценности - деца, жена, халка, снимки и други демонстративни атрибути Stuck Out Tongue Winking Eye, хич не му пречат да се кълне по 3-4 пъти на ден в децата си... тотален кретенизъм...

# 479
  • somewhere over the rainbow
Много скучен епизод снощи, даже позаспах. Всички бяха едни бели и добри, чак и Теодора се усмихваше. Няма кого да нахейтиш с кеф, да му се невиди.

Общи условия

Активация на акаунт